Спорт Кариера Подготовка Започва в училище

Posted on

Спорт Кариера Подготовка Започва в училище

А кариера в спорта може да бъде опция за хора с няколко различни вида фонове, дори и тези, които не са спортисти. Независимо от пътя в спортната си кариера, силно образование и опит чрез стажове и работни места на непълно работно време ще бъде необходимо.

Някои колежи и университети предлагат програми за управление на спорта, но си бакалавърските програми не трябва да бъде толкова специфични за спортната си кариера а. Спортни екипи и лиги трябва бизнеса и финансовия професионалисти, които могат да помогнат за управление на операциите. Маркетинг и връзки с обществеността специалисти са необходими, за да генерира интерес и са необходими, треньори и кинезитерапевти да запази спортисти здрави и в перфектно състояние. Дори и с юридическо образование, може да доведе до кариера като агент, представляващи спортисти или като съветник на франчайзи и лиги.

Някои кариера включват работни директно за спортни отбори, докато други включват работят за отделни фирми, които поддържат и спортисти или отбори. Например, Клиника по физиотерапия може да се специализират в работата с атлети и да видим играчи от професионален, колеж или високи училищни отбори в района. Журналистите са склонни да работят за местни организации новини, които покриват спортни отбори.

Извънкласни дейности

Много студенти, интересуващи се от спорт кариера спортуват по високите етажи в училище и колеж. Очевидно е, че в най-областта опит може да бъде ценна подготовка за бъдещите треньори, спортни треньори, спортни директори и други. В действителност, работата в екип научил със спорт, както и ангажимента необходимо да се помогне на човек предварително в много кариери.

Но ако не сте склонни атлетично, все още има много възможности. Подобно на други ведомства на територията на колежа, атлетичен отдел често има работни места на непълно работно време на разположение за студенти. Дори ако това е просто работа отговаряйки телефони, тя все още е една възможност да се натрупа опит и да установи връзки в областта, където искате да работа.

Отделът за спортна информация, обикновено са необходими на учениците да съдейства за проследяване на статистиката и писане на съобщения за пресата. Хартията за училище може да се наложи спортен репортер. Помислете за всеки отдел на територията на колежа, което взаимодейства с лека атлетика, и там вероятно са възможностите на разположение.

Ако все още сте в гимназията, да зададете учител, треньор или съветник за възможностите, които се предлагат.

Съвет : Извънкласни опит ще ви помогнат да научите повече за собствените си силни страни, интереси и предпочитания, както и мотивация. В много отношения, те са може би толкова важно, колкото си образование.

Стажовете и на непълно работно време

Много програми за управление на спортни ще помогне за свързването на студентите с отлични възможности за стаж. Студентите от специалност нещо различно от управлението на спорта все още могат да намерят свързани със спорт стажове с помощ от съветници или съветници. атлетично отдел или спортен отдел информация на едно училище може да предлагат стажове за различни позиции. Професионални спортни отбори и полу-професионални спортни отбори също предлагат стажове, както на бизнеса са свързани с спортната индустрия.

За разлика от стажове, работа няма да можете да получите кредит колеж, но те могат да ви предоставят опит. Професионални спортни отбори често се налага на непълно работно време или сезонната помощ и училищни спортни и спортно информационни отдели наемат студенти на непълно работно време, дори ако стажове не са налични.

Съвет : независимо дали те са работни места или стажове, възможности може да се намери директно чрез работодатели или чрез специализирани работни места за търсене като TeamworkOnline.com.

участие

Макар че не всички спортове, свързани с работни места включват участващи като спортист, той е добра основа да има и отличен начин да се получи един крак във вратата. Почти всяка работа, свързана с треньор или разузнаване е само реалистично на разположение на някой с опит да играе този спорт. Дори и работни места, които не изискват пряк опит като спортист ще бъде по-лесно да се получи, ако имате атлетично опит, за да бъде в състояние да се отнасят на някакво ниво на тези в центъра на избрания от вас професия.

Това не означава, че трябва да бъде високо квалифициран или изключително успешна спортист. А benchwarmer с репутация за работи усилено в практики често показва видовете черти работодателите във всяка професия воля стойност. И препоръките можете да получите от треньор, който оценява работата си етика, въпреки липсата на игрово време може да бъде нещо, което получава крак във вратата за работа или стаж.

Ключови храна за вкъщи

Не само за спортисти

Много пътища за кариера-финанси, право, маркетинг, здравеопазване, и по–подкрепа на бизнеса на спортове.

Почасова работа

Училищни атлетичен и спорт информационни отдели често наемат студенти.

Стажовете

Професионални спортни отбори и лиги предлагат стажове в различни области.

 

 

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *