Best Τύποι Αεροδρόμιο θέσεις εργασίας που πληρώνουν καλά

Posted on

Best Τύποι Αεροδρόμιο θέσεις εργασίας που πληρώνουν καλά

Αν είστε γοητευμένος από τα αεροπορικά ταξίδια, απολαμβάνουν την εξυπηρέτηση των πελατών μέσα σε ένα γρήγορο ρυθμό περιβάλλον και ζουν σε μια μεγάλη πόλη, τότε ίσως να θέλετε να εξετάσει τις θέσεις εργασίας που θα σας δώσει τη δυνατότητα να εργαστούν σε θέσεις αεροδρόμιο. Όχι μόνο μπορούν να εργάζονται για μια αεροπορική εταιρεία παρέχει ένα εισόδημα σταθερό, αλλά πολλές από αυτές τις θέσεις εργασίας ακόμα και παρέχει δωρεάν ή με έκπτωση αεροπορικά εισιτήρια για τους εργαζόμενους. 

Εξετάστε μερικές από τις καλύτερες διαθέσιμες θέσεις εργασίας σε ένα αεροδρόμιο, τις ευθύνες εργασίας, μισθούς, τις προοπτικές απασχόλησης, και τους καλύτερους τρόπους για να βρουν μια θέση εργασίας και να προσληφθεί.

Εισιτηρίων / Πύλη Agent

Εισιτηρίων και παράγοντες πύλη χρησιμεύσει ως «πρόσωπο» των αεροπορικών εταιρειών που εργάζονται, βοηθώντας τους πελάτες με επιφυλάξεις πτήσης τους και βοηθώντας στην επίλυση αύξηση των ζητημάτων με τα στοιχεία της πτήσης και τις αποσκευές. Θα ελέγξει την ταυτοποίηση των επιβατών, κάρτες επιβίβασης θέμα, αποσκευών ελέγχου, και την άμεση πελάτες για τα σημεία ελέγχου ασφάλειας και πύλες για τις πτήσεις αναχώρησης. Εισιτηρίων πράκτορες πρέπει να είναι σε θέση να σταθεί για τα μακροχρόνια τεντώματα και τσάντες ανύψωσης βαρέων και άλλα επιλεγμένα στοιχεία. 

 • Μισθός: Σύμφωνα με το Bureau of Labor Statistics (BLS), παράγοντες κέρδισε ένα μεσαίο μισθό των $ 17.90 / hr. Μάιος 2018. Το top 10% κέρδισε $ 31.14 / hr. ή περισσότερο, ενώ το κάτω μέρος 10% κέρδισε $ 11.23 / hr. ή λιγότερο.

Αντιπρόσωπος εξυπηρέτησης πελατών

Εκπρόσωποι Εξυπηρέτησης Πελατών για τους αερολιμένες ή αεροπορικές εταιρείες ανταποκρίνονται στα αιτήματα για ειδική βοήθεια από τους επιβάτες, βοήθεια στους επιβάτες να παρακολουθείτε χαμένο αποσκευές, και να παρέχουν πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες στο αεροδρόμιο και συμμετέχουσες αεροπορικές εταιρείες. Μπορούν να ανατεθεί είτε σε γραφεία εξυπηρέτησης πελατών ή σε κέντρα αεροπορική εταιρεία κλήσης. Δεξιότητες επίλυσης προβλημάτων και φινέτσα στην αντιμετώπιση δυσαρεστημένοι επιβάτες απαιτούνται σε αυτόν τον ρόλο.

 • Μισθός : Εκπρόσωποι Εξυπηρέτησης Πελατών κέρδισε ένα μεσαίο μισθό των $ 16.23 / hr. Μάιος 2018, σύμφωνα με τα BLS. Το χαμηλότερο 10% κέρδισε περίπου $ 10.65 / hr., Και το υψηλότερο 10% κέρδισαν $ 26.69 / hr. ή περισσότερο.
 • Job Outlook: Σύμφωνα με την BLS, η απασχόληση των εκπροσώπων εξυπηρέτησης πελατών αναμένεται να αυξηθούν 5% 2016-2026, περίπου όσο γρήγορα από το μέσο όρο για όλα τα επαγγέλματα.

Αεροσυνοδός

αεροσυνοδοί χαιρετήσει τους επιβάτες που επιβιβάζονται πτήσεις, τους κατευθύνει στις θέσεις τους, και να επιβλέπει την τοποθέτηση των χειραποσκευών. Μετά από επικοινωνία με το πλήρωμα εδάφους για να βεβαιωθείτε ότι όλοι οι επιβάτες έχουν επιβιβαστεί, να επανεξετάσει τα πρωτόκολλα ασφαλείας και βεβαιωθείτε ότι οι επιβάτες συμμορφώνονται με τους κανονισμούς των αεροπορικών εταιρειών. Επίσης, ηρεμία του νευρικού ή αναξιοπαθούντα επιβάτες, αποφασιστικότητα συγκρούσεις κατά τη διάρκεια των πτήσεων, και σερβίρουν φαγητό και ποτά. Απαιτείται ευελιξία σε αυτόν τον ρόλο, δεδομένου ότι αεροσυνοδοί είναι συχνά υποχρεωμένοι να τα χρονοδιαγράμματα μεταβλητή εργασίας και μπορεί να εκχωρηθεί σε μια μέρα στην άλλη πτήσεις.

Να γίνει μια αεροσυνοδός μπορεί να είναι μια μεγάλη επιλογή σταδιοδρομίας για ενεργητική, προσανατολισμένη στις υπηρεσίες των πελατών άτομα που δεν θέλουν να ακολουθήσουν ένα πτυχίο κολεγίου. Συνήθως, μόνο απαιτείται απολυτήριο λυκείου? οι αεροπορικές εταιρείες που παρέχουν εξειδικευμένη κατάρτιση που οδηγεί στην πιστοποίηση από την Ομοσπονδιακή Διοίκηση Αεροπορίας (FAA).

 • Μισθός: Η μέση ετήσια αμοιβή για αεροσυνοδοί ήταν $ 56.000 Μάιο 2018. Το χαμηλότερο 10% κέρδισε περίπου $ 28 950, και το υψηλότερο 10% κέρδισαν $ 80.87 χιλιάδες ή και περισσότερο.
 • Job Outlook: Σύμφωνα με την BLS, η απασχόληση των αεροσυνοδοί προβλέπεται να αυξηθεί κατά 10% 2016 – 2026, ταχύτερα από το μέσο όρο για όλα τα επαγγέλματα.

Αεροσκάφη και Avionics Εξοπλισμός Μηχανικός και Τεχνικός

Τα αεροσκάφη μηχανικής επισκευής και να εκτελέσει την προγραμματισμένη συντήρηση αεροσκαφών. Θα διάγνωση μηχανικά ή ηλεκτρικά προβλήματα, τον εντοπισμό και την αντικατάσταση των ελαττωματικών τμημάτων, λίστες ελέγχου ασφάλειας αναθεώρηση, προβλήματα έγγραφο, και τα αρχεία συντήρησης ενημέρωση. Avionics τεχνικοί δοκιμή ηλεκτρονικών μέσων που χρησιμοποιούν οι δοκιμαστές κυκλώματος, παλμογράφοι, και βολτόμετρα, την ερμηνεία των δεδομένων δοκιμών πτήσης αποκτούν τη διάγνωση δυσλειτουργίες και προβλήματα απόδοσης. Μπορούν επίσης να συγκεντρώσει στοιχεία, όπως ηλεκτρικές ελέγχους και κουτιά σύνδεσης, και να εγκαταστήσετε το λογισμικό.

 • Μισθός : Η μέση ετήσια αμοιβή για μηχανικούς αεροσκαφών και των τεχνικών υπηρεσιών ήταν $ 63,060 Μάιο 2018. Το χαμηλότερο 10% κέρδισε περίπου $ 36,760 και το υψηλότερο 10% κέρδισαν $ 97.820 ή περισσότερο. Η μέση ετήσια αμοιβή για ηλεκτρονικά συστήματα τεχνικοί ήταν ελαφρώς υψηλότερο: $ 64140 Μάιο 2018. Το χαμηλότερο 10% κέρδισε περίπου $ 39.94 χιλιάδες, και το υψηλότερο 10% κέρδισαν $ 94.710 ή περισσότερο.
 • Job Outlook: BLS αναφέρει ότι η συνολική απασχόληση των μηχανικών και τεχνικών αεροσκαφών και εξοπλισμού ηλεκτρονικά συστήματα αναμένεται να αυξηθεί 5% 2016-2026, περίπου όσο γρήγορα από το μέσο όρο για όλα τα επαγγέλματα.

Ελεγκτής εναέριας κυκλοφορίας

Οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας κατέχουν πολύ εξειδικευμένη θέση και πρέπει να ολοκληρώσει εκτεταμένη τεχνική κατάρτιση για την ακριβή παρακολούθηση της δραστηριότητας του αέρα και υπαγορεύουν διαδρομές για να εξασφαλίσει την ασφαλή αεροπορική μεταφορά. Ελέγχουν την κυκλοφορία του εδάφους στα αεροδρόμια, καθώς και την επίβλεψη της απογείωσης και προσγείωσης των αεροσκαφών. Οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας να επικοινωνούν με τους πιλότους για τον καιρό και τη σταθερότητα του αέρα προϋποθέσεις για τις διαδρομές τους. Χρησιμοποιούν ραντάρ, ηλεκτρονικούς υπολογιστές, ή οπτικές αναφορές για την παρακολούθηση και κατευθύνουν την κίνηση των αεροσκαφών στον ουρανό και το έδαφος της κυκλοφορίας στα αεροδρόμια. Οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας θα πρέπει να λειτουργεί καλά υπό πίεση και να σκέφτονται γρήγορα, όπως προκύπτουν προβλήματα.

 • Μισθός: Η μέση ετήσια αμοιβή για τους ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας ήταν $ 124540 Μάιο 2018. Το χαμηλότερο 10% κέρδισε περίπου $ 68,090 και το υψηλότερο 10% κέρδισαν $ 178.65 χιλιάδων ή και περισσότερο.
 • Job Outlook: Σύμφωνα με την BLS, η απασχόληση των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας προβλέπεται να αυξηθεί 3% 2016-2026, πιο αργή από το μέσο όρο για όλα τα επαγγέλματα.

Αεροδρόμιο Operations Specialist

Οι ειδικοί αεροδρόμιο επιχειρήσεις εξασφαλίζουν την ασφαλή απογείωση και προσγείωση των εμπορικών και στρατιωτικών αεροσκαφών. καθημερινές ευθύνες τους περιλαμβάνουν επαφές μεταξύ ελέγχου της εναέριας κυκλοφορίας και του προσωπικού συντήρησης, χρησιμοποιώντας αεροδρόμιο προσγείωσης και βοηθήματα ναυσιπλοΐας στα αεροσκάφη αποστολής. Μπορούν επίσης να εφαρμόσει τις διαδικασίες ασφάλειας αεροδρομίων και παρακολουθεί και να διατηρεί αρχεία της πτήσης.

 • Μισθός: Η μέση ωριαία αμοιβή για τους ειδικούς εργασιών αεροδρόμιο ήταν $ 25.10 Μάιο 2018. Το χαμηλότερο 10% κέρδισε $ 13.35 / hr, και το υψηλότερο 10% κατά μέσο όρο περίπου $ 44.10 / hr..

Υπεύθυνος Ασφάλειας Μεταφορών

Σύμφωνα με τη Διοίκηση Ασφαλείας Μεταφορών, αξιωματικοί της ασφάλειας των μεταφορών διεξάγει έλεγχο ασφαλείας επιβατών, αποσκευών και φορτίου στα αεροδρόμια για να αποτραπεί τυχόν θανατηφόρα ή επικίνδυνα αντικείμενα που μεταφέρονται στο αεροσκάφος. 

αξιωματικοί της ασφάλειας των μεταφορών είναι έμπειρος σε εξοπλισμό ασφαλείας του λειτουργικού, όπως μηχανήματα ακτίνων Χ και την προηγμένη τεχνολογία απεικόνισης στα σημεία ελέγχου διαλογής. Θα πρέπει να διαθέτουν ισχυρές δεξιότητες επικοινωνίας, καθώς και την ικανότητα να εργάζονται με τους επιβάτες από διαφορετικά υπόβαθρα.

 • Μισθός : Σύμφωνα με την BLS, κόσκινα της ασφάλειας των μεταφορών κερδίσει μια μέση ωριαία αμοιβή των $ 20.13 / hr. Μάιος 2018. Το χαμηλότερο 10% κέρδισε περίπου $ 16.66 / hr., και το υψηλότερο 10% κέρδισαν περίπου $ 23.65 / hr.

Airline Cargo Handling Επόπτη 

επόπτες χειρισμό Airline φορτίου επιβλέπει προσωπικό εδάφους του αεροδρομίου στη φόρτωση, εκφόρτωση, την εξασφάλιση, και σταδιοποίηση αεροσκάφος μεταφοράς φορτίου και αποσκευών. Πρέπει να έχουν καλή γνώση της λογικής και μαθηματικό υπολογισμό, δεδομένου ότι απαιτείται για να καθορίσει το κέντρο του αεροσκάφους της βαρύτητας και να συντονίσει την ασφαλή στοιβασία του φορτίου. Μπορούν επίσης να κληθούν να υπηρετήσουν σε πληρώματα, λαβή φορτίου κατά την πτήση, και σύντομη επιβάτες σχετικά με τις διαδικασίες έκτακτης ανάγκης και ασφαλείας. 

 • Μισθός: Αεροπορική χειρισμό του φορτίου των εποπτικών αρχών κερδίσει μια μέση ωριαία αμοιβή των $ 23.37 / hr. Μάιος 2018. Το χαμηλότερο 10% κέρδισε περίπου $ 16.00 / hr. Το υψηλότερο 10% κέρδισαν $ 41.09 ή περισσότερο.

Πιλότος

Αεροπορικές εταιρείες και εμπορικές πιλότους να απογειωθεί, να πετάξει, και τα αεροπλάνα της γης ή ελικόπτερα εξής αυστηρές κατευθυντήριες γραμμές που καθορίζονται από την Ομοσπονδιακή Διοίκηση Αεροπορίας. ευθύνες τους περιλαμβάνουν την αξιολόγηση της κατάστασης του αεροσκάφους πριν και μετά από κάθε πτήση, καθορίζοντας την ισορροπία και το βάρος τα όριά της, και την επαλήθευση ότι τα επίπεδα καυσίμου είναι επαρκείς. Πιλότοι επίσης συνεχώς ελέγχει και να ανταποκρίνονται στις μεταβαλλόμενες καιρικές συνθήκες και να επικοινωνούν σχέδια πτήσης και τις εξελίξεις στον έλεγχο της εναέριας κυκλοφορίας.

 • Μισθός: Η μέση ετήσια αμοιβή για κυβερνήτες αεροσκαφών, Συνεπιβάτες και ιπτάμενων μηχανικών ήταν $ 140.340 Μάιο 2018. Το χαμηλότερο 10% κερδίζουν λιγότερα από $ 65,690 και το υψηλότερο 10% κέρδισαν περισσότερο από $ 208.000. Η μέση ετήσια αμοιβή για εμπορικούς πιλότους ήταν $ 82.24 χιλιάδες Μάιο 2018. Το χαμηλότερο 10% κέρδισε περίπου $ 44,660 και το υψηλότερο 10% κέρδισαν περισσότερο από $ 160 480.
 • Job Outlook: Η συνολική απασχόληση των αεροπορικών εταιρειών και των εμπορικών τους πιλότους προβλέπεται να αυξηθούν κατά 4% 2016-2026, πιο αργή από το μέσο όρο για όλα τα επαγγέλματα.

Food Service εργαζόμενοι

οι εργαζόμενοι παροχής υπηρεσιών εστίασης λειτουργούν τα εστιατόρια και τις παραχωρήσεις των τροφίμων στο αεροδρόμιο. Θα μαγειρεύουν και να προετοιμάσουν τα στοιχεία του μενού, ράφια απόθεμα, αναμονή για τους πελάτες ή να λαμβάνουν παραγγελίες, πίνακες λεωφορείο, καθαρίστε το εστιατόριο και κουζίνα εγκαταστάσεις, λειτουργούν μητρώα, και δέχονται πληρωμές. 

 • Μισθός: Η μέση ωριαία αμοιβή των τροφίμων και ποτών που εξυπηρετεί και συναφή επαγγέλματα ήταν $ 10.45 / hr. Μάιος 2018. Το χαμηλότερο 10% κερδίζουν λιγότερα από $ 8.34 / hr., και το υψηλότερο 10% κέρδισαν περισσότερο από $ 14.26 / hr.
 • Job Outlook: Η συνολική απασχόληση των τροφίμων και ποτών που εξυπηρετεί και συναφή επαγγέλματα προβλέπεται να αυξηθεί 14% 2016 – 2026, ταχύτερα από το μέσο όρο για όλα τα επαγγέλματα. 

Λιανική εργαζόμενοι Πωλήσεις

Μια μεγάλη ποικιλία από λιανικού εμπορίου, ένδυσης και δώρο καταστήματα έχουν ξεφυτρώσει σε πολλά αεροδρόμια, όπως οι λιανοπωλητές μεγάλα ονόματα επιδιώκουν να προσελκύσουν την προσοχή και τις επιχειρήσεις των επιβατών με το χρόνο στα χέρια τους. Εμπορικά ράφια των εργαζομένων πωλήσεις μετοχών και περίπτερα, να οργανώσει οθόνες, συστάσεις κάνουν προϊόντων στους πελάτες, και τις πωλήσεις της διαδικασίας. 

 • Μισθός: Η μέση ωριαία αμοιβή για τη λιανική πωλητές ήταν $ 11.63 / hr. Μάιος 2018. Το χαμηλότερο 10% κερδίζουν λιγότερα από $ 8.85 / hr., και το υψηλότερο 10% κέρδισαν περισσότερο από $ 19.96 / hr.
 • Job Outlook: Η συνολική απασχόληση των εργαζομένων λιανικές πωλήσεις προβλέπεται να αυξηθούν 2% 2016-2026, πιο αργή από το μέσο όρο για όλα τα επαγγέλματα.

Μεταφορείς με αναπηρικό καροτσάκι και άνθρωποι Movers

Αεροδρόμια προσλάβει προσωπικό για να βοηθήσει τους επιβάτες με ειδικές ανάγκες κινηθεί για το αεροδρόμιο και την πρόσβαση αεροπλάνα. φορείς με αναπηρικό καροτσάκι πληρούν τους προστάτες και τη μεταφορά τους από και προς το αεροδρόμιο πύλες. Οι άνθρωποι μετακινούμενοι λειτουργούν μεταφορικά σε ιδιώτες μεταφοράς ή μικρές ομάδες επιβατών. 

 • Μισθός: Μερικές φορές αναφέρεται ως βοηθοί των επιβατών προς το αεροδρόμιο, μεταφορείς κατά μέσο όρο περίπου $ τις 11.00 / hr. σύμφωνα με Glassdoor.com, αλλά μπορεί να κερδίσει σημαντικά περισσότερο σε συμβουλές, ιδιαίτερα αν εμπλακούν οι πελάτες. 

Πού να βρείτε Αγγελίες εργασίας

Αεροπορικές εταιρείες που διαφημίζουν τη δουλειά τους σε διάφορα μέρη. Για να βρείτε ευκαιρίες καριέρας, επισκεφθείτε την ενότητα απασχόλησης των αεροπορικών εταιρειών και αεροδρομίου ιστοσελίδες για να βρείτε την τρέχουσα λίστα. Μπορείτε επίσης να αναζητήσετε λέξεις-κλειδιά όπως «αεροπορικές» ή «αεροδρόμιο» στην κορυφή εργοτάξια, όπως Indeed.com. Για ορισμένες θέσεις εργασίας, όπως αυτές με την Υπηρεσία Ασφάλειας Μεταφορών (TSA), μπορείτε να εφαρμόσετε άμεσα στην πρόσληψη ιστοσελίδα. 

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *