5 начина работят от дома ви спестява пари

Posted on

 5 начина работят от дома ви спестява пари

В процеса на работа от дома не е без първоначалните разходи, много от тези разходи могат да се поемат от спестяванията, които работят от дома си носи. Дори и да работите от само непълно работно време, можете да спестите малко пари. Така че, ако си мислиш за превключване от длъжност живот на телекомуникационна, ето някои области, в които можете да запазите малко от зелената неща.

Пътуване до работното място

Ако в момента сте приели обществен транспорт на работа, веднага ще забележите повече пари в джоба си, когато не е нужно да се изложи на месечни или дневни разходи комутация. Въпреки че, ако телекомуникационна непълно работно време, като пестят публични разходи транзит могат да бъдат заличени от месечна отстъпка на пълно работно време пътуващите могат да получат

Ако сте с кола на работа, вашите спестявания биха могли да бъдат по-големи, но не толкова забележими веднага. Не само, че телекомуникационна спестите пари за газ, намалява броя на метри от колата си. Това, от своя страна, означава по-малко разходи за поддръжка и ремонт, както и че може да намалите кола осигурителни вноски

грижи за детето

Не всички майки работа в дома ще спестят пари за грижи за деца с телекомуникационна, но много воля. Въпреки, че няколко WAHMs с телекомуникационна работни места могат да се правят с не грижи за децата, работа в дома майките често успяват да работят на пълно работно време само с непълно работно време грижи за децата.

Времето е пари

Това се проявява в един милион различни начини за всеки един от нас. Работа в дома майките със сигурност не разполагат с неограничено време. Но когато се работи извън дома, ние сме склонни да използват повече умни и практични, които обикновено струват допълнително. Няколко начина да се спестят пари:

  • Доброволчеството в училище на детето си, вместо да прекарват повече за набиране на средства.
  • Готвене повече от пресни продукти, което означава по-малко поръчки в или използване на скъпи готови храни.
  • Извършване на обслужване в малък дом себе си.
  • Пазаруване около най-добрата сделка за текущи разходи, като застраховка, телефон, кабелна и т.н.

Храна

Разбира се, вие ще ядете, когато се работи от дома. Всъщност, ако не сте внимателни, можете да ядете повече! Но няма да плащат толкова много. Цената на подготовката на собствени обяд е значително по-малко, отколкото яде всеки ден. И това е като цяло по-добре за вас. Ако искате остатъци, може да откриете, че правенето на малко повече по време на вечеря е удобен начин да винаги да има обяд готова.

Същото важи и за кафе или чай. Направи цяло гърне за по-малко от цената на чаша в кафене, което го прави по-лесно да се хваля на гурме

дрехи

Трябва по-малко елегантен (и скъпи) дрехи, когато работите от дома си. Когато трябва да има различна работа-подходящо облекло за всеки ден от седмицата, а не само, че струва повече, но това почти отнема известно на креативността от закупуване на дрехи. Наслаждавам се на предизвикателството за закупуване на няколко гъвкави елементи, които могат да се смесват и съвпадащи за двете шик и случайни събития.

Също така дрехите, които имат получават по-малко износване, обувки, по-специално. (Аз почти никога не ги носят, докато аз работя.)

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *