7 τρόποι για να προστατέψετε τον εαυτό σας από την εργασία-at-Home Απάτες

Posted on

 7 τρόποι για να προστατέψετε τον εαυτό σας από την εργασία-at-Home Απάτες

Εργασία από το σπίτι γίνεται όλο και πιο συχνές, καθώς οι άνθρωποι συνειδητοποιούν τα πλεονεκτήματα του να μην έχουμε να μετατρέψει σε ένα γραφείο για να φέρει στο εισόδημα. Ωστόσο, είναι σημαντικό να γνωρίζουμε την εργασία-at-home μειονεκτήματα και απάτες, το οποίο μπορεί να σας βάλει σε κίνδυνο. Με την εν αγνοία τους δίνοντας τα προσωπικά σας στοιχεία σε έναν απατεώνα, διατρέχετε τον κίνδυνο να χάσετε όλα τα χρήματά σας και άλλα περιουσιακά στοιχεία. Εδώ είναι πώς να προστατεύσετε τον εαυτό σας για να αποφευχθεί αυτό το είδος του προβλήματος.

Γνωρίζουν πώς να αναγνωρίζουν μια απάτη

Η γνώση είναι η καλύτερη άμυνα όταν βγείτε στο διαδίκτυο σε αναζήτηση του σπιτιού με βάση την απασχόληση.

Έτσι, πριν το κάνετε, αφιερώστε χρόνο για να μάθουν πώς να πει κανείς ποια ευκαιρίες είναι νόμιμη εργασία στο σπίτι θέσεις εργασίας και τα οποία είναι εργασία στο σπίτι απάτες. Οι περισσότερες εργασίες στο σπίτι θέσεις εργασίας και τις διαφημίσεις που σας καλούν, οι περισσότερες απάτες που θα συναντήσετε και ένα σχέδιο εξαπάτησης θα γίνει σαφέστερη.

Αυτό, με τη σειρά του, θα κάνει τα πραγματικά νόμιμη εργασία στο σπίτι θέσεις εργασίας πιο εύκολο να εντοπίσετε. Θα αρχίσουν να διακρίνουν τα σημάδια ενδεικτικό μιας απάτη εργασίας στο σπίτι, εν μέρει, λόγω της ομοιότητας των γηπέδων τους.

Χρησιμοποιήστε την κοινή λογική σας

Κατά την αξιολόγηση την ευκαιρία, πρώτα να σκεφτούμε αν φαίνεται κερδοφόρα από την πλευρά της εταιρείας, ιδιαίτερα αν φαίνεται πολύ προσοδοφόρα. Πώς θα τους υποστηρικτές της ευκαιρίας να κερδίσει χρήματα, εάν είστε πληρώνουν τόσα πολλά για τόσο λίγη δουλειά;

Επίσης, αν η στρατηγική μάρκετινγκ της εταιρείας βασίζεται κυρίως στην εμφάνιση νόμιμες, ότι είναι πιθανό, επειδή προσφέρει μια απάτη εργασίας στο σπίτι ή, τουλάχιστον, ένα φτωχό ευκαιρία χρήματα αποφάσεων. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο κάθε θέση εργασίας που προωθεί η ίδια στις διαφημίσεις της μηχανής αναζήτησης ως «δουλειά νόμιμη εργασία-at-home» πιο πιθανό είναι να μην νόμιμο.

Να θυμάστε, αν φαίνεται πολύ καλό για να είναι αληθινό, κατά πάσα πιθανότητα δεν είναι μια καλή ευκαιρία. Αλλά απατεώνες είναι ύπουλος, έτσι ώστε η κοινή λογική από μόνη της δεν είναι αρκετή.

Κρατήστε συγκινήσεις σας υπό έλεγχο

Ο πιο συνηθισμένος τρόπος που οι απατεώνες βρίσκουν τα θύματα είναι να παίξει τα συναισθήματά τους. Όταν θέλετε κάτι άσχημα, τα συναισθήματά σας μπορεί να σας οδηγήσει να κάνει παράλογες αποφάσεις για την επίτευξη του. Εύρεση εργασίας εργασία-at-home δεν είναι εύκολο, οπότε θα χρειαστεί υπομονή και καθαρό μυαλό. Να είστε ιδιαίτερα επιφυλακτικοί κάθε ευκαιρία που προσπαθεί να παίξει για τα συναισθήματά σας, λέγοντας σας «αξίζει» κάτι.

Κανε τα μαθηματα σου

Αρχίστε με την αμφιβολία ό, τι βλέπετε, στη συνέχεια, κάνει την έρευνά σας με καθαρό μυαλό. Ακόμα και αν μια ευκαιρία φαίνεται ειλικρινής, δεν στείλετε χρήματα σε οποιονδήποτε οργανισμό, χωρίς καλά να το check out. Αυτό περιλαμβάνει την εξεύρεση πού είναι σωματικά βάση, τον προσδιορισμό αν υπάρχει στοιχεία επικοινωνίας, και την επαφή τους μέσω τηλεφώνου. Κοιτάξτε επάνω σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης και να κάνετε μια αναζήτηση στο διαδίκτυο για τυχόν σχόλια. Συχνά βοηθά να κάνετε μια αναζήτηση στο διαδίκτυο με το όνομα της εταιρείας και «απάτη» ή «αναθεώρησης». Τα αποτελέσματα δεν μπορεί να δώσει πολλές πληροφορίες σκυρόδεμα, αλλά μπορεί να είναι ένα σημείο εκκίνησης. Λάβετε υπόψη ότι οι περισσότερες νόμιμες εταιρείες δεν χρεώνουν τους αιτούντες εργασία και ότι οι επιχειρηματικές ευκαιρίες δεν είναι ποτέ χωρίς κίνδυνο.

Να είστε ενήμεροι για Επικίνδυνη Ευκαιρίες

Ενώ η εργασία-at-home απατεώνες είναι πάντα έρχονται με νέα συστήματα, έχουν την τάση να ποικίλει σε μερικά θέματα. Μερικές από αυτές τις ευκαιρίες θα πρέπει να αποφεύγεται, ενώ άλλοι μπορεί να είναι νόμιμη εργασία στο σπίτι θέσεις εργασίας. Ωστόσο, συχνά δεν είναι, έτσι ώστε να είναι πολύ προσεκτικοί με οποιοδήποτε από αυτά:

 • Οι άμεσες πωλήσεις ή πολυεπίπεδο μάρκετινγκ
 • συστήματα, πάντα Πυραμίδα αποφύγετε!
 • Κιτ εκκίνησης των επιχειρήσεων
 • Οτιδήποτε που αφορούν την εξαργύρωση επιταγών / καλωδίωση χρήματα, πάντα αποφύγει!
 • Αρχική συναρμολόγηση / φακελους-πάντα αποφύγει!
 • Να γίνει ένα προϊόν μεταπωλητή ή χονδρέμπορος
 • συστήματα πάντα Χρηματιστηριακές συναλλαγές αποφύγετε!
 • Κατάλογοι των θέσεων εργασίας τηλεργασίας ή επιχειρήσεις
 • Λαμβάνοντας απευθείας σύνδεση έρευνες
 • Mystery shopping
 • Η καταχώρηση δεδομένων κέντρα / κλήση

Μια δύσκολη τεχνική απάτη είναι να δημιουργήσει μια ολόκληρη ιστοσελίδα αφιερωμένη στην αποκαλυπτική απάτες εργασίας στο σπίτι που χωνιά τους ανθρώπους για να τους λίγους «νόμιμη» εργασία στο σπίτι θέσεις εργασίας, η οποία, φυσικά, είναι να μην νόμιμα.

Ευκαιρίες Αποφύγετε σχετικά με Search Engine Advertising και ανεπιθύμητων μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Χρησιμοποιήστε τα παραδοσιακά κανάλια για την αναζήτηση εργασίας για να βρουν μια θέση εργασίας εργασία-at-home, όπως πίνακες εργασίας, οι μηχανές αναζήτησης εργασίας, και εφημερίδες. Αν και δεν υπάρχει καμία εγγύηση οδηγεί βρέθηκαν σε αυτά τα μέρη είναι πάντα θεμιτή, εκείνοι που αποστέλλονται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή βρίσκονται σε διαφημίσεις στο διαδίκτυο συνήθως δεν είναι. Πάντα να πάτε απευθείας στην ιστοσελίδα απασχόληση μιας εταιρείας αν βρείτε μια ευκαιρία για δουλειά σε άλλη χώρα. Όχι μόνο μπορείτε να ελέγξετε αν είναι νόμιμα, μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τη θέση και την εταιρεία.

Λάβετε υπόψη ότι οι εταιρείες που προσλαμβάνουν για νόμιμη εργασία από το σπίτι θέσεις εργασίας ψάχνουν για τους ειδικευμένους, αξιόπιστη ανθρώπους να κάνουν τη δουλειά. Screening υποψήφιοι είναι μια χρονοβόρα διαδικασία, έτσι ώστε αυτές να εξετάσουμε από μια μεγάλη καθαρή από τη χρήση του Google, οι διαφημίσεις αναζήτησης του κινητήρα, ή διαφήμιση μέσα κοινωνικής δικτύωσης δεν είναι τόσο πιθανό να είναι νόμιμη.

Μην πληρώνετε για Ευκαιρίες

Οι εργοδότες δεν χρεώνουν οι εργαζόμενοι στη δουλειά τους, και απάτες θέτουν ως νόμιμες επιχειρηματικές ευκαιρίες θα ζητήσει χρήματα. Το γήπεδο είναι ότι οι επιχειρήσεις αναμένεται να έχει κόστος εκκίνησης. Ωστόσο, η πραγματική επιχειρήσεις δεν είναι συνήθως απλή ανταλλαγή ανειδίκευτης εργασίας για την πληρωμή, όπως στο σπίτι συναρμολόγηση και συστήματα φάκελος-γέμισμα. Μια πραγματική επιχείρηση στο σπίτι αναπτύσσεται σε βάθος χρόνου με προσεκτικό σχεδιασμό και την έρευνα, δεν αγοράζονται online θέαμα απαρατήρητο. Υπάρχουν πολλές δωρεάν αξιόπιστες πηγές που απαριθμούν νόμιμες εταιρείες που προσφέρουν εργασία από το σπίτι θέσεις εργασίας από τη βιομηχανία.

Απάτες Έκθεση

Αν υποψιάζεστε ότι έχετε scammed, να το αναφέρετε αμέσως. Αν έχετε δώσει τις χρηματοοικονομικές πληροφορίες, επικοινωνήστε με την τράπεζα ή πιστωτική κάρτα της εταιρείας και να το αναφέρετε στο δικηγόρο του κράτους σας γενικά ή οποιοδήποτε αριθμό άλλων αρχών.

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *