5 τρόποι για Εργασία από το σπίτι σας εξοικονομεί χρήματα

Posted on

 5 τρόποι για Εργασία από το σπίτι σας εξοικονομεί χρήματα

Παρόλο που εργάζονται από το σπίτι δεν είναι χωρίς κόστος εκκίνησης, πολλές από αυτές τις δαπάνες μπορούν να αναλαμβάνεται από τις εξοικονομήσεις που εργάζονται από το σπίτι φέρνει. Ακόμα κι αν συνδέεστε μόνο με μερική απασχόληση, μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα. Έτσι, εάν σκέφτεστε για τη μετάβαση από τη ζωή στο γραφείο για να τηλεργασίας, εδώ είναι μερικές περιοχές όπου μπορείτε να αποθηκεύσετε λίγο από το πράσινο πράγματα.

μετακινήσεις

Εάν πάρετε σήμερα τα μέσα μαζικής μεταφοράς για να εργαστούν, θα παρατηρήσετε αμέσως περισσότερα χρήματα στην τσέπη σας όταν δεν έχετε να lay out για το μηνιαίο ή ημερήσιο κόστος μετατροπής. Παρά το γεγονός ότι αν τηλεργασίας με μερική απασχόληση, η εξοικονόμηση κόστους μέσα μαζικής μεταφοράς θα μπορούσε να εξουδετερωθεί από μια μηνιαία έκπτωση μετακινούνται με πλήρη απασχόληση μπορεί να πάρει

Αν οδηγείτε στην εργασία, τις αποταμιεύσεις σας θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερη, αλλά όχι ως αμέσως αισθητή. Δεν είναι μόνο το τηλεργασίας εξοικονομήσει χρήματα για το φυσικό αέριο, μειώνει τον αριθμό των μιλίων στο αυτοκίνητό σας. Αυτό, με τη σειρά του, σημαίνει λιγότερο κόστος συντήρησης και επισκευών, και θα μπορούσε να μειώσει τις πληρωμές ασφάλιση του αυτοκινήτου σας

Φροντίδα παιδιών

Δεν είναι όλες οι μητέρες εργασία στο σπίτι θα εξοικονομήσει χρήματα για τη φροντίδα των παιδιών από την τηλεργασία, αλλά πολλοί βούληση. Αν και μερικές WAHMs με τις θέσεις εργασίας τηλεργασίας μπορεί να κάνει χωρίς τη φροντίδα των παιδιών, την εργασία-at-home moms συχνά καταφέρνουν να εργάζονται με πλήρη απασχόληση με καθεστώς μερικής απασχόλησης φροντίδας των παιδιών.

Ο χρόνος είναι χρήμα

Αυτό εκδηλώνεται με ένα εκατομμύριο διαφορετικούς τρόπους για τον καθένα μας. Work-at-home moms σίγουρα δεν έχουν απεριόριστο χρόνο. Αλλά όταν εργάζονται έξω από το σπίτι, έχουμε την τάση να χρησιμοποιούν περισσότερο εξοικονομήστε χρόνο, που συνήθως κοστίζουν επιπλέον. Μερικοί τρόποι που μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα:

  • Ο εθελοντισμός στο σχολείο του παιδιού σας αντί να ξοδεύουν περισσότερα για εράνους.
  • Μαγειρική περισσότερα από φρέσκα υλικά, πράγμα που σημαίνει λιγότερο παραγγελία σε ή χρησιμοποιούνται ακριβά παρασκευασμένα τρόφιμα.
  • Εκτέλεση μικρές εργασίες συντήρησης στο σπίτι σας.
  • Αγορές γύρω για την καλύτερη διαπραγμάτευση για τρέχουσες δαπάνες, όπως ασφάλιση, τηλέφωνο, καλωδιακή, κ.λπ.

Φαγητό

Φυσικά, μπορείτε να τρώτε κατά την εργασία από το σπίτι. Στην πραγματικότητα, αν δεν είστε προσεκτικοί, μπορείτε να τρώτε περισσότερο! Αλλά δεν θα πληρώσει σχεδόν τόσο πολύ. Το κόστος της προετοιμασίας δική σας γεύματα είναι σημαντικά μικρότερη από ό, τι τρώτε έξω κάθε μέρα. Και είναι γενικά καλύτερα για εσάς. Αν σας αρέσει περισσεύματα, μπορείτε να διαπιστώσετε ότι κάνοντας μια μικρή επιπλέον στο δείπνο είναι ένας βολικός τρόπος να έχετε πάντα ένα μεσημεριανό γεύμα έτοιμα.

Το ίδιο ισχύει και για καφέ ή τσάι. Κάντε μια ολόκληρη κατσαρόλα για λιγότερο από το κόστος ενός φλιτζανιού σε ένα καφενείο, το οποίο το καθιστά ευκολότερο να φιγούρα για γκουρμέ

Ρούχα

Χρειάζεται λιγότερες φιλάρεσκος (και ακριβά) τα ρούχα όταν εργάζεστε από το σπίτι. Όταν πρέπει να έχετε μια διαφορετική εργασία κατάλληλο ρούχο για κάθε ημέρα της εβδομάδας, όχι μόνο κοστίζει περισσότερο, αλλά σχεδόν διαρκεί μερικά από τα δημιουργικότητας από την αγορά ρούχων. Μου αρέσει η πρόκληση για την αγορά αρκετά ευέλικτο στοιχεία που μπορούν να αναμιχθούν και να συνδυαστούν τόσο κομψός και casual φορές.

Επίσης, τα ρούχα που έχετε να πάρετε λιγότερη φθορά, παπούτσια ειδικότερα. (Εγώ σχεδόν ποτέ δεν τα φορούν, ενώ δουλεύω.)

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *