Cum să devii un pilot: Ghid pas cu pas

Posted on

Cum să devii un pilot: Ghid pas cu pas

PiloÈ›ii zboară avioane, inclusiv avioane È™i elicoptere. Cei care zbura pentru un trai sunt cunoscute ca piloÈ›i comerciali sau piloÈ›i de avion. Avion de transport de persoane È™i de piloÈ›i de marfă în conformitate cu un program fix. piloÈ›i comerciali lucrează pentru companii care zborurile charter, oferta oferă operaÈ›iuni de salvare, face fotografii aeriene sau oferă zboruri din alte motive. Dacă doriÈ›i să devină un pilot aici e informaÈ›ii pentru a obÈ›ine ai început. În primul rând a afla dacă aveÈ›i caracteristicile necesare pentru a reuÈ™i în această ocupaÈ›ie È™i apoi să înveÈ›e despre cerinÈ›ele de certificare de educaÈ›ie, formare È™i.

Ai ceea ce este nevoie pentru a fi un pilot?

Pentru a fi un pilot profesionist, aveÈ›i nevoie de anumite abilități sau moi-caracteristici personale. PiloÈ›ii trebuie să fie capabil să comunice bine cu ceilalÈ›i È™i, prin urmare, au nevoie de ascultare puternică, activă È™i abilitățile de vorbire. Ei trebuie să aibă, de asemenea, rezolvarea problemelor excelente È™i abilități de gândire critică pentru a recunoaÈ™te problemele, de a identifica soluÈ›ii posibile È™i apoi să evalueze care unul sau cele vor avea cel mai bun rezultat. De asemenea, ei trebuie să aibă bune abilități de gestionare a timpului. Trebuie să evalueze dacă aveÈ›i aceste trăsături înainte de a începe să urmeze o carieră ca un pilot.

Necesar Educație, formare și certificare

Formarea È™i educaÈ›ia care aveÈ›i nevoie va depinde de faptul dacă aveÈ›i de gând să lucreze ca o reclama sau un pilot de avion. Dacă doriÈ›i să devină un pilot comercial, veÈ›i avea nevoie de un liceu sau diplomă de echivalare, dar în cazul în care obiectivul dvs. final este de a zbura pentru o companie aeriană regională sau majoră, va trebui să câÈ™tige o diplomă de licență. Nu vă faceÈ›i griji dacă nu sunteÈ›i sigur încă. PuteÈ›i merge mereu înapoi È™i de a obÈ›ine gradul de licență dvs. mai târziu. MulÈ›i piloÈ›i de avion începe cariera lor ca piloÈ›i comerciali.

Orice ai decide să faci acest lucru, desigur, trebuie să înveÈ›e cum să zboare. PuteÈ›i primi instrucÈ›iuni de zbor de la un instructor independent -certified FAA (Federal Aviation Administration), sau la o È™coală pilot FAA certificate. UtilizaÈ›i baza de date căutate pe site-ul FAA pentru a localiza o È™coală. Va trebui în cele din urmă pentru a obÈ›ine un certificat de pilot de student. Nu aveÈ›i nevoie să aibă unul pentru a lua lectii de zbor, dar veÈ›i avea nevoie de ea înainte de a putea zbura solo. Trebuie sa fii cel putin 16 ani pentru a se califica pentru unul, È™i va trebui să treacă un examen fizic administrat de către un medic legist Aviation FAA autorizat. GăsiÈ›i un AviaÈ›ie legist (AME).

PuteÈ›i aplica, eventual, pentru un certificat de pilot privat. Pentru a face acest lucru trebuie să fie în vârstă de cel puÈ›in 17 ani È™i care au terminat între 35 È™i 40 de ore de timp de zbor în funcÈ›ie de tipul de È™coală de zbor pe care participă. Trebuie să treacă ambele examene scrise È™i practice. Există mai multe moduri diferite pentru a vă construi timp de zbor, dintre care unele sunt libere.

Un pilot privat nu poate fi plătit pentru serviciile sale în conformitate cu reglementările FAA. Prin urmare, dacă doriÈ›i să câÈ™tige un trai ca un pilot trebuie să obÈ›ineÈ›i mai întâi un permis de pilot comercial. După aceea, dacă doriÈ›i să zboare pentru o companie aeriană, va trebui să obÈ›ineÈ›i linie de transport aerian pilot (ATP) de certificare.

Cum sa fii platit pentru a acoperi

Pentru a câÈ™tiga o licență de pilot comercial, trebuie să vă conectaÈ›i cel puÈ›in 250 de ore timp de zbor. Acesta include timpul petrecut câÈ™tigul salarial privat pilot de certificare. De asemenea, trebuie să aveÈ›i cel puÈ›in 18 ani È™i să treacă un examen fizic precum È™i un examen scris È™i examenul practic de zbor.

Pentru a aplica pentru linie de transport aerian pilot de certificare, va trebui să acumuleze cel puÈ›in 1500 de ore de zbor. MulÈ›i solicitanÈ›i face acest lucru lucrând ca pilot comercial sau printr-un stagiu în armată. Va trebui, de asemenea, să treacă examenele fizice, scrise È™i practice. Pentru a obÈ›ine un loc de muncă cu o companie aeriană, trebuie să vă conectaÈ›i mii de ore de zbor.

Atunci când o companie aeriană sau o companie de servicii aeriene la cerere vă angajează va oferi instruire cu privire la locul de muncă, care va include, în general, 6 până la 8 ore de la È™coală la sol, în plus față de 25 de ore timp de zbor. VeÈ›i fi, de asemenea, instruit pentru a acoperi anumite tipuri de aeronave.

Noțiuni de bază Primul tău loc de muncă ca pilot comercial sau companie aeriană

Odată ce aveÈ›i de certificare corespunzătoare, va căuta un loc de muncă. Iată câteva dintre calificările angajatorilor caută:

  • „Capacitatea de a lucra într-o echipă È™i în condiÈ›ii de teren extreme.“
  • „Capacitatea de a sta in picioare sau pentru perioade lungi de timp È™i capacitatea de a ridica pana la 50 lbs.“
  • „Capacitatea de a se adapta la schimbarea programe È™i situaÈ›ii de înaltă presiune.“
  • „Trebuie să fie capabil de a lucra program flexibil;. Inclusiv nopÈ›i, la sfârÈ™it de săptămână, È™i de sărbători“
  • „Trebuie să fie dispuÈ™i să lucreze mai multe zile departe de casă, un program de lucru variat.“
  • „Trebuie să fie capabil de a gestiona sale de odihnă, pentru a fi pregătit pentru serviciu de zbor, în orice moment în timpul turneului lor.“

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *