10 най-добри непълно работно време за възрастни

Posted on

Най-добър на непълно работно време за възрастни

Дали трябва да се работи, искам да допълнят доходите си, или просто се надявам да останат активни в пенсионна възраст, работа на непълно работно време се среща често сред възрастните граждани. Някои работят на непълно работно време е по-добре за по-възрастните работници, отколкото в други. Нека си го кажем: без значение колко добре сте, най-вероятно предпочитате да напусне физически предизвикателства неща с по-младите работници, които не са толкова притеснен за изхвърляне на гърбовете им и т.н.

Добрата новина е, че има непълно работно време, за да задоволят всеки предпочитание, професионален опит, както и набор от умения. Независимо дали искате да се работи на открито или от уюта на вашия дом офис, един от тези концерти може да бъде добър избор за вас.

Консултант

Ако обичате кариерата си, но искат да прекарват по-малко време да го прави, консултации може да бъде добра за вас. Включете своя опит, мрежа, и опит, за да добро предимство и работа на непълно работно време за стария си работодател или за други фирми в областта си.

Средната заплата за консултиране е в цяла карта, и до голяма степен зависи полето, в което се пенсионират от. За да зададете скоростта, започнете, като се раздели компенсация си, като отработените часове. То също е добра идея да се консултирате с други консултанти в областта си, за да разберете как те структурира тяхното възнаграждение; тя е на всеки час, всеки един проект, или да те предпочитат да работят на хонорар?

възпитател

Пенсионираните учители имат образователния ценз и опит, за да помогне на студентите да учат трудни теми, възпитанието на своите класове и подготовка за изпити като SAT, както и други важни събития. В допълнение към уроци, има и други опции за гъвкава работа на разположение за бивши учители.

Дори и да не сте сертифициран преподавател, може да сте в състояние да предоставят уроци за ученици във вашата област, независимо дали става дума да ги учат математически умения или редактирането им писмена форма. Средната заплата варира, в зависимост от нивото на уроци (гимназия, колеж, и т.н.) и ниво на формално обучение на преподавателя. Повечето програми за наставничество имат стандартни цени почасово заплащане.

Атлетик Coach

Искате ли да споделите любовта си към спорта с ново поколение начинаещи спортисти? Треньорска може да бъде за вас. Плащайте по принцип не е висока – няколко хиляди за един сезон – но ако имате нужда от малко повече пари и искат да работят на открито, концерт като атлетичен треньор може да бъде добра за вас. Повечето работни места треньор студенти-спортисти ще изискват от вас да се подложи на цялостна проверка, за да се гарантира безопасността на учениците.

Данъчно Съставител

Ако имате счетоводна фон и предпочитат да предно зареждане на вашата работа в първата част на годината, данъчни подготовка може да бъде работа на непълно работно време, което търсят. Данъчни съставители обикновено работят дълги часове през данъчната сезон, която минава през 15 или така на април. След това, графиците си Отпусни се до края на годината.

Платете за тази роля, ще варира в зависимост от вашия опит и дали ще работи за малка фирма или голяма национална организация. Пенсионирани счетоводители може да искат да отидат на свободна практика, които работят независимо от данък фирма.

счетоводител

Счетоводители трябва да се чувстват удобно с помощта на софтуерни програми счетоводни като QuickBooks, както и Microsoft Excel. Те трябва да притежават и набито око за детайла и междуличностните умения да общуват изисквания към клиенти / служители.

Много счетоводители работят свободна практика, като се на смесица от малки и големи клиенти. Вашето ниво на формално обучение и опит, ще диктуват колко можете да начислява такса за счетоводни услуги.

Медицински Фактуриращия / Кодер

Медицински billers и програмисти превод на здравни услуги в диагностични кодове за използване в медицински фактуриране. Те също така се подготвят, изпращате и проследяване на медицински сметки за пациенти и застрахователни компании. Имайте предвид, че тази работа изисква заверка, с някои работодатели предпочитат кандидати, които имат степен асоциирано или стандартизиран процес на обучение.

Pay ще варира от опита и големината на компанията, в която работите за. Той може да бъде засегната от вида на пациента; обикновено медицинска практика се фокусира върху пациенти в напреднала възраст ще имат повече процедури и следователно повече кодове за таксуване да се оправи.

Представител за обслужване на клиенти

Обслужване на клиенти работни места винаги са наемане, а някои от тях ще ви позволи да работите от дома си. Ако сте добър в общуването по телефона или чрез чат софтуер и нямате нищо против отстраняване на проблеми с хората, когато те не са в най-добра, тази роля може да ви позволи да работят на непълно работно време от домашния си офис. In-човек може да се изисква обучение, както и заплащането варира в зависимост от компанията. Повечето работни места за обслужване на клиенти плащат почасова ставка.

Виртуален асистент

Ако ви се налага административен сътрудник в работната си кариера на пълен работен ден и сте доволни технология, виртуален асистент роля може да ви помогне с превода на вашите умения в нова работа на непълно работно време. Виртуален асистент работни места не е задължително да се изисква определена степен, но те се нуждаят от солидни умения за писане и комфорт със софтуерни програми като Microsoft Office. Повечето компании ще изискват от вас да имат собствен компютър (макар че някои от тях могат да предоставят такава) и интернет връзка с висока скорост. Вие обикновено могат да получат заплащане за стойността на вашия интернет доставчик.

Pet Sitter / за разхождане на кучета

Ако сте собственик на куче и се използва за работа на пълен работен ден, си спомняте колко трудно е да се уверете, че вашия домашен любимец има своя дневен упражнения. Домашен асистент поемат дневна смяна, така че служителите не трябва да се състезава у дома, когато работният ден свърши. Ако котките са по скоростта, или сте любител животно равно-възможност, домашен любимец да седи, докато клиентите отиват на почивка, е чудесен начин да се сложи малко повече пари в джоба ви. Приложения като Rover и разлаем го правят трудно да започнете.

Блог / социални медии

Може би най-добрата работа работа от дома, блоговете не е официално обучение – просто трябва начин с думи и достатъчно комфорт с технология, за да научите как да използвате различни системи за управление на съдържанието.

Ако наистина сте технически грамотни, може да бъде в състояние да се превърне това в работа работа с профили в социални медии на компанията. Въпреки че това е работа, която има тенденция да се изкривят по-млад, има социални медии роли, където се предпочитат по-опитен глас.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *