Топ 5 Разсейването за домашни потребители трябва да се избягват

Posted on

Топ 5 Разсейването за домашни потребители трябва да се избягват

Ние всички трябва да се избегне отвличане на вниманието по време на работа. А някои от нас са по-добри в това, отколкото други. Въпреки това, домашни потребители се несправедливо обременени с репутация за да се отклони от целта, а в действителност, офиси са пълни с хора и неща, за да дръпне вниманието от задачата в ръка.

Много зависи от способността на индивида да се избегне отвличане на вниманието, а не непременно настройката за работа. В такъв случай, тя е още по-важно да се избегне отвличане на вниманието, когато се работи у дома като telecommuter, ако искате вашата работа в дома договореност да продължи.

А за тези, които са независими изпълнители, работещи у дома, разсейвате могат да намалят производителността си и се нарязва на дъното си линия. И само със себе си, за да отговори на, тя може да бъде по-лесно да се получи в изкушение.

Е, как да се справят с отвличане на вниманието? Това наистина зависи от това, което ви разсейва, но ето няколко съвета за това как да се избегнат тези типични разсейва.

Тя може да изглежда жестоко да се каже, но се обзалагам, че може да се досетите какво (или кой) първото разсейване за да се избегне е.

Приятели и семейство

Той не изглежда приятно да се обади на близките и приятелите разсейвате, но ако те не разбират, че когато сте “работа от вкъщи”, която означава, че сте на работа, а след това те са отвличане на вниманието. И това не е само на деца, съпрузи, приятели и съседи всички могат да правят искания за времето си, че няма да работи, ако сте в офис. Важно е да се сложи точното количество на грижите за децата в мястото му и работа в дома основни правила.

Домакинска работа

Този конкретен човек е уникален за домашни потребители. В офис обстановка, не е вероятно да се опитате да стартирате товар от пране между заседанията, въпреки че много офис работници могат да направят лични телефонни разговори, да сърфирате в интернет за информация или работят на няколко поръчки по време на фирмата. И така, по същия начин, може да е ОК в работата си уговорка да се получи малко домакинска работа, извършена през работно време, но не можете да го оставете да поеме. В зависимост от вашата работа, това е може да се оправи, ако това означава, че вие ​​график измия чиниите на закуска по време на сутрешното си кафе пауза, но трябва да спира дотук.

И най-добрият начин да го държи под контрол, е да има план. Създаване (и се придържаме към) график за домакинска работа за цялото семейство, включително задължения за децата, означава, че домакинската работа не става задачата, възложена на лицето, което работи от дома.

Email и мигновени съобщения

Не всички разсейващи са лични по своя характер. Понякога се разсейвате всъщност може да са част от основните функции на нашите работни места. Например, въпреки че тези видове комуникации са от съществено значение за telecommuter, те могат да се хранят с много време. В крайна сметка, това обикновено отнема повече време, за да напишете имейл, отколкото да се обясни нещо лично.

Да се ​​научим да напиша ефективни имейл може да ви помогне, защото ако са ясни в електронната си поща, може да се избегне много назад-назад въпроси. Въпреки това, понякога ние просто трябва да използваме тези средства далеч, за да се съсредоточи върху задачата в ръка. Затворете си поща или програма за незабавни съобщения, когато имате нужда от почивка. Или, може би, само да ги отворите по график, проверка на електронна поща на сутринта, след обяд и преди да излезете за деня.

Телефон и текстове

Подобно на електронната поща, телефонът е от съществено значение за telecommuter. Въпреки това, той е още по-непосредствен прекъсване на това, което се работи по него, когато rings.Both лични и свързани с работата на телефонни разговори може да ви излитат задача. Направете добро използване на обаждащия се и нека разговори отиват в гласова поща, когато сте зает. Ограничете лични разговори в работно време.

Социални медии и уеб сърфиране

Разбира се, тези неща да отвличат вниманието на нашите колеги в офиса, но това е едно място, където липсата на контрол може да стане по-лошо за telecommuter или независим изпълнител. Ако това са проблеми за вас, може да се наложи да отида студена пуйка и напълно ги затвори в работно време. Ако те са само малки изкушения, просто да ги ограничава до определени моменти може да бъде ефективна. Така или иначе, обаче, най-вероятно не искате да ги използвате постоянно на компютъра си.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *