Съвети за използване на ключови думи Resume

Posted on

Съвети за използване на ключови думи Resume

Resume ключови думи са от решаващо значение, за да ви помага да получите автобиографията си забелязал, от страна на работодателите. Чрез включването на ключови думи в автобиография и мотивационно писмо, ще увеличите шансовете си за кацане на интервю за работа.

Ключовите думи са думи или кратки фрази, които са свързани с конкретните изисквания за работа. Те са умения, способности, идентификационните данни и качества, които наемането на мениджър изглежда в кандидат.

Когато наемане мениджър гледа през купчина автобиографии, той или тя сканира всеки автобиография, за да намерите тези ключови думи. Много компании дори те се използват от кандидати за проследяване системи (ОВД), известни още като системи за управление на таланта, за проверка на кандидати за свободни работни места.

Един от начините за ОВД работи е да се премахне автобиографии, които липсват определени ключови думи. Ако софтуерът или отдаване под наем мениджър не може да открие някоя от ключовите думи в автобиографията си или мотивационно писмо, приложението ви може да се изхвърли. С вграждането на ключови думи в автобиографията си или мотивационно писмо, ще демонстрира, с един поглед, че ви е удобно на изискванията на длъжността.

Видове Resume Ключови думи

Автобиографията си ключови думи трябва да включват специфични изисквания за работа, включително и вашите умения, компетенции, съответни пълномощия, както и предишните позиции и работодатели. По същество, ключови думи трябва да са думи, които, с един поглед, ще покажат наемане мениджър, че сте подходящ за тази работа.

Например, въз основа на опита, кандидат за служител от полза за мениджърска позиция може да използвате следните възобнови ключови думи:

 • планове за доходи на служителите
 • обезщетения за здравни грижи
 • Възползвайте политика

Представител на обслужване на клиентите биха могли да включват:

 • Обслужване на клиенти
 • система за проследяване на клиенти
 • Компютърни умения
 • опит влизане Поръчка

Съвети за намиране на ключови думи
Преглед на обявите за работа, които са сходни с позициите, които ви интересуват и търсят ключови думи, за да включи в автобиографията си. Търсене на обяви за работа, които съответстват на вашата подготовка или опит и да сканира за модерни думички. Ключовите думи или фрази, ще бъдат поръсени цялата обява в работа и в “квалификация” и разделите “отговорности”. Включване на най-популярните ключови думи в автобиографията си.

Също така, преглед на уебсайта на компанията за възможни ключови думи. Използвайте ключови думи, които компанията използва, за да се опише да докаже, че сте подходящ за тях. Можете да намерите този език на тема “За нас” уеб страница на дружеството, или в работата си в списъка. Например, ако компанията се идентифицира като “творчески”, можете да се включат “творчески” и “творчество” в автобиографията си. Важно е да се актуализират ключовите думи на автобиографията си, за да се гарантира, че те съвпадат език на компанията.

Съвети за използване на ключови думи в автобиографията си

Бъдете конкретни. Използвайте ключови думи, които са най-тясно свързани с конкретната работа, колкото е възможно. Колкото по-съсредоточени и конкретни параметри са на вашия език, по-голям шанс ще имате да покаже сте добър мач и да се качват от автобиографията софтуер за сканиране.

Знайте стойностно предложение на компанията. Стойностно предложение на компанията е това, което го отличава от конкуренцията си. Уверете се, че ключовите думи автобиографията си и за вашия опит са форматирани по начин, за да се отрази на марката на компанията. За допълнителни ключови думи или фрази, важни за компанията, отидете на LinkedIn страница на компанията, за да видите как те описват себе си. Също така, не забравяйте да кликнете върху профилите на служителите на компанията и търсене на сходни позиции, че сте се прилагат за, като се обръща специално внимание на начина, по който се определят като ценни членове на дружеството.

Използвайте колкото се може повече думи, колкото е възможно. Уверете се, че сте засегна най-много, ако не всички, от ключовите думи, които са подходящи за всяка позиция. Разбира се, не използвайте умение ключова дума, ако не разполагат с това умение. Включване на колкото се може повече подходящи ключови думи, като е възможно това да ви помогне да отговарят на вашите квалификации към работата. Въпреки това, ключовите думи трябва да са подходящи и протичат безпроблемно във вашата автобиография. С други думи, не прекалявайте.

Разбъркайте ключовите думи. Да включва комбинация от различни видове ключови думи, включително меки умения, твърди умения, модерни думички, промишлеността, сертификати и др. С помощта на широк набор от ключови думи ще покажете, че имате всички разнообразни качества, необходими за работата. Също така, автобиография софтуер за сканиране на компанията може да бъде програмиран за определена ключова дума, така че вие ще искате да се включите синоними на ключовите думи. Например, може да се наложи “разработчик” като ключова дума за автобиографията си, но фирмата използва “създател”, вместо.

С помощта на няколко версии на ключови думи и фрази, автобиографията си ще имат по-голям шанс да се качват от една програма за сканиране.

Поставете ключовите думи навсякъде. За да може една програма за сканиране, за да намерите вашите ключови думи работодател или, поръсете ключови думи във вашата автобиография. Може да се включи тези думи в резюмето на вашите автобиография изявление, последните длъжностни характеристики, раздела за уменията на автобиографията си, както и всяка друга част на автобиографията си, че изглежда подходящо. Тя може да бъде добра тактика да се поставят най-важните ключови думи в специален “основни компетенции” маса в началото на автобиографията си, веднага след като си резюме автобиография изявление.

Това ще помогне на ключови думи, за да “се появи” на страницата.

Преглед резюме Пример

Този пример включва ключови думи в раздела “основни компетенции”, както и в описанията на различните позиции.

Geoffrey Gold
1234 смърч Hills Parkway
Milwaukee, Wl 53205
555-555-5555
ggold@email.com

квалификационна Резюме

Цена-съзнателно и аналитично проницателен  Възнаграждения мениджър  , предлагащ 10 години опит оптимизиране ползи програми за големи работодатели в сектора на производството.

Основни компетенции : Предимства администрация, развитие Benefit политика, служителите на задържане стратегии, управление на човешките ресурси на файла, за оценка на процеса и подобрения, финансов анализ и прогнозиране

Професионален опит

XYZ ПРОИЗВОДСТВО CORPORATION, Milwaukee, WI
Възнаграждения мениджър , 02/2013-настояще
Leverage дълбоко познаване на действащите компенсаторни и заплатите структури за структуриране и изпълнение на икономически ефективни ползи пакети за 1200-член на работната сила. Режисьор персонал от 5 HR асистенти в общуването ползи информация, политики и процедури, които да персонал.

 • Re произхождащи първичен доставчик на здравни ползи, намаляване на разходите по програмата с 57%.
 • Старателно се осигури корпоративен спазване на всички регулиращи федерални и държавни регулации.

UNITED ПРОИЗВОДСТВО, Milwaukee, WI
Възнаграждения специалист , 06 / 2008-02 / 2013
Умело класифицирани нови служители да се определи и да инициира ползват програми. Образованите персонал в наличните ползи и процедурата за кандидатстване; компилиран и разпространени доклади доходи.

 • Играна инструментална роля в осигуряването на изпълнителната бай-ин за нова структура компенсация, която увеличава скоростта на допустимост на служителите за налични нива на доходите.
 • Създаден ефективен процес на управление на файл, който елиминира тежка архив с данни за неизпълнените в срок от шест седмици от първоначалното назначаване.

Образованието и идентификационни данни

Сътрудник степен по Управление на човешките ресурси
WISCONSIN INDIANHEAD Технически колеж, Ashland, WI

Технически степента на владеене : Microsoft Office Suite (Advanced Excel, Word, Access, PowerPoint) и софтуер за управление на PeopleSoft обезщетение

Използване на ключови думи в мотивационното си писмо

Вие трябва да включва ключови думи в мотивационното си писмо, в случай мотивационното си писмо е сканиран. Дори и мотивационното писмо, не е проверен от програма, ще имате по-голям шанс да се избира за интервю като квалифициран кандидат, ако ключовите думи и фрази са изброени в цялата придружителното писмо.

Използвайте ключови думи в тялото на писмото Ви, като се уверите, че те отговарят на най-важните ключови думи и уменията, посочени в заданието обявата. Един ефективен начин да направите това е да се опише съответните си умения и постижения в водещи символи, дума заредени изявления във втория или третия параграф на Вашето писмо. Чрез използването на ключови думи стратегически в мотивационното си писмо, вие ще бъдете в състояние да убеди наемане мениджър да даде сериозно внимание на придружаващите го възобнови.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *