Топ 10 най-добър Плащане на непълно работно време

Posted on

Топ 10 най-добър Плащане на непълно работно време

Много компании търсят служители на непълно работно време, независимо дали е за сезонно помощ през натоварените месеци на свободна практика и консултантска помощ на базата на когато е необходимо, или за рутинна помощ през цялата година. CareerCast.com е съставила списък на най-добрите работни места на непълно работно време, на базата на заплащане и перспективи за работа.

За търсещите работа, насочени към намиране на работа на непълно работно време, за тези позиции предлагат високо заплащане в допълнение към възможностите за стабилност и растеж на работни места надолу по пътя.

касиер счетоводител

Счетоводителите са отговорни за подготовката, поддържането и анализи на финансови документи, сметки, фактури и данъци.

В допълнение към поддържането на ден за ден и наблюдението на финансовите операции, счетоводители трябва също така да се гарантира, че финансовите системи на компанията работят ефективно и в рамките на закона. Очаква се те да предложат различни начини за клиенти, за да намалят разходите и да подобрят печалбите.

Счетоводители трябва да притежават бакалавърска степен по счетоводство или свързани с областта, както и в зависимост от работата, може да се наложи да бъде CPA (дипломиран експерт-счетоводител).

Счетоводители са търсени по целия данък сезон, което е, когато организации или лица могат да наемат счетоводство подкрепа на непълно работно време.

касиер счетоводител

 • Медиана почасово заплащане: $ 33.34 (2017)
 • Outlook за работа: нормален. Бюрото за трудова статистика очаква 10% увеличение на работните места през 2026.

Компютърен програмист

Компютърни програмисти пишат компютърен софтуер, въпреки че много програмисти да притежават умения за софтуерно инженерство и може също да отстранят компютърен код, като Java или C ++. Един успешен програмист владее техническата, бек-края на софтуера, а също и като се има предвид предния край опит за потребителя.

Компютърни програмисти трябва да притежават бакалавърска степен по компютърни науки или сходна област, въпреки че много държи магистратури или дори докторати, както добре.

Според CareerCast.com, тъй като не всички компании могат да си позволят в къщата програмисти, много ще се прибегне до непълно работно време ИТ опит, за да отговорят на всякакви технологични проблеми на всеки отделен за случай.

Компютърен програмист

 • Медиана почасово заплащане: $ 39.54 (2017)
 • Outlook работа: По-ниско от средното за страната. Бюрото за трудова статистика очаква спад от 7% в работни места през 2026.

Доставка шофьор на камион

шофьори на камиони за доставка работят в рамките на ограничен район при транспортирането на стоки между местните складове, дистрибуционни центрове, фирми и домакинства. Тъй като шофьори на камиони за доставка са ограничени до камиони с товари, съдържащи по-малко от 26000 паунда, те обикновено са отговорни за трансфер, транспорт, качване и слизане на пакети и по-малки товари.

За да стане шофьор на камион за доставка, която обикновено се изисква да имат диплома за средно образование. Повечето компании също се нуждаят от един месец обучение по време на работа, и разбира се, трябва да имате валидна шофьорска книжка и чист запис на шофиране.

Доставка шофьор на камион

 • Медиана почасово заплащане: $ 15.12 (2017)
 • Outlook работа: По-бавно от средното. Бюрото за трудова статистика очаква ръст от 4% през 2026 работни места чрез.

Редактор / Коректор

Редактори план, координира, преглед и ревизиране на съдържанието за публикуване в книги, вестници, списания, електронна поща или уебсайтове. Редактори преглед сюжети и определят кои теми ще се хареса на читателите на изданието. Коректори проучват окончателен проект на документ, книга, вестник, или всяка друга писмена комуникация, след като е бил редактиран, за да се гарантира, че няма грешки остават. Коректори трябва да имат набито око за намиране на правописни грешки, грешки пунктуационни, правописни грешки или неправилно използване на граматиката.

Редактор

 • Медиана почасово заплащане: $ 28.25  (2017)
 • Наемането на Outlook: Бюрото за трудова статистика не очаква увеличение на работните места през 2026.

Графичен дизайнер

Графични дизайнери работят в програми като Adobe Photoshop или Adobe Illustrator за създаване на графики за различни цели. Графичните дизайнери могат да работят по нещо от създаването на персонализирани лога и вида на шрифта, за проектиране на уеб сайтове и шаблони за електронна поща, за да произвеждат маркетингови материали, включително реклами, пощенски картички, и банери, за да илюстрира оригинален дигитални произведения на изкуството.

Въпреки, че някои дизайнери работят в къщата за една компания, а други работят на свободна практика за различни клиенти, като по този начин да се създаде силна пазарна работа на непълно работно време за графични дизайнери.

Графичен дизайнер

 • Медиана почасово заплащане: $ 23.41 (2017)
 • Outlook за работа: нормален. Бюрото за трудова статистика очаква общо увеличение от 4% през 2026 работни места през с много по-бързо нарастване на цифрови приложения и намаляващите възможности в печат и издателска дейност.

анализатор за управление

анализатори за управление, наричани още управленски консултанти, да проучат системите на организацията, за да разбера как да се постигне максимална ефективност. Като различни фактори под внимание, включително персонал, организационна структура и процеси работа поток, анализаторите за управление се стремят да увеличат печалбата чрез намаляване на разходите и увеличаване на приходите.

Повечето анализатори за управление имат бакалавърска степен заедно с CMC (Сертифициран управленски консултант) предназначение. Въпреки това, тъй като много анализатори за управление работят на свободна практика, това е важно да има предишен опит на работа на ръководна или директор роля, за да се роди опит като консултант.

анализатор за управление 

 • Медиана почасово заплащане: $ 39.64  (2017)
 • Outlook за работа: По-бързо от средното. Бюрото за трудова статистика очаква 14% ръст на работните места през 2026.

Пазарен анализатор

Това зависи от пазарните анализатори да дисекция тенденциите на пазара – това, което хората купуват, това, което те искат да купуват, и това, което те са готови да платят, например – и след това да споделят какво да се научи да помогне на фирмите по-добро насочване на потребителите.

Въпреки че повечето пазарни анализатори работят на пълен работен ден, а други работят на консултант или основа на свободна практика за различни клиенти. С цел да се превърне в пазар анализатор, трябва да имате бакалавърска степен по финанси или свързани с областта, въпреки че повечето компании търсят кандидати, които имат магистърска степен, както добре.

Пазарен анализатор

 • Медиана почасово заплащане: $ 30.40  (2017)
 • Outlook работа: Много по-бързо от средното. Бюрото за трудова статистика очаква 23% увеличение на работните места през 2026.

материали Mover

Материали хамали, или ръчни работници, транспортни материали без да се използват машини. Често работи в складове или фабрики, или преместване на вещи на хората, те могат да бъдат отговорни за преместване на товари в съоръжение за съхранение, опаковане на стоки за доставка, разтоварване на стоки или почистване на превозни средства.

Като цяло, тези видове позиции не се изисква определено ниво на образование. Въпреки това, тъй като участва тежък физически труд, кандидатите трябва да са физически годни и могат да се вдигне тежки предмети и да прекарате много часове на краката си.

материали Mover

 • Медиана почасово заплащане: $ 13.00  (2017)
 • Outlook за работа: нормален. Бюрото за трудова статистика очаква ръст от 7% през 2026 работни места чрез.

Мрежа и компютърни системи Администратор

Мрежа и компютърни системи Администраторите изграждане и подпомагане на вътрешните мрежи на организацията и интернет системи, които работят, за да гарантира, че всеки става все по-добра връзка, която им позволява да работи ефективно онлайн. Мрежа и компютърни системи Администраторите също са отговорни за гарантиране на сигурността на мрежата.

Тази позиция изисква бакалавърска степен по информационни технологии, компютърни науки или сродна сфера.

Мрежа и компютърни системи Администратор 

 • Медиана почасово заплащане: $ 38.99  (2017)
 • Outlook за работа: нормален. Бюрото за трудова статистика очаква увеличение от 6% през 2026 работни места чрез.

писател

Писатели произвеждат съдържание за широк кръг от цели: от уебсайтове, за да блогове, книги и списания, реклами, песни, телевизионни и филмови сценарии и др. Поети и писатели, може да работят в къщата за една компания или организация, в конкретно поле, като маркетинг или медии, или, те могат да работят на база на свободна практика за различни клиенти.

писател

 • Медиана почасово заплащане: $ 29.72  (2017)
 • Наемането на Outlook: По-бавно от средното. Бюрото за трудова статистика очаква увеличение с 8% през 2026 работни места.

Как да започнем непълно работно време или на свободна практика

Въпреки че всички тези работни места направи отлични позиции на непълно работно време, много от тях работят на свободна практика, което означава, че физически лица – например, писатели, ИТ професионалисти, консултанти, проектанти, и така нататък – работят самостоятелно за различни клиенти.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *