Що чи бухгалтер? Зарплата, Необхідні навички, і більше

Posted on

Що чи бухгалтер?  Зарплата, Необхідні навички, і більше

Бухгалтера забезпечення точності фінансової звітності для приватних осіб, компаній і організацій. Вони впевнені, що закони та процедури дотримуються, а податки правильно і платять вчасно. Бухгалтери готують фінансову документацію і пояснюють свої висновки для окремих осіб або керівництва компанії або організації.

Є кілька типів бухгалтерів. бухгалтерів управління підготувати фінансову інформацію, яка використовується всередині компаній, які їх наймають. Громадські бухгалтери, які працюють для бухгалтерських фірм або є самозайняті проведення перевірок та складання фінансової документації та податкові форми для клієнтів. Урядові бухгалтери працюють з фінансовими записами державних органів. Вони також аудит підприємств, організацій та фізичних осіб, які підлягають державному регулюванню та оподаткуванню.

Бухгалтер Обов’язки та Обов’язки

Типові посадові обов’язки бухгалтера повинні бути в змозі виконати, включають:

  • підготовка бюджетів
  • Введіть угоди і звірку залишків по рахунках
  • Підготувати точні робочі документи, графіки і вивірки для цілей аудиту
  • Надіслати рахунки на рахунку
  • Примусово умови оплати за рахунками
  • Будьте в курсі державних і місцевих законів, податкових
  • Робота з зовнішніми аудиторами
  • Платежі записи і виплати

Бухгалтери виконують широке коло обов’язків в залежності від їх роботодавця і конкретної спрямованості їх роботи. Чи працюють з корпораціями, приватними особами або державними органами, бухгалтери повинні мати можливість подавати юридичні фінансові документи, такі, як ті, що державні компанії повинні розкривати інвестор. У разі індивідуальних клієнтів, це може бути щось в якості основних, як річний дохід податкових форм.

Бухгалтери, які працюють в компанії повинні мати можливість аналізувати внутрішні фінансові документи, переконайтеся, що відділи дотримуються закону, і винести рекомендації бюджету.

Бухгалтер зарплата

Зарплати бухгалтерів може змінюватися в широких межах в залежності від роботодавця. Деякі великі фірми можуть платити більш високу заробітну плату, а також незалежні бухгалтери з багаторічним списком клієнтів також можуть заробити більше.

  • Медіана Річна зарплата: $ 69350 ($ 33,34 / год)
  • Топ 10% Річна зарплата: $ 122220 ($ 58,75 / год)
  • Дно 10% Річна зарплата: $ 43020 ($ 20,68 / год)

Джерело: Бюро статистики праці США 2017

Освіта, навчання і сертифікація

Мінімальне утворення необхідно, щоб стати бухгалтером є ступінь бакалавра. Багато бухгалтери будуть проводити більш високі ступені та сертифікати для того, щоб зробити себе більш затребуваною.

  • Освіта: ступінь бакалавра в області бухгалтерського обліку або суміжній галузі дослідження необхідно почати роботу в кар’єрі в якості бухгалтера. Деякі роботодавці вважають за краще роботу кандидатів , які мають ступінь магістра в галузі бухгалтерського обліку або оподаткування або МВА з концентрацією в області бухгалтерського обліку.
  • Сертифікація: Для того, щоб мати можливість подати документи по цінних паперів і бірж США, бухгалтери повинні стати сертифікованим бухгалтером (CPA). Окремі держави надають видачу дозволів в відповідності зі своїми нормами і правилами. Після отримання ступеня бакалавра, бухгалтери повинні пройти  Рівномірний CPA іспиту .

Бухгалтер Навички і Компетентність

Крім формальної освіти і ліцензії, м’які навички, необхідні, щоб бути бухгалтером, включають:

  • Обслуговування клієнтів навички: Багато бухгалтери витрачають багато часу на роботу з клієнтами, оцінюючи їх потреби, і надання їм допомоги з їх фінансами або податків. Це вимагає говорити і слухати навички , які є частиною обслуговування клієнтів.
  • Аналітичне мислення: бухгалтери повинні бути в змозі визначити тенденції і проблеми при розгляді фінансових коштів для фізичних або юридичних осіб.
  • Рішення проблеми: Робота в якості бухгалтера часто включає в себе допомагають клієнтам вирішувати конкретні фінансові проблеми. У багатьох випадках бухгалтери виявити проблеми і потрібно рекомендувати рішення , коли це станеться.
  • Microsoft Офіс володіння: бухгалтери будуть витрачати багато часу , працюючи зі стандартними програмними додатками , використовуваними для підприємств, особливо в Microsoft Excel або іншого програмного забезпечення з електронними таблицями.
  • Добре організована: Відстеження і аналіз фінансів вимагає високого рівня організації для того , щоб залишитися на вершині доходів і витрат по мірі їх розвитку.

Робота Перспективи

За даними американського Бюро статистики праці , зростання числа робочих місць для бухгалтерів прогнозуються на рівні 10 відсотків в протягом десятиліття , що закінчується в 2026 Це краще , ніж зростання 7 відсотків прогнозованого на всі професії. Перспективи роботи в цій галузі часто пов’язані зі здоров’ям економіки, але бухгалтери завжди будуть необхідні , оскільки все більше компаній розголосу і , як податкові коди стають все більш складними.

Робоче середовище

Бізнес середовище може варіюватися, але більшість бухгалтерів працюють або для більш великої фірми, яка потребує свої послуги чи вони працюють незалежно один від одного по обслуговуванню фізичних осіб і малий бізнес. Деякі незалежні бухгалтери можуть працювати з домашнього офісу.

Робочий розклад

графіки роботи, як правило, йдуть стандартним робочим годинах. Найбільше виключення протягом податкового сезону, коли багато бухгалтерів будуть працювати понаднормово, щоб зустрітися з клієнтами до закінчення крайнього терміну подачі.

Як отримати роботу

ВЧИТИСЯ
ступінь бакалавра в області бухгалтерського обліку є мінімумом.

ОТРИМАТИ CPA
, не ставши дипломованим бухгалтером, перспективи роботи може бути обмежена.

GAIN ДОСВІД
Кращий спосіб побудувати довіру і отримати клієнтів через робить хорошу роботу.

Порівняння схожих завдань

Кар’єрний шлях подібного до того, що бухгалтер, поряд з Середньорічний заробітною платою, включає в себе:

  • Бюджет аналітик: $ 75240
  • Оцінювач Вартість: $ 63110
  • Фінансовий аналітик: $ 84300
Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *