Book Editor Περιγραφή Εργασίας: Μισθός, Δεξιότητες, και Περισσότερα

Posted on

Book Editor Περιγραφή Εργασίας: Μισθός, Δεξιότητες, και Περισσότερα


συντάκτες βιβλίο κάνει πολύ περισσότερα από απλά να διαβάσει και να επεξεργαστείτε τις πρώτες χειρόγραφα. Είναι ένα βασικό μέρος της αλυσίδας της διοίκησης στο χώρο των εκδόσεων και έχουν μεγάλη επιρροή επί των οποίων τα βιβλία να δημοσιευθεί και ποιες όχι.

Αν αγαπάτε τα βιβλία και την αγάπη για να διαβάσετε, μια δουλειά ως συντάκτης μπορεί να είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Ενημερώνουμε ότι μεγάλο μέρος του χρόνου ένα πρόγραμμα επεξεργασίας βιβλίου αφιερώνεται κοσκίνισμα μέσα από χειρόγραφα που δεν θα δει ποτέ το φως της ημέρας. Θα πρέπει να είναι εντάξει με την ανάγνωση ενός πολύ κακή γραφή για να βρει τους λίγους πολύτιμους λίθους.

Ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα να κάνετε κράτηση συντάκτες κάνετε είναι να αποκτήσει βιβλία για δημοσίευση. Συνήθως, οι συντάκτες του βιβλίου ή συντακτικά βοηθούς διαβάσει χειρόγραφα που υποβάλλονται από τους συγγραφείς-μερικοί έχουν παραγγελθεί, πιο αυτόκλητα, και, με βάση τις γνώσεις τους σε είδος και τις δυνατότητες της αγοράς, καθορίζουν ποια έργα είναι ένα αγαθό κατάλληλο για εκδοτικού οίκου τους.

Παρά το γεγονός ότι η μοίρα ενός επεξεργαστή δεν εξαρτάται αποκλειστικά από το πώς παραδίδονται πολλά μπεστ σέλερ, οι άνθρωποι που παίρνουν μπροστά στον τομέα της έκδοσης βιβλίων σχεδόν πάντα έχουν κάποια δημοφιλή βιβλία κάτω από τις ζώνες τους.

Καθήκοντα και Ευθύνες

Editorial ευθύνες μπορεί να ποικίλει ανάλογα με το μέγεθος του οργανισμού, καθώς ορισμένοι εκδότες μπορεί να χειριστεί περισσότερες εργασίες από άλλους. Αυτή η εργασία απαιτεί γενικά ένα πρόγραμμα επεξεργασίας για να κάνετε τα εξής:

 • Αποκτήστε χειρόγραφα για επανεξέταση
 • Διαβάστε, να επεξεργαστείτε και να γράψει το περιεχόμενο, έτσι ώστε να είναι σωστή και κατανοητή στον αναγνώστη
 • Βεβαιωθείτε ότι τα γεγονότα που αναφέρονται στο υλικό προς δημοσίευση
 • Εργασία με τον συγγραφέα για την ανάπτυξη του περιεχομένου σύμφωνα με το ύφος της δημοσίευσης και της συντακτικής πολιτικής
 • Διατηρήστε καλές εργασιακές σχέσεις με συγγραφείς και άλλους βασικούς προσωπικού, όπως η παραγωγή, η συντακτική βοηθοί, επιμελητές, καλλιτέχνες γραφικών, και το προσωπικό μάρκετινγκ
 • Παρακολουθήστε τις προγραμματισμένες ημερομηνίες για την εξασφάλιση χειρόγραφο δημοσιεύει στην ώρα τους
 • Επανεξέταση και σήμανση αποδείξεις σελίδα και σε απευθείας σύνδεση περιεχόμενο
 • Παρακολουθήστε εβδομαδιαίες συσκέψεις για να εξετάσουν τα χρονοδιαγράμματα του βιβλίου και να συζητήσουν όλα τα θέματα
 • Εργασία με το μάρκετινγκ για την προώθηση του βιβλίου με την υποβολή περιεχομένου για τα δύο έντυπα και ηλεκτρονικά ανακοινώσεις

Μια σημαντική πτυχή της εργασίας ενός συντάκτη του βιβλίου είναι να καλλιεργήσει σχέσεις με τους συγγραφείς. συντάκτες Βιβλίο συχνά ψάχνουν να ανακαλύψουν νέα ταλέντα, να δημοσιεύει τους ως αγνώστους, και στη συνέχεια να συνεχίσει να εργάζεται μαζί τους και χτίζουν μεγαλύτερα ακροατήρια.

Για το λόγο αυτό, πολλοί συγγραφείς έχουν συχνά μόνο ένα επεξεργαστή για μια ολόκληρη καριέρα. Συγγραφείς που έχουν καλές σχέσεις με τους συντάκτες τους, συχνά ακολουθούν τους συντάκτες εάν αλλάξουν εκδοτικούς οίκους όλα αυτά τα χρόνια. Οι συντάκτες που εργάζονται με τους συγγραφείς υψηλού προφίλ συνήθως είναι πιο πολύτιμο για τους εκδότες, επειδή συνήθως φέρνουν μεγάλους πελάτες τους.

Συντάκτες σπάνια πάρει την προσοχή, αλλά συχνά παίζουν μεγάλο ρόλο στις επιτυχίες και σταδιοδρομίας των λαϊκών δημιουργών. Sue Freestone, για παράδειγμα, εργάστηκε ως συντάκτης βιβλίου για χιουμορίστας Ντάγκλας Άνταμς, πασίγνωστος για τα ελλείποντα προθεσμίες. Freestone έπρεπε να τον κρατήσει στην εργασία πέραν της βοηθώντας τον να πάρει τα μέγιστα από την πεζογραφία του.

Book Editor Μισθός

Το Bureau of Labor Statistics, 2017 ΗΠΑ , δεν παρέχει μια ξεχωριστή κατηγορία για τους συντάκτες του βιβλίου, όμως, δεν περιλαμβάνει τον τίτλο κάτω από τις πιο γενικός όρος Συντάκτες :

 • Ο διάμεσος ετήσιος μισθός : $ 58.770 ($ 28.25 / ώρα)
 • Top 10% ετήσιος μισθός : $ 114,460 ($ 55.03 / ώρα)
 • Κάτω 10% ετήσιος μισθός : $ 30.830 ($ 14.82 / ώρα)

Εκπαίδευση Απαιτήσεις και Προσόντα

Για να γίνει ένα πρόγραμμα επεξεργασίας, θα χρειαστείτε τα εξής εκπαίδευση και εμπειρία:

 • Πτυχίο κολεγίου : Οι περισσότεροι συντάκτες έχουν τουλάχιστον πτυχίο, συνήθως στα αγγλικά, επικοινωνίες, ή τη δημοσιογραφία. Ορισμένα έχουν μεταπτυχιακούς τίτλους, αλλά δεν είναι μια απαίτηση. Πιο σημαντικό από τις ιδιαιτερότητες της εκπαίδευσης σας είναι ένα πάθος για την ανάγνωση και ικανότητα για επεξεργασία.
 • Εμπειρία : Η εμπειρία, συμπεριλαμβανομένης της πρακτικής άσκησης σε εκδοτικούς οίκους και να εργαστούν σε άλλα μέσα, όπως η εφημερίδα ή περιοδικό είναι μοντάζ, επίσης, σημαντικό για τους υποψήφιους εκδότες του βιβλίου. Επιπλέον, οι συνδέσεις στον κόσμο των εκδόσεων, είτε σε άλλο πρόγραμμα επεξεργασίας ή επιτυχημένη συγγραφέας, επίσης, μπορεί να βοηθήσει τις πιθανότητές σας να προσγείωσης μια δουλειά ως συντάκτης του βιβλίου. Αν σας ενδιαφέρει να επεξεργάζεστε βιβλία που ασχολούνται με ένα συγκεκριμένο θέμα, όπως είναι της μόδας ή τα τρόφιμα, θα πρέπει να έχετε επίσημη κατάρτιση ή επαγγελματική εμπειρία στον τομέα αυτό για να αυξήσετε τις πιθανότητές σας να πάρει προσληφθεί. Για να αυξηθεί το δίκτυό σας, μπορείτε να γίνετε μέλος επαγγελματικών οργανώσεων, όπως η Συντακτική Σύλλογος Ελεύθεροι (EFA) .

Book Editor δεξιότητες και ικανότητες

Για να είναι επιτυχής συντάκτης του βιβλίου, θα πρέπει να έχετε τα εξής:

 • Διάβασμα : συντάκτες Βιβλίο αρέσει να διαβάζω βιβλία, δεδομένου ότι ξοδεύουν πολύ χρόνο ανάγνωση χειρογράφων.
 • Γράφοντας τις δεξιότητες:  Συντάκτες εξασφαλιστεί ότι όλα τα γραπτά περιεχόμενο έχει σωστή γραμματική, τη στίξη, και τη σύνταξη. Συντάκτες πρέπει να γράφετε με σαφήνεια και λογικά.
 • Διαπροσωπικές δεξιότητες:  Μια βασική δεξιότητα είναι να καλλιεργήσει και να διατηρήσει καλές σχέσεις εργασίας με τους συγγραφείς και το προσωπικό. Αυτό είναι σημαντικό για διακριτικά την καθοδήγηση του συγγραφέα μέσα από την ανάπτυξη των τίτλο τους, καθώς και σε συνεργασία με το υπόλοιπο προσωπικό για την παραγωγή του βιβλίου στην ώρα τους.
 • Ορθή κρίση : Συντάκτες πρέπει επίσης να καθορίσει εάν το χειρόγραφο είναι ηθικό και χωρίς λογοκλοπή.
 • Λεπτομέρεια προσανατολισμένη : Σύνταξη μπορούν να εργάζονται σε περισσότερα από ένα εκδοτικό έργο σε μια στιγμή και πρέπει να προγραμματίσουν την εργασία τους για να εξασφαλίσουν ότι όλα τα βιβλία που πληρούν προγραμματισμένες προθεσμίες. Αυτό περιλαμβάνει διαμονή σε επαφή με συγγραφείς και σε συνεργασία με το προσωπικό για να εξασφαλίσει ο καθένας χειρόγραφο κινείται μέσω της διαδικασίας των εκδόσεων.

Job Outlook

Το Γραφείο Στατιστικών Εργασίας των ΗΠΑ αναφέρει ότι η απασχόληση των συντακτών αναμένεται να έχει μικρή αλλαγή μέχρι το 2026, όπως έντυπα μέσα ενημέρωσης εξακολουθεί να αντιμετωπίζει έντονες πιέσεις από τις ηλεκτρονικές εκδόσεις. Συντάκτες που έχουν προσαρμοστεί σε απευθείας σύνδεση μέσων μαζικής ενημέρωσης και είναι άνετα γραπτώς για και την εργασία με μια ποικιλία των ηλεκτρονικών και ψηφιακών μέσων θα έχουν ένα πλεονέκτημα στην εύρεση εργασίας.

Εργασιακό περιβάλλον

Πολλοί συντάκτες εργάζονται σε γραφεία, ωστόσο, ένας αυξανόμενος αριθμός εργασία από το σπίτι, είτε μέρος της εβδομάδας ή πλήρους απασχόλησης. Εκείνοι που εργάζονται από το σπίτι με πλήρη απασχόληση χρειάζεται την κατάλληλη ηλεκτρονικό εξοπλισμό, όπως το λογισμικό ηλεκτρονικών εκδόσεων, σαρωτές, και άλλο εξοπλισμό επικοινωνίας, για να εκτελέσει σωστά τη δουλειά τους.

Πρόγραμμα εργασίας

Οι περισσότεροι συντάκτες εργάζονται με πλήρες ωράριο, και το πρόγραμμά τους γενικά καθορίζονται από τις προθεσμίες παραγωγής και τον τύπο της συντακτικής θέσης. Μερικοί συντάκτες ταχυδακτυλουργίες πολλά έργα και να ασχοληθεί με την προθεσμία της παραγωγής πιέσεις που τους υποχρεώνουν να εργάζονται υπερωρίες για να καλύψουν τις προγραμματισμένες ημερομηνίες έκδοσης.

Πώς να πάρει την εργασία

ΙΣΧΥΟΥΝ

Κοιτάξτε πόρους, όπως Πράγματι , τέρας, και Glassdoor για τις τελευταίες ανακοινώσεις θέσεων εργασίας.

ΒΡΕΙΤΕ ΕΘΕΛΟΝΤΗ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ

Ψάξτε για εθελοντική θέσεις ή πρακτική άσκηση στην περιοχή σας. Για παράδειγμα, η Daily Πηγή αναζητά εθελοντές συντάκτες για τις αναθέσεις. Επίσης, μεγάλη εκδοτικούς οίκους, όπως η Penguin / Random House προσφέρει ευκαιρίες πρακτικής άσκησης σε όσους πληρούν τις προϋποθέσεις.

Να συμμετέχουν σε οργανώσεις

Γίνετε μέλος ενός οργανισμού, όπως η Εθνική Ένωση Ανεξάρτητων Συντάκτες και συγγραφείς (NAIEW) ή ACES: Η Εταιρεία επεξεργασίας , για να συνδεθείτε με τους άλλους στον τομέα. Επαγγελματίες Εκδόσεις Δικτύου (ΔΤΔ) απαριθμεί τις θέσεις εργασίας, καθώς και άλλες οργανώσεις. Μπορείτε επίσης να εγγραφείτε για να Συντάκτες Μόνο newsletter για να λαμβάνετε έναν κατάλογο των επαγγελματικών ενώσεων για εκδότες, καθώς και τις τρέχουσες θέσεις εργασίας.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *