Топ Работа за биология Специалности Специалности

Posted on

 Топ Работа за биология Специалности Специалности

Медицинско училище не е единственият вариант за завършилите бакалавърска степен по биология – въпреки че все още може да се наложи да се инвестира в допълнително образование отвъд четири години степен, за да започнете.

степен A биология отваря вратата за много възможности за професионално развитие. Ако сте студент, който обича науката и е заинтригуван от изследването на живи същества, степен биология може да бъде перфектният избор за стартиране на вашата кариера.

Просто попитайте живота си в колежа център или офис възпитаници за списък на бивши възпитаници, които са били по биология специалности, и вие ще бъдете изумени от разнообразието от възможности, преследвани от завършилите в рамките на тази дисциплина.

Чудите се какво някои от опциите за кариера са за биология голям? Прочетете този списък от 10 общи избор на кариера за биология специалности – плюс, описание на уменията, които ще получат по време на обучението си.

биологично Техник

Биологични техници използват лабораторни умения и техники, които по биология специалности учат в техните лаборатории, академични изследвания, както и съвместните изследвания с преподаватели.

Техниците трябва да извършват проучвания, които дават точни резултати. Те документират резултатите и извършване на изчисления, точно както те са направили при съставянето на доклади, биология голям.

Много нови възпитаници, които не желаят да отидат, за да завършат училище, или искат да отложат завършил проучване находка техник позиции с изследователи в медицинските училища, държавни агенции, изследователски центрове с нестопанска цел, или фармацевтична / биотехнологични фирми.

биохимик

Биохимиците играят ключова роля в бързо развиващи се области на биотехнологиите и биомедицински изследвания. Проучване на биологията, те ще разполагат с лабораторията и научно-изследователски умения и знания за проектиране и изпълнение на изследвания за разработване на нови продукти. (Забележка: повечето работни места в тази област, ще се нуждаят от висока образователна степен.)

Познаването на анатомията и физиологията помага биохимици да разберат въздействието на наркотици и биотехнологични решения на човешкото тяло.

Представяне и умения за писане култивирани като биология голяма помощ от тях да представят предложения и констатации на колеги и потенциални източници на финансиране.

генетичен консултант

Генетични съветници оценка на генетичния състав на клиентите си и да общуват с тях за риска от предаване на генетично заболяване или увреждане на тяхното потомство. Те може да работи и с възрастни, които са загрижени за шансовете за показване симптоми на генетични заболявания по-късно в живота.

Те трябва да имат усъвършенствана програма в областта на биологията, за да завършите изисква магистърска степен по дисциплината.

Генетични съветници трябва да имат възможност да изразят научни понятия в ежедневния език. Като основен биология, те трябва да бъдат в състояние да мисля количествено да се оцени вероятността от различни резултати въз основа на генетична предразположеност на пациентите.

Генетични съветници трябва да имат задълбочени познания в научния метод за оценка на полезността на бързо развиваща се тяло на научните изследвания за човешкия геном.

Здраве Communications специалист

Здравните специалисти по комуникации са отговорни за обучението на общностите за загрижеността за здравето, особено на общественото здраве, включително и заразни болести, здравен мениджмънт, както и здравословния начин на живот.

Често използван от болници или други здравни компании, здравни специалисти по комуникации също могат да координират кампании за връзки с обществеността на институцията, маркетингови стратегии, както и участие в обществения живот.

Това изисква силна кариера писание и междуличностни умения като здравни специалисти по комуникации са отговорни за обсъждане на теми, свързани с човешкото здраве и болест на широка аудитория.

А биология основен осигурява стабилна основа и може да предложи предимство пред други лица, които нямат опит в чиста наука. За разлика от много работни места в този списък, здравни специалисти по комуникации могат да започнат на кариерата си само с бакалавърска степен.

възпитател здраве

Здраве педагози преподават хора за определени практики и поведения, които насърчават уелнес. Те трябва да имат научни знания за възприемане на информация и интерпретира изследвания за опасения за общественото здраве. Те използват научния метод за оценка на потребностите на своите избиратели, така че те могат да се изработи съответните програми.

Здраве педагозите трябва солидно разбиране на човешката биология, както и устни комуникационни умения за предаване на научна информация на език, който техните клиенти могат лесно да разберат.

Здраве възпитатели, като биология специалности, пишат за научни теми като хранене, безопасен секс, злоупотребата с наркотични вещества, както и намаляване на стреса. Те затова се нуждаем от силни писмени комуникативни умения. Работодателите също могат да се нуждаят от специализирани за Certified здравно образование (CHES) идентификационни данни в допълнение към бакалавърска степен.

Фармацевтична / Медицински Търговски представител на продукта

представители Фармацевтични и медицински продукти за продажби продават медицински консумативи, ИТ продукти, лекарства, както и повече, за да болници, клиники, както и други медицински практики.

Фармацевтични търговски представители трябва да имат солидни познания по химия, анатомия, физиология и така че да могат да обяснят как лекарите ново лекарство да повлияе на техните пациенти.

Тези работници трябва да имат техническите знания, за да обясни как работи един продукт. Те също се нуждаят от научни знания, за да може да се обясни как този продукт ще бъде от полза лекар, така и за пациента.

представители Фармацевтични и медицински продукти за продажби се нуждаят от силна комуникация и междуличностни умения, както добре. Бакалавърска степен е достатъчно често, за образование, за да започнете в тази професия.

Лекар асистент и сестра Практик

Лекар асистенти и медицинска сестра практикуващите са търсени като доставчици на първа линия на услуги. Биология осигурява отлична основа за аспирантура в други професии.

Лекар асистенти и медицинска сестра практикуващите трябва да имат правилно разбиране на човешките биологични системи, анатомия и физиология, за диагностициране на заболявания. Те също трябва задълбочени познания в научния метод основен на биологията да тълкува нови научни изследвания за различните възможности за лечение и лекарства.

Лекар асистенти и медицинска сестра практикуващите трябва да имат способност за учене и запомняне научна и медицинска терминология. Тези кариери изискват най-малко магистърска степен.

Медицински и Services Manager Здраве

мениджъри Медицински и здравни услуги прекарват голяма част от времето си взаимодейства с здравни служители и трябва да бъдат подготвени, за да общуват с тях за научни политики и процедури.

Те трябва да могат да се тълкуват научни наредби, свързани с медицински услуги и съответно променя програми.

мениджъри Медицински и здравни услуги често наемат, наблюдават и оценяват здравни специалисти и изследователи. Те трябва да са в състояние да разберат нюансите на техните пълномощия и производителност, тъй като те се оцени кандидатите и служителите.

адвокат

Биология специалности могат да превъзхождат в много области на закона, който се възползва от научни знания и разсъждения. Патентни и интелектуална собственост адвокати трябва да разберат науката зад биотехнологични продукти, лекарства и медицински инструменти за обработка на заявки за патенти и защитава клиентите срещу нарушение.

адвокати на околната среда подкрепа и оспорват екологични проекти и политики, основани на разбиране за това как те ще се отразят върху екосистемата.

адвокати медицинска небрежност, трябва да имат научни знания изисква да се анализира медицинските интервенции и прецени дали здравни специалисти са действали етично и правилно.

Биология специалности да се научат да се съберат доказателства за тестване на хипотези. Процесуално представителство и наказателни адвокати трябва да направят същото, тъй като те се изгради случай на даден клиент.

Прибавете към това техническия характер на веществени доказателства, като ДНК проби, и че е лесно да се разбере защо човек биология специалности решат да преминете към юридическия факултет.

Финансов анализатор

Финансовите анализатори оценяват акции, облигации, взаимни фондове и други инвестиции за клиенти и фирми. Биология специалности могат да използват своите задълбочени математически умения, за да помогне за оценка на успеха на различни инвестиции.

Повечето анализатори се фокусират върху конкретни отрасли, както и по биология специалности са особено подходящи за работа като анализатори в областта на биотехнологиите, фармацевтични, медицински продукти, здравни услуги, както и фирми за околната среда.

Финансовите анализатори, като биология специалности, използват компютърни ресурси, за да събира и анализира данни, за да се направят изводи. Те трябва да имат умения за писане за генериране на отчети, обобщаващи своите констатации. Бакалавърска степен е достатъчно често, за да започнете в кариерата си като финансов анализатор.

Умения и способности добил с биология майор

 • Биология специалности да се научат да прилагат на научния метод, създаден експерименти и да използвате научно оборудване. Те се учат лабораторни техники и процедури, както и как да се съберат, организиране и анализ на данни.
 • Биология специалности могат да извършват сложни математически и статистически изчисления. Те разбират, научни понятия и майстор научна терминология. Те също така се научи да представи резултатите от научните изследвания, както устно, така и писмено, като се използват диаграми и графики, за да илюстрира резултати.
 • В резултат на това по биология специалности изострят си за критично мислене и решаване на проблеми. Биология специалности се учат да бъдем точни, систематично и подробно ориентирани, тъй като те изпълняват своите изследвания и лабораторни проекти. Уменията, които биология специалности придобива могат да се прилагат и за двете научни и ненаучни работа след дипломирането.

Биология Специалности умения Списък

Ето списък на уменията, които търсят работодателите при наемане на биологията специалности. Умения варират в зависимост от работата, така че също така да прегледате тези списъци умения за най-различни професии.

Маркирайте уменията, които сте придобили по време на вашите изследвания, стажове и работни места, проведени по време колеж във вашите мотивационни писма, автобиографии приложения, както и за работа.

Ако не сте сигурни какво кариера искате, погледнете този списък и да се подчертае уменията, които притежават. След това погледнете назад към списъка с биология кариера, и да видим кои от тях се нуждаят от умения, които имате.

 • Приемане на конструктивна критика
 • точност
 • Анализиране на данни
 • Прилагането на багрила и показатели за клетки
 • Вниманието към детайлите
 • смятане
 • Сътрудничество с лабораторни и изследователски групи
 • Съставяне лабораторни
 • Comprehending комплекс научни материали за четене
 • Провеждане на количествени изследвания
 • Създаване на диаграми и графики, които да представляват констатации
 • Критично мислене
 • дедуктивното мислене
 • Проектиране методология за тестване на хипотези
 • гъвкавост
 • Събирането на данни
 • Включването понятия на физиката в научните изследвания
 • Интегриране на принципите на химията в научните изследвания
 • изследователски
 • Познаването на лабораторни техники
 • Водещи групови дискусии
 • Осъществяване приближения
 • Сръчност
 • Microsoft Excel
 • Майкрософт Уърд
 • Мултитаскинг
 • Водене на бележки
 • наблюдателен
 • Организационна
 • Извършване количествени измервания
 • PowerPoint
 • Прецизност
 • Предвиждането на резултатите
 • Подготовка пързалки
 • Представяне научноизследователски открития на групи
 • Приоритизиране
 • Разрешаване на проблем
 • Управление на проекти
 • Получаване и даване на конструктивна обратна връзка
 • еластичност
 • SAS
 • Последователност геноми
 • SPSS
 • Статистически анализ
 • Управление на стреса
 • таксономия
 • Съвместна дейност
 • явяване на тест
 • Управление на времето
 • Използването на електронни микроскопи
 • Вербална комуникация
 • Работейки независимо
 • Писане есета
 • Писане научни съобщения
Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *