Academic Βιογραφικό (CV) Παράδειγμα και Writing Συμβουλές

Posted on

Academic Βιογραφικό (CV) Παράδειγμα και Writing Συμβουλές

Το βιογραφικό σημείωμα (CV) γραμμένο για την ακαδημαϊκή κοινότητα θα πρέπει να αναδείξει την έρευνα και διδακτική εμπειρία, δημοσιεύσεις, επιχορηγήσεις και υποτροφίες, επαγγελματικές ενώσεις και τις άδειες, τα βραβεία, καθώς και κάθε άλλη λεπτομέρεια στην εμπειρία σας που δείχνουν ότι είστε ο καλύτερος υποψήφιος για μία σχολή ή ερευνητική θέση διαφημίζονται από ένα κολέγιο ή πανεπιστήμιο.

Όταν γράφετε ένα ακαδημαϊκό βιογραφικό, βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε τι τμήματα για να συμπεριλάβει και τον τρόπο διάρθρωσης του εγγράφου σας. Αναχώρηση πρότυπα βιογραφικό σημείωμα και τα βιογραφικά δείγμα για να σας βοηθήσουν να γράψετε τη δική σας.

Συμβουλές για τη σύνταξη ενός Ακαδημαϊκού CV

Σκεφτείτε το μήκος. Σε αντίθεση με βιογραφικά (και ακόμη και μερικά άλλα βιογραφικά σημειώματα), ακαδημαϊκά βιογραφικά σημειώματα μπορεί να είναι οποιοδήποτε μήκος. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι θα πρέπει να περιλαμβάνει όλες τις σχετικές δημοσιεύσεις σας, συνέδρια, υποτροφίες, κ.λπ. Φυσικά, αν κάνετε αίτηση για μια συγκεκριμένη εργασία, ελέγξτε αν η λίστα εργασία περιλαμβάνει όλες τις πληροφορίες για την οριακή σελίδα για το βιογραφικό σας.

Σκεφτείτε δομή . Πιο σημαντικό από το μήκος είναι η δομή. Όταν γράφετε το βιογραφικό σας, τοποθετήστε τις πιο σημαντικές πληροφορίες στην κορυφή. Συχνά, αυτό θα περιλαμβάνει την εκπαίδευση, το ιστορικό της απασχόλησης, και δημοσιεύσεις. Μπορείτε επίσης να εξετάσει την προσθήκη μια προσωπική δήλωση για να κάνετε το βιογραφικό σας να ξεχωρίζει. Μέσα σε κάθε ενότητα, λίστα εμπειρίες σας με αντίστροφη χρονολογική σειρά.

Εξετάστε το ακροατήριό σας . Όπως ένα βιογραφικό, να είναι σίγουρος για το βιογραφικό παραγγελία σας στο κοινό σας. Για παράδειγμα, σκεφτείτε προσεκτικά το πανεπιστήμιο ή το τμήμα κάνετε αίτηση για εργασία σε. Έχει αυτό το τμήμα παραδοσιακά αποτιμώνται δημοσίευση πάνω από τη διδασκαλία, όταν λαμβάνει αποφάσεις θητεία και την προαγωγή; Αν ναι, θα πρέπει να περιγράφουν τις δημοσιεύσεις σας πριν λίστα διδακτική εμπειρία σας.

Αν, ωστόσο, κάνετε αίτηση για την, ας πούμε, ένα κολέγιο κοινότητα που υπερηφανεύεται για την ποιότητα της διδασκαλίας του, τη διδασκαλία επιτεύγματά σας θα πρέπει να έχει εξέχουσα θέση. Στην περίπτωση αυτή, το τμήμα διδασκαλίας (με αντίστροφη χρονολογική σειρά) θα πρέπει να προχωρήσει ενότητα δημοσιεύσεις σας.

Μιλήστε σε κάποιον στον τομέα σας. Ζητήστε από κάποιον στον τομέα σας για την ανατροφοδότηση σχετικά με το πώς να δομήσετε το βιογραφικό σας. Κάθε ακαδημαϊκό τμήμα αναμένει ελαφρά διαφορετικά πράγματα από ένα βιογραφικό σημείωμα. Μιλήστε με επιτυχημένους ανθρώπους στον τομέα ή τμήμα σας, και να ρωτήσω αν κάποιος είναι πρόθυμος να μοιραστεί ένα δείγμα βιογραφικό μαζί σας. Αυτό θα σας βοηθήσει να δημιουργήσει ένα βιογραφικό που θα εντυπωσιάσει τους ανθρώπους στον τομέα σας.

Να είναι εύκολο να το διαβάσετε. Κρατήστε το βιογραφικό σας σε τάξη περιλαμβάνοντας άφθονα περιθώρια (περίπου 1 ίντσα από όλες τις πλευρές) και το διάστημα ανάμεσα σε κάθε ενότητα. Μπορεί επίσης να περιλαμβάνει κουκκίδες σε ορισμένα τμήματα (όπως όταν απαριθμεί τα μαθήματα που διδάσκονται σε κάθε πανεπιστήμιο) για να κάνει το βιογραφικό σας εύκολο να διαβάσει. Επίσης, φροντίστε να χρησιμοποιήσετε ένα εύκολο στην ανάγνωση γραμματοσειρά, όπως η Times New Roman, με μέγεθος γραμματοσειράς περίπου 12-pt.

Κάνοντας το βιογραφικό σας καθαρό και εύκολο να ακολουθήσει, θα αυξήσει τις πιθανότητες ότι ο εργοδότης θα το δει κανείς προσεκτικά.

Να είναι συνεπής. Να είστε συνεπείς με ό, τι μορφή θα επιλέξετε. Για παράδειγμα, αν τολμηρό τίτλο της ενότητας μία, τολμηρή όλοι οι τίτλοι ενότητα. Συνέπεια θα καταστήσει εύκολο για τους ανθρώπους να διαβάζουν και να παρακολουθήσει μαζί με το βιογραφικό σας.

Προσεκτικά επεξεργασία. Θέλετε το βιογραφικό σας για να δείξετε ότι είστε επαγγελματίες και γυαλισμένο. Ως εκ τούτου, το έγγραφό σας θα πρέπει να είναι χωρίς σφάλματα. Διαβάστε το βιογραφικό σας και να διορθώσουν το για τυχόν ορθογραφικά ή γραμματικά λάθη. Ζητήστε από έναν φίλο ή μέλος της οικογένειας να το δούμε πάνω, καθώς και.

Ακαδημαϊκό Βιογραφικό Σημείωμα Format

Αυτή η μορφή βιογραφικού σημειώματος θα σας δώσει μια αίσθηση του τι μπορεί να περιλαμβάνει το ακαδημαϊκό βιογραφικό σας. Όταν γράφετε το δικό σας βιογραφικό σημείωμα, ειδικά τμήματα σας (και η σειρά αυτών των τμημάτων) για τον τομέα σας, και με τη δουλειά που θέλετε. Μερικά από αυτά τα τμήματα μπορεί να μην ισχύουν για τον τομέα σας, έτσι αφαιρέστε οποιαδήποτε που δεν έχουν νόημα για σας.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ
Ονοματεπώνυμο
Διεύθυνση
Πόλη,
μέλος Ταχυδρομικός Κώδικας
Τηλέφωνο
κινητό
τηλέφωνο
Email

ΣΥΝΘΕΣΗ ΠΕΡΙΛΗΨΗ
Αυτό είναι ένα προαιρετικό τμήμα. Σε αυτό, περιλαμβάνει κατάλογο σύντομη από τις σημαντικότερες στιγμές της υποψηφιότητάς σας.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
Λίστα ακαδημαϊκό σας υπόβαθρο, συμπεριλαμβανομένων των προπτυχιακών και μεταπτυχιακών ιδρυμάτων παρακολούθησαν. Για κάθε βαθμό, λίστα του ιδρύματος, τη θέση, βαθμό, και την ημερομηνία της αποφοίτησης. Κατά περίπτωση, περιλαμβάνουν την διατριβή σας ή τον τίτλο διατριβής, και τους συμβούλους σας.

ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΙΣΤΟΡΙΑ
Λίστα ιστορία απασχόλησής σας με αντίστροφη χρονολογική σειρά, καθώς και λεπτομέρειες για τη θέση και τις ημερομηνίες. Μπορεί να σπάσει αυτό σε πολλαπλά τμήματα με βάση τον τομέα σας. Για παράδειγμα, μπορεί να έχετε ένα τμήμα που ονομάζεται «Διδακτική Εμπειρία» και ένα άλλο τμήμα που ονομάζεται «Διοικητική εμπειρία.»

ΜΕΤΑΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ 
Λίστα μεταδιδακτορική έρευνα και / ή την κλινική εμπειρία σας, αν υπάρχει.

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ / ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ
Λίστα πρακτικής άσκησης και υποτροφίες, συμπεριλαμβανομένης της οργάνωσης, τον τίτλο, και τις ημερομηνίες. Επίσης, περιλαμβάνει επιχορηγήσεις που έχουν δοθεί. Ανάλογα με τον τομέα σας, μπορείτε να περιλαμβάνει το ποσό των χρημάτων που χορηγούνται για κάθε επιδότηση.

ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ / ΒΡΑΒΕΙΑ
Συμπεριλάβετε τυχόν βραβεία που έχουν λάβει οι οποίες σχετίζονται με την εργασία σας.

ΣΥΝΕΔΡΙΑ / ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ
Λίστα οποιεσδήποτε παρουσιάσεις (συμπεριλαμβανομένου παρουσιάσεις αφίσας) ή προσκεκλημένες ομιλίες που έχετε δώσει. Επίσης καταγράφει όλες τις διασκέψεις ή επιτροπές που έχετε οργανώσει.

ΥΠΗΡΕΣΙΑ
Συμπεριλάβετε κάθε υπηρεσία που έχετε κάνει για το τμήμα σας, όπως υπηρετούν ως σύμβουλος σε φοιτητές, που ενεργεί ως πρόεδρος του τμήματος, ή την παροχή οποιασδήποτε άλλης διοικητικής συνδρομής.

ΑΔΕΙΕΣ / ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ
τύπου Λίστα άδειας, πιστοποίησης ή διαπίστευσης, και την ημερομηνία που έλαβε.

ΕΚΔΟΣΕΙΣ / ΒΙΒΛΙΑ
Συμπεριλάβετε τυχόν δημοσιεύσεις, συμπεριλαμβανομένων βιβλία, κεφάλαια βιβλίων, άρθρα, κριτικές βιβλίων, και άλλα. Περιλαμβάνουν όλες τις πληροφορίες σχετικά με κάθε δημοσίευση, συμπεριλαμβανομένου του τίτλου, τίτλος περιοδικού, ημερομηνία δημοσίευσης, και (κατά περίπτωση) αριθμούς σελίδων.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ
Λίστα τυχόν επαγγελματικών οργανώσεων που ανήκετε. Αναφέρετε αν κατέχει θέση στο διοικητικό συμβούλιο του κάθε οργανισμού.

ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ / ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ 
Αυτή είναι μια προαιρετική ενότητα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να δείξει λίγο περισσότερο σχετικά με το ποιος είσαι. Μόνο περιλαμβάνουν σχετικές δεξιότητες και τα ενδιαφέροντα. Για παράδειγμα, μπορείτε να αναφέρετε αν μιλούν μια ξένη γλώσσα, ή να έχουν εμπειρία με το web design.

Αναφορές
Ανάλογα με τον τομέα σας, μπορείτε να περιλαμβάνει μια λίστα με τις αναφορές σας στο τέλος του βιογραφικού σας.

Academic Βιογραφικό Παράδειγμα

Αυτό είναι ένα παράδειγμα ενός ακαδημαϊκού βιογραφικού σημειώματος.

JOHN SMITH
Street Market 287
Minneapolis, MN 55404
Τηλέφωνο: 555-555-5555 email@email.com 

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ:

Ph.D., Ψυχολογία, Πανεπιστήμιο της Μινεσότα, 2016
Συγκεντρώσεις: Ψυχολογία, Ψυχολογία της Κοινότητας
Διατριβή: Μελέτη της Μάθησης-Αναπήρων Παίδων σε κοινοτικό χαμηλού εισοδήματος
Διατριβή Σύμβουλοι: Susan Χάνφορντ, Ph.D., Bill Andersen, Ph.D ., Melissa Επιμελητήρια, MSW

ΜΑ, Ψυχολογία, Πανεπιστήμιο στο Albany, 2012
Συγκεντρώσεις: Ψυχολογία, Ειδική Αγωγή
Διατριβή:  Ανακοίνωση Δεξιότητες Μάθησης-Αναπήρων Παίδων
Διατριβή Σύμβουλος: Jennifer Atkins, Ph.D.

ΒΑ, Ψυχολογίας, Κρατικό Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνιας, Λονγκ Μπιτς, Καλιφόρνια 2010

ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ:

Διδάσκων του Πανεπιστημίου της Μινεσότα, 2013-2016
Πανεπιστήμιο της Μινεσότα Μαθήματα: Ψυχολογία στην τάξη, εφηβική ψυχολογία

Βοηθός του Πανεπιστημίου στο Albany, 2012-2013
Μαθήματα: Ειδική Αγωγή, Μαθησιακές Δυσκολίες, Εισαγωγή στην Ψυχολογία

ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ:

Μεταδιδακτορικός Υπότροφος, XYZ Νοσοκομείο, 2016-2018
Διοικείται εκτενή νευροψυχολογικές και ψυχοδιαγνωστικών εκτίμηση για παιδιά ηλικίας 3-6 για τη μελέτη σχετικά με τις επιπτώσεις της τεχνολογίας στην τάξη για τα παιδιά με διάφορες νευρολογικές προϋποθέσεις

ΕΚΔΟΣΕΙΣ:

Βόρεια, Τ, και Smith, J. (υπό έκδοση). «Τάξη Μάθηση Τεχνολογία και σε μια Μικτή Εκπαίδευση Διάστημα.»  Εφημερίδα των Εφήβων Ψυχολογία,  τομ. 12.

Willis, Α, North, Τ, and Smith, J. (2016). «Η συμπεριφορά της μάθησης εφήβων με ειδικές ανάγκες στην τάξη.»  Εφημερίδα της Εκπαιδευτικής Ψυχολογίας , τόμος 81, 120-125.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ:

Smith, ο John (2016). «Η συμπεριφορά της μάθησης εφήβων με ειδικές ανάγκες στην τάξη.» Εισήγηση στο Συνέδριο Ψυχολογίας στο Πανεπιστήμιο της Μινεσότα.

Smith, ο John (2015). «Προσαρμογή Εργασίες μέσα σε τάξεις συμμετοχικής εκπαίδευσης.» Εισήγηση στο Καφέ τσάντα Σειρά, Τμήμα Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου της Μινεσότα.

Επιχορηγήσεις και υποτροφίες:

RDB Grant (Πανεπιστήμιο της Μινεσότα Ερευνών Grant, 2016)
Εργαστήριο Grant (για ASPA συνάντηση στη Νέα Υόρκη, 2016)
Nelson G. Stevens Fellowship (XYZ Research Facility, 2015)

ΒΡΑΒΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙΜΕΣ:

Treldar Μελετητής, 2016
Διδασκαλία Fellow of the Year 2016
Ακαδημαϊκό Βραβείο Αριστείας 2015

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ:

Ψυχολογία Association of America
National Association of Εφηβικής Ψυχολογίας

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ

  • Προγραμματισμός ικανότητα σε C ++ και PHP
  • Εκτεταμένη γνώση της SPSSX και SAS στατιστικών προγραμμάτων.
  • Άπταιστα Γερμανικά, Γαλλικά και Ισπανικά

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *