Съвети за Undergrads търси Спорт Кариера Работа

Posted on

Съвети за Undergrads търси Спорт Кариера Работа

А кариера в спорта се счита за работа-мечта за много хора, и има множество пътища в областта. Когато хората си мислят за спорт, те често се мисли за атлетите, но има и много други работни места, които съществуват в подкрепа на тези спортисти, или да ги или с екипите или лиги, които те представляват насърчава.

Въпреки че има много различни видове работни места, това е конкурентна област. Тези, които ще имат най-голям успех с удар с крак във вратата и напредва често са тези, които започнат полагането на основите за кариерата си в колеж.

Видове Спортни Кариери

Бизнесът на спорта е широк, и почти всяка професионална област може да бъде свързан със спорта по някакъв начин. Някои от най-честите пътища включват:

  • Бизнес операции: Спортни екипи и спортни лиги, без значение колко е голяма или малка операциите, все още са в бизнеса и трябва да бъдат като такива. Това означава, че ще се нуждаят от счетоводители, счетоводители, администратори и др. На най-високо ниво, тези, които работят с номера трябва да бъде вещ в разбирането на специфични въпроси като заплатите шапки и професионални ангажименти. В най-ниските нива, опит с набиране на средства и получаване от с ограничени ресурси е ценно.
  • Управление Спорт: Това е една широка категория може да варира от гимназията спортни директори по целия път до общите мениджърите на големи професионални спортни франчайзи. Тя също така включва агенти, които представляват спортисти, а това не е необичайно за тях да имат право градуса.
  • Маркетинг / връзки с обществеността: да продават билети, спортни отбори трябва да се конкурират с други възможности за развлечения в техните пазари в допълнение към други спортни отбори. Маркетинг екип и неговите играчи е голяма част от това, и опитни специалисти по маркетинг може да се случи.
  • Журналистика / излъчване: Повечето журналисти не работят за спортни отбори, но и за новинарски организации, които обхващат екипите. Въпреки това, радио- и телевизионни оператори обикновено са наети от отборите, а също така не е необичайно за журналистите от печатните издания да се пренасочат към страна на бизнеса и работата по връзки с обществеността на екип или на изхода новини лига собственост.
  • Здравеопазване: Основни професионални спортни отбори имат свои собствени екип лекари, които са лекари, които специализират в спортната медицина. Освен това, много физически терапевти работят специално с спортисти.
  • Треньорски / скаутите: Повечето треньори и скаути са бивши играчи, но те не са непременно играчи, които се състезаваха в най-високите нива. Някои от тях са, но много от тях са спортисти, които изместиха тези роли, след като реализира своите игрови дни са повече.

Колеж Опит / Стажове

Спортни кариера често започват в колежа. Повечето колеж спортни отдели наемат студенти за работа работа входно ниво в своите бизнес офиси или в техните спортни информационни отдели, които се специализират в предоставянето на подробна информация за местните новинарски медии за отбори и спортисти. Джобс също са на разположение за студентски журналисти и студенти телевизионните оператори в студентски управляван вестници, радиостанции, или телевизионни станции. Колежи с по спортна медицина програми често помагат на екипите на персонала с атлетични треньори.

Off кампус, спортни екипи, по-долните дивизии редовно наемат стажанти за подобни роли със своите франчайзи, както околните новинарски организации или излъчени филиали, които покриват площ аматьорски отбори. Има често кооперация споразумение между близките институции и университети, които могат да доставят стажанти редовно.

Работа в мрежа и изграждане на доверие

Има най-общо по-голяма стабилност на работа с колежански спортни отдели от там е с професионални спортни отбори. Бизнес и маркетинг, свързана с позиции могат да бъдат относително стабилни с професионални отбори, но не може да има оборот с много позиции, поради ефекта на доминото на нов управителен или нови треньори бъде нает на работа на всеки няколко години. Нови общи мениджърите често обичат да наемат хора, които вече познавате и имате доверие, и същото важи и за треньорите, които също имат право на глас, който получава нает като обучители и други подобни позиции.

Част от успеха на работата, в спорта разработва разбирателство с тези, които вече са в бизнеса и набира тяхното доверие. Установяване на тези отношения често започва с малки стъпки. Например, един физиотерапевт работи в клиника за да спечеля няколко лоялни пациенти. Един от тези пациенти може да бъде свързан към някой с местния колеж или непълнолетен про екип, който поставя в добра дума за това физиотерапевт. Това може да доведе до възможност за работа с някои от спортистите на отбора, а може би дори и състояние на пълно работно време надолу по пътя.

От Малък

Когато хората си мислят за спортни отбори, те често мислят за големи професионални лиги и основни програми в колежа, но съществуват повечето отбори в много по-малък мащаб. Мейджър лийг бейзбол и Националната хокейна лига и двете имат обширни системи долните дивизии, а Дивизия I училища представляват по-малко от една трета от спортните програми в NCAA. С други думи, една кариера в спорта е най-вероятно да се започне с малка колеж или екип долните дивизии на ниско ниво в малък град.

Ключови храна за вкъщи

  • Спортни екипи се нуждаят от специалисти от широк спектър от области.
  • А пътят към кариера в областта на спорта започва в колежа.
  • Като спортист не е необходимо, но това не помага с някои позиции.
  • Очаквайте първите места, за да бъдат с малки колежи или дребни професионални спортни екипи.

Атлетик Experience

Работните места, където често се налага атлетично опит, за да получите един крак във вратата се треньор или скаут. Ако не за друго, то е трудно за един треньор или скаут да бъдат ефективни, ако те не са играли играта, където те са като жив. Както е добре, той също ще бъде трудно за някой, който не е играл играта, за да спечелим доверието и уважението на играчите или други треньори или скаути.

Като спортист в момента или в миналото не е необходимост за повечето други работни места, но това е от полза. Дори и като любител на ниско ниво, да стане конкурентоспособна бегач, голф или тенис играч, например, помага да се постигне разбирателство ангажираността и уменията, необходими за спортистите на екипите, подкрепени от фронт офис щабове.

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *