Юридична кар’єра: Як стати паралігала

Posted on

Юридична кар'єра: Як стати паралігала

Паралігало або помічник з правових питань, є особою, в адвокатурі, який виконує певні завдання, які зазвичай виконуються адвокатом, повинен параюрідіческой не бути присутнім. До них відносяться дослідження факти, що стосуються справи, опитування клієнтів і свідків, складання юридичних документів, а також виконання юридичних досліджень. Асистенти не можуть давати юридичні поради і завжди працюють під керівництвом адвоката і мають важливе значення для юридичної професії, так як вони допомагають адвокатам у більшості аспектів справи досліджень і підготовці.

Терміни «юрист» та «правової помічник» мав звичай бути взаємозамінними, але поступово починають зміни в галузі. Юридичні фахівці в даний час відносяться до ролі більш секретарської, в той час як асистенти виконувати більше обов’язків, безпосередньо пов’язаних з законом.

Хто повинен бути Paralegal

Ті, хто зацікавлений в юридичних кар’єри, але які не впевнені, що вони хочуть піти в юридичну школу, є хорошими кандидатами, щоб стати асистенти. Є також деякі специфічні навички, які асистенти повинні володіти, в тому числі навичок спілкування, досліджень і слідчих навичок і багатозадачних навичок. Ці навички, які викладаються в формальних параюрідіческой освітніх програм, але це допомагає, якщо ви вже володієте їм в якійсь мірі.

Бюро статистики праці говориться, що робота перспективи для параюрідіческой професії зростає приблизно на 17% в період між 2012 і 2022, що швидше, ніж середній відсоток зростання. Якщо ви зацікавлені в кар’єрі, яка росте швидше, ніж в середньому, або, якщо ви володієте необхідними навичками і зацікавлені в американській правовій системі, кар’єра в якості помічника юриста може бути для вас.

Як стати Paralegal

За даними Національної федерації асоціацій Paralegal, існує кілька способів стати параюрідіческой. Є сертифікат програми, дворічні програми та чотирирічні програми, які все мають гідності, і який маршрут ви хочете йти, залежить від поточної ролі і освітнього статусу, і що ваші можливі цілі.

Грунтуючись на поточному ринку праці, рекомендуються асистенти мають ступінь, принаймні 24 кредитів в юридичних курсах спеціальності на чотири роки. Є також свідчення після бакалаврату, дозволяючи тим з чотирирічний градусами в інших областях, щоб заробити необхідні кредити і сертифікацію зайнятості отримати як паралігал. Топ-рівень юридичних фірми в цілому, як і їх параюрістов мати ступінь з сертифікатом на чотири роки на вершині, що, якщо ви хочете йти цим шляхом.

NFPA має рекомендовану навчальну програму для параюрідіческой програм, але не всі програми дотримуватися цих стандартів. Є багато інтернетів-ресурсів, щоб допомогти зацікавленим студентам знайти правильну формальну освітню програму для них. Існує також варіант затвердженої програми Американської асоціації адвокатів, яка рекомендує NFPA. Ці програми були або виконані або перевиконані стандартами параюрістов, встановлених ABA.

Після того, як ви отримали якесь формального освіту, є також безперервна освіта, що призводить до параюрідіческой сертифікації. Він відрізняється від сертифікації після бакалаврської, що вже було згадано. Paralegal сертифікація вимагає, щоб параюрідіческой мають принаймні один рік досвід, а потім пройти формальну експертизу.

будучи юристом

Рішення стати параюрідіческой не означає, що ви не можете стати адвокатом по лінії. Часто рекомендується, щоб люди, зацікавлені в законі, але не рішуче, що вони хочуть піти в юридичну школу роботи в якості помічника юриста в досвіді посилення в правовому полі, і якщо вони, як робити щось роботу, щоб побачити. Юридична школа є одночасно дуже складно і дуже дорого, так що якщо ви не впевнені в тому, що це правильний крок для вас, знайти роботу в якості юриста є економічно більш ефективними інвестиціями в той час як ви вирішите. Це також дозволить вам побачити умови, які юристи працюють під землею, які також, ймовірно, допоможе вам зробити ваше рішення.

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *