Стаж успех Ръководство: Как да бъде идеалното Intern

Posted on

Стаж успех Ръководство: Как да бъде идеалното Intern

Работодателите обикновено търсят кандидати, които притежават предишен опит в тази област, но не е нужно да се изчака, докато не са напълно заети да получат ценни умения. С три лета и осем семестъра колеж на разположение по време на живота си в колежа, че е напълно възможно да се завърши два или три стажове преди дипломирането. За тези, които са определени за конкретен кариера, завършвайки една или две стажове с различни компании или организации може да се втвърди призвание. За тези, които нямат представа в каква посока те искат да отидат, излагане на различни отрасли може да помогне на решението.

Тъй като една от основните цели на завършване на стаж е осигуряване на работа, това е важно да се знае как да блесне на работното място. Първите впечатления са от решаващо значение, но така се поддържат високи професионални стандарти чрез последователен упорита работа, сериозен ангажимент, и избягване да се хвана в офис клюки. Ето някои съвети за успешно стаж.

Помислете за обмяна на опит

наблюдение на работата е дейност студенти могат да се включат, за да разберете повече за конкретни кариера. Обмяна на опит води до спазване на друга професионална по време на работа, както и сенки задачи обикновено трае един ден до няколко седмици.

Започнете търсенето си за ранно

Намирането на перфектния стажът не винаги е лесно. Налице е силна конкуренция за летни стажове. Един от най-добрите начини да се уверите, че получавате летен стаж във вашата област, е да започнат да търсят по-рано. Възможности в областта на финансите, журналистика, и правителството често имат краен срок за кандидатстване още през месец октомври. До изготвянето на автобиография и мотивационно писмо предварително, вие ще бъдете готови да изпратите молбата си, както стажове са публикувани.

Проучете вашата индустрия и Дружеството

Преди да участвате в интервю, да научите много както за компанията, колкото можете, като посетите сайта на компанията и нейното LinkedIn страница. Също изследвания на служителите на компанията. С помощта на бутона Advanced в горния десен ъгъл на страницата си в LinkedIn, може дори да намерите възпитаници от вашия колеж, че можете да се свържете с преди интервюиране или започване на стаж или работа.

бъдат извършени

Показвайки на работа на време и не болтове на вратата в края на деня, ще се показват ангажимента си върши добре работата, а не просто пробиване време карта. Наслаждавайте се на работа, и да намерят по-добри начини, за да завършите задачите си. Това ще ви накара да забележите от надзорните органи.

От стажове са отличен начин да се обучават и оценяват потенциални служители бъдещи, това е важно, че ви помоля за обратна връзка, за да се прецени ефективността си. Информацията събра ще ви помогне да се направят подобрения. Като стажант, от вас се очаква да задават въпроси. По този начин показвате вашия работодател, че сте мотивирани и готови да поемат инициатива и да прилагат това знание.

Бъдете отборен играч

Въпреки че работодателите искат да видят упорита работа и силна работна етика, те също изискват хората, които получават, заедно с техните ръководители и колеги. Това е по време на обяд и други по социален опит, където можете да започнат развитие на взаимоотношения, които правят за един по-щастлив и по-приятно работно място. При наемане, мениджърите търсят хора, които те считат, както добре е подходящ както тези, които притежават необходимите знания и умения, за да си свършат работата.

Изграждане на силни професионални отношения и да намерят себе Ментор

Изграждане на силна професионална мрежа е от ключово значение, за да се пред в кариерата си. Някой ви преди това е работил в някакъв момент може да осигури подкрепа и информация за потенциала си следващия работа. Намери си ментор, който може да ви подкрепят за постигане на напредък в сегашната или бъдещата си работа. Намирането на добър наставник може да направи първите си години на работа, по-малко стресиращо и ви позволява да се включи в мъдростта и опита на някой вече успешно в областта.

Избягвайте Офис Политика и Клюки

Избягвайте клюки в или извън офиса. Съобразяване на себе си с избрана група от колегите ви създава за потенциални проблеми с други членове на групата. Като зрял служител, който иска да го изпревари, да остане безпристрастен и извън политиката.

Поддържайте връзка След стажа си е свършила

Първото нещо, което трябва да направите, е стажант веднъж им стаж е над е да се изпрати благодарствена бележка към прекия си ръководител и всеки друг, който изигра ключова роля при вземането на стажа си успех. Поддържане на връзка с тези контакти, след като се върне в колежа също е добра идея да се спомогне за поддържане на важните контакти и да сме в крак на бъдещите отвори.

Успехът Ръководството за Стаж предоставя допълнителна информация за неща, които можете да направите, за да се гарантира, че стажа си е успешно.

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *