6 Потенциални Недостатъци работа у дома

Posted on

6 Потенциални Недостатъци работа у дома

Добре, сега, че сте прочели 8 причини да бъде родител за работа от дома, че всички сте готов да се откаже от състезанието с плъхове (или може би се присъединят към него, ако съм бил родител на престоя в дома). Но ето няколко други въпроси, за да обсъждат.

Не всеки ще намерите всички от тях да бъдеш действително проблеми; това зависи от вашата кариера, личност, и семейството. Но признава потенциални недостатъци позволява те да се решават по-лесно. И повечето от тях могат да бъдат решени чрез определяне на основни правила за семейството си.

Неприятно съчетаване на работа и у дома

Да, за някои това е целият смисъл, но не всеки може едновременно да се преговаря на нуждите на бизнеса и деца. Ако ви е трудно да се каже “не” на двете (или и двете), можете да откриете себе си, е крайно недостатъчен. Вие не искате да падне зад по време на работа, тъй като семейните си задължения, нарушават границите на работното време, или от страната на флип, за да се чувстват като теб трябва да работи през цялото време.

Отвличане на вниманието

Дори и да имате пълен работен ден грижи за децата в дома си, занимаващи се с отвличане на вниманието е важно умение за родители работа в дома. Въпреки, че редовните служби имат своя дял от отвличане на вниманието, те са рядко като личен, като тези, с които се сблъсквате в домашни условия. Дори и с врата офиса си затворена, ще чуете ридаейки дете. Вашите майчински инстинкти могат да настояват да се даде комфорт, дори и ако знаете вашия доставчик на грижи за децата може и трябва да се справя.

Възможен негативен ефект върху развитието на кариерата

Далеч от очите, далеч от ума. Домашни потребители са изправени пред риска да се прехвърлят върху за промоция. Това може да се случи, защото на неотзивчиво отношението на част висшето ръководство, който може да възприеме избор да работят от дома си и липсата на кариерата ангажимент. Но също така е вярно, че не всички работни места, особено за по-нагоре по корпоративната стълбица и да отидеш, може успешно да се telecommuted (макар че това, което работни места могат да бъдат ефективно telecommuted понякога е въпрос на лично мнение). Така че това би могло да се свежда до избор между работа у дома и повишение.

Количество срещу качество време със семейството

Ако вие и вашето дете са свикнали да си време заедно в непрекъсната игра, работа у дома ще бъде корекция и за двете. Фактът, че сте наоколо, не означава непременно, че сте на разположение. Когато синът ти развълнувано ви носи най-новия си художествено творчество, това е страхотно да бъдем там, за да споделят своя ентусиазъм. Въпреки това, когато неговата артистична продукция започва да прилича на Пикасо, може да не бъде в състояние да даде на всеки шедьовър на вниманието ви или той би искал.

изолация

Това е потенциален недостатък за всички надомна работници. И въпреки че не сте сами в къщи, понякога имате нужда от възрастен компания за лично благополучие. Освен това, можете рискувате да остане изолирана в професионален план, като се лишите от съществено значение контакт с колегите си.

Лошите хранителни навици

Пълният хладилник точно зад вратата на офиса си у дома надделява. Създаване собствения си график, може да означава повече почивки за закуски. И тъй като много деца се хранят през целия ден, е необходимо съзнателно усилие да се поддържа здравословни хранителни навици.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *