Спорт Скаут Опис роботи: Зарплата, навички і більше

Posted on

Спорт Скаут Опис роботи: Зарплата, навички і більше

Sports розвідники шукати і залучати нових членів спортивної команди в коледжі, аматорському або професійному рівні. Вони оцінюють фізичні навички спортсменів, відносини і інші чинники, які могли б визначити їх успіх на команді. Скаути є невід’ємною частиною підвищення рівня а команди таланту, який може заплатити довгострокові дивіденди в плані продуктивності і перемог.

Більшість розвідників працюють з конкретною спортивною командою, але також скаутинг позиції афілійованої з зовнішніми послугами, які потім продають їх інформацію команд. У деяких випадках, розвідники також тренери спортивних команд.

Спорт Скаут обов’язки і обов’язки

Ця робота зазвичай вимагає здатності виконувати такі роботи:

  • Знайти потенційні спортсмен, слідуючи спортивні новини і розвитку відносин з тренерами з середньої школи і атлетичних (САП) аматорських команд Union
  • Відвідувати спортивні ігри і дивитися відео спортсменів при розгляді оцінки їх ефективності
  • Аналіз статистичних характеристик перспективних спортсменів
  • Порівняння потенційних спортсменів для тих потенційних протиборчих команд
  • Дайте звіти і рекомендації тренера, менеджера або власника команди, для яких вони скаутинг
  • Координація та запропонувати стимули для потенційних гравців

На професійному рівні, більшість розвідників оцінюють молоді гравець, щоб спробувати визначити, якщо один день вони зможуть внести свій вклад на професійному рівні. Розвідники також допомагають визначити, на якому рівні команди повинні інвестувати в цьому програвачі. Це включає в себе рішення про те, чи слід підготувати гравець і скільки грошей на пропозицію для підписного бонусу.

Коледж рекрутери також розвідати середню школу талант, але, як правило, тренери з командою коледжу.

Спорт Scout Зарплатний

А спортивна зарплата розвідник може варіюватися в залежності від місця розташування, досвіду, компанії або школи, для яких вони позиція працюємо над, а також чи є повний або неповний робочий день. Оскільки багато видів спорту розвідники працюють менше, ніж повний робочий день, зарплата в середньому, як правило, низька.

  • Медіана Річна зарплата: $ 32270
  • Топ 10% Річна зарплата: $ 75400
  • Дно 10% Річна зарплата: $ 18670

Джерело: Бюро статистики праці США (BLS) 2017

Освіта, навчання і сертифікація

Більшість розвідників колишні спортивні гравці, а інші нинішні або колишні тренери з багаторічним досвідом роботи після спорту.

  • Освіта: Коледж не обов’язково є обов’язковою вимогою для скаутів , які грали спорт на високому рівні і розробили гостре око на таланти. Тим НЕ менше, спортивні розвідники , як правило , мають ступінь бакалавра в області бізнесу, маркетингу, управління продажами, або спорту.
  • Передумови та досвід : Тому що розвідники повинні мати здатність оцінювати таланти молодих гравців, вони повинні мати великі фони в грі на спорт, як правило , в коледжі або професійному рівні, коучинг на високому рівні, або багато років після спорту.

Спортивні Scout Навички і Компетентність

У той час як розвідники для спортивних команд, можуть бути отримані з різних областей, вони, як правило, повинні володіти такими якостями, щоб бути успішним:

  • Прийняття рішень навичок : Розвідники повинні бути аналітичними та вибагливі при виборі можливих гравців для команди і повинні приймати рішення , грунтуючись на тому , що краще для команди вони працюють с.
  • Зв’язок: Розвідники повинні ефективно представити можливі можливості для потенційних гравців і представити варіанти для тренерів і команд вони працюють с.
  • Пристрасть: Успішний тренер повинен бути пристрасним досить , щоб вивчити всі входи і виходи з спортивного і перебування струму на гравців і відповідних тенденцій.

Робота Перспективи

У той час як ринок для спорту розвідників, як очікується, буде рости швидше, ніж в середньому кар’єрі, в розмірі 13 відсотків до 2026 року, може бути високим рівнем конкуренції на верхню скаутингу позиції, відповідно до БСТ.

Робоче середовище

Розвідник може зробити якусь роботу в офісі, але велика частина роботи відбувається в тих місцях, де цей вид спорту вони розшукувати в даний час грають. Положення також зазвичай вимагає поїздки, щоб бачити гравців в дії.

Робочий розклад

Години роботи можуть варіюватися для скаутів і можуть включати у вихідні та вечір. Багато розвідники самозайняті і платять за окремі розвідувальні завдання з різними годинами. Інші розвідники працюють неповний робочий день в тій чи іншій області або регіону для команди. Як побудувати послужний список успіху, повний робочий день робота, що охоплює великі території або координуючу інші розвідник є варіантом. Деякі розвідники заздалегідь Розвідати роботу режисера з командами або іншими різними адміністративними посадами, як генеральний менеджер.

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *