8 причини за работа у дома – ползата от работата в дома

Posted on

8 причини за работа у дома - ползата от работата в дома

Работа у дома е това е възходи и падения, но за повечето от нас плюсовете надделяват над минусите на работа у дома. Докато нашите пътища за кариера, домашен офис настройки и подобни грижи за децата могат да се различават значително, причини домашни потребители “за работа у дома са по-последователни.

Прекарвайте повече време с децата си

Работа в дома ви позволява да бъда част от децата си съчетания през целия ден; не само сутрин, вечер и през почивните дни. Можете да вземете обедна почивка с вашето дете и да чуете всичко за деня новини, когато се приберат вкъщи от училище. Работа в дома на родителите не разполагат с неограничено време с децата си, но те имат по-чести възможности да бъдат с децата си.

Увеличаване или поддържат доходите си

Майките, които са напуснали кариери за отглеждане на деца може да облекчи пътя си обратно в работната сила, като работят у дома си. Работа у дома може да означава поемане на консултантска работа или започване на бизнес, докато все още използване на практически, ден за ден стил родителство. Или, работещи родители, които се придвижват от офис извън дома, за да може да поддържа телекомуникационна доходите си, като инвестира повече време у дома, и запишете на много разходи на работното място.

Откажете се да пътувате

Когато пътувате до работа, сте нито време, нито работно със семейството. Работа у дома елиминира този губене на време оставя повече време и за двете. Също така, не само е пътуване плъзгане, това е скъпо. Ще спестите пари за газ, обществени транспортни разходи, и / или автомобилни застраховки и поддръжка от работа вкъщи.

Работа гъвкави часа

Въпреки, че самостоятелно заетите хора често се насладят на по-голяма гъвкавост, отколкото телекомуникационна служители, както обикновено са се увеличили контрол върху своите графици. Много хора, които работят у дома си изберете час рано сутрин или след като децата са си легнали.

Усилване на чувство за контрол и доволство

Отделете време за себе си, както и на семейството си с времето, спестени от работа вкъщи. Самостоятелно заетите лица и по-специално печалба усещане за контролиране на собствената си съдба, но телекомуникационна служители, които жонглират дома и работното място отговорности по-ефективно да придобият чувство за баланс. Плюс приходите, генерирани от работа у дома може да направи разликата за луксозни стоки, които иначе биха могли да се откажат.

Спести пари за разходи за грижи за деца (евентуално)

Това не се отнася непременно за всички, но някои родители, които работят у дома си, в зависимост от работните си места и възрастта на децата си, могат да се издържат с непълно работно време или не извън грижите за децата. Определяне колко грижи за децата и какъв тип грижи за децата, което трябва, а след това работи, че в бюджета си.

Бягство социална динамика на Службата

Този нож с две остриета. Някои хора, които започват да работят у дома си пропускат социалните аспекти на офис, но други смятат, отвличане на вниманието на ненужни срещи, социални събирания, или непланирани чатове в водата охладител намали тяхната ефективност, по-нататъшно разширяване на време далеч от семейството си.

Спести пари за дрехи и обеди

И макар че той наистина не е добра идея да се работи във вашите PJs, особено с деца около които очакват от вас, като пример, най-вероятно ще харчат по-малко за работно облекло, като работят у дома си. Освен ако не сте били опаковане собствения си обяд (ако е така, това е една задача списъка си!), Сумата, която изразходвате за обяд и кафе-паузи ще намалее.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *