Топ 10 за работа от вкъщи Работа за учители

Posted on

Топ 10 за работа от вкъщи Работа за учители

Когато сте ставане в 5 часа сутринта, за да пътувате до работата, след като застанат от половината нощ правим класна стая подготвям за, работа, която ви позволява да работите във вашата пижама звучи дяволски добър. Освен това може да звучи малко вероятно, очевидно, не може да научи от уюта на собствения си дом, нали? Telecommuting работни места са привлекателни за работници във всички видове професии, но за учителите особено, възможности за изграждане на кариера в областта на цифровата инструкция стават по-силни и по-разнообразни всяка година.

Благодарение на технологията, е напълно възможно да се съчетаят любовта си образование с пълно работно време за работа от дома си начин на живот. Това е особено вярно, ако сте готови да се слее роли за изграждане на новата си кариера, като, например, смесване образователен консултант с някои онлайн обучение и т.н.

Ако си мислиш за вземане на голяма промяна; ти си бивш учител или пенсионери, или, което търсите работа извън традиционната класна стая, един или повече от тези 10 работа в дома работни места за учители биха могли да отговарят на сметката.

Онлайн учител

За учителите, които все още обичат работата, но искат да работят у дома, онлайн обучение предлага възможности за всеки фокус. Някои виртуални учители се фокусират върху учениците домашно училище, например, докато други могат да се фокусират върху възрастните учащи или програми, корпоративни обучения.

Информация за виртуални учебни заплати в сравнение с по-класна стая преподаване заплати е трудно да дойда, но съдейки по обявите за работа и анекдотични доклади, K-12 учители трябва да бъдат подготвени да вземат по-ниска заплата научи от дома. Все пак, ако обмисляте да се преместите на място с по-ниска цена на живот или имате намерение да допълнят вашата преподавателска заплата с друг фокус или две, този концерт може да бъде за вас.

Онлайн Tutor

Дали вашата специалност е ESL, компютърни науки, или SAT подготовка, онлайн уроци може да бъде изгоден начин да си изкарват прехраната от дома си, или тампон вашата заплата в работата си ден. Технологии като Skype и други софтуер за видео конференции могат по-лесно от всякога да се възпроизведе на лице в лице уроци сесията и изрежете пътуват.

Онлайн асоцииран професор / Инструктор

Щатни концерти са трудно да дойда тези дни, но един с главата за след средно педагозите е, че виртуалните професор / инструктор работни места се очаква да продължи да нараства. Сравнително ниското заплащане за хонорувани преподаватели е много по-лесно да се стомаха, когато можете да науча от уюта на собствения си дом.

писане автобуси

В доклад от 2016 PayScale, 44 на сто от мениджърите заяви, че умения за писане бяха твърди умения липсва най-много в нови гради. Можете да помогнете на обръщане на тенденцията, като работи с ученици и корпоративни клиенти, за да реша на тези основни умения. Подобно на уроци, писане коучинг концерти са се възползвали от технологии, като видео-конферентна връзка, което го прави по-лесно от всякога да общуват с учениците от разстояние.

Учебна програма за разработчици

Chegg описва разработчиците учебната програма по този начин: “. Ако класната стая беше театър, на учебна програма за програмисти ще бъде драматург, който създава историята и пише на диалога” Ако сте прекарали много време в класната стая преподаване на ваши собствени материали, знаеш ли какво работи и какво не. Сложете тази експертиза за добра употреба, както и изграждане на втора кариера като програмист учебна програма. Основни съвети за работа винаги имат обяви за разработчици учебната програма. Някои, като действителност, можете да филтрирате за възможностите за надомна.

Учебни материали Provider

Ако вече имате материали за преподаване, усъвършенства от години на опити и грешки в класната стая, защо да не споделя, че богатството на знания и да направи вашата упорита работа изплати отново и отново, като в същото време? Учители Pay Учителите ви позволява да споделяте учебни планове, дейности, класна стая декор и по-и да печелят пари от него.

Вероятно няма да направи състояние от сайта, но бихте могли да направите няколко допълнителни сто на месец, което е удобно, когато стартира кариерата след класна стая – някои продавачи изглежда да се направи доста добре.

“Аз в момента се направи много повече продажби учебни ресурси, отколкото биха имали, ако бях продължил обучението”, пише Рейчъл Линет в Edutopia . “Според ТрТ, в началото на продавача е направил над $ 2 милиона, 164 учители са спечелили над $ 50 хиляди, и хиляди други въвеждат в няколко стотин долара на месец, което може да направи голяма разлика, когато човек живее на заплата на учителя”.

Образователна Writer / Редактор

Образователна публикуване е естествен избор за учителите, които напускат класната стая. Писател на свободна практика / редактори обикновено командват почасовото заплащане на $ 15-75, в зависимост от интензивността на фокуса, дълбочина на научните изследвания е необходимо, и нивото на писане / отчитане, за да се направи.

Но ако животът на свободна практика не се хареса, не се брои възможността за работа за една компания. Все повече работодатели във всички индустрии се прегърна гъвкави графици, включително и пълно работно време телекомуникационна роли и задачи по договора. Ако сте готови да направите някои внимателни търсене на работа, може да откриете идеалната работа образователна писател / редактор ви позволява да работите от дома си.

Test Голмайстор

Образователна Тестване (ETS) винаги търси онлайн и на място тест Голмайстори за TOEFL, GRE, както и други тестове. Обикновено това е работа на непълно работно време и цикличен характер, като нуждаещи се променя в течение на годината.

Blogger / Writer

Както бе споменато по-рано, твърди умения за писане, се оценяват. Ако сте готови за нещо съвсем ново, може да се постави на уменията си, за да се използва като блогър или писател, с акцент върху образователни теми или всяка тема близки и близките до сърцето си, за което имате много знания. За да започнете работа в тази област, се подготвят да започнат склон, преди да натиснете ключа и да напусне класната стая за добро. кариери за писане на пълен работен ден са изградени върху връзки, а вие ще трябва да изградят своя мрежа преди да се ангажират.

Образователен консултант

Това е една малка мръсна тайна на професионалния живот, че консултантите често печелят повече от служители за предлагане на подобна експертиза. Ако имате предприемачески дух, може да се изгради бизнес треньор учители и администратори.

Имайте предвид, че тази работа не е напълно надомната, тъй като най-вероятно ще трябва да се консултира с клиентите директно. Въпреки това, като си шеф идва с голяма степен на гъвкавост (както и отговорност). Ако това ви звучи като нещо, което ви интересува, Анджела Уотсън предлага добър грунд за амбициозни образователни консултанти в нея място, Първата копка за учители .

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *