Списък на най-добре платените работни места Почасовите

Posted on

Списък на най-добре платените работни места Почасовите

Някои хора смятат, че работните места, които плащат на час плащат по-малко от наетите на работни места, но това не винаги е така. Редица пълно работно време часови работни места предлагат значителни заплати и добри ползи. Много хора предпочитат часови работни места, тъй като те позволяват гъвкавост, а често и да позволяват на работниците да напуснат работата си в офиса.

Тук са 15 от най-популярните, доходните часови работни места. Тези работни места са едни от най-популярните часови работни места днес, на базата на най-често срещаните за търсене на работа по Indeed.com. Данните за заплатите е от Бюрото на месец май 2017 г. оценки на труда Статистика “. Средните доходи, изброени са средните почасови заплати за всяка професия.

Административен сътрудник / секретар

Секретари и административни асистенти изпълняват технически и организационни задачи за една организация. Те работят в почти всяка индустрия, включително и право, медицина, и правителството.

Цената зависи от това индустрията и сложността на задачите на секретаря. Например, изпълнителни секретари и изпълнителните административни асистенти, които работят за топ мениджърите, могат да печелят до средно $ 27.60 / час.

Средна административен сътрудник Заплата: $ 18.21 / час

Дентален асистент

Стоматологични асистенти работят в зъболекарски кабинети, изпълнявайки различни задачи, вариращи от грижите за пациентите да записва водене до известна лаборатория работа.

Някои държави изискват стоматологични асистенти завършат акредитирана програма и преминават състояние сертифициране или лицензиране изпит, докато други държави изискват само за обучение на работното място.

Повечето стоматологични асистенти работят на пълен работен ден, но много от тях избират да работят на непълно работно време. Някои стоматологични асистенти работят вечер или през почивните дни, в зависимост от часа на техните офиси.

Средна Стоматологичен асистент Заплата: $ 18.09 / час

финансов секретар

Финансовите служители изпълняват различни административни задължения за банки, застрахователни компании и други организации.

Специфични работни места финансови чиновник варират от банкови касиери за счетоводители на заплатите служители. Повечето служители изискват диплома гимназията и обучение на работното място, въпреки че някои специализирани служители изискват диплома по бизнес и икономика.

Средна Финансов секретар Заплата: $ 18.60 / час

Строителен работник

Строителни работници изпълняват редица задачи на строителните обекти, вариращи от подготовката строителни обекти за разтоварване на материали за работа с машини. Строителните работници може да помогне за изграждане на сгради, събаря сгради, изграждане на пътища, или копаят тунели или шахти.

Някои строителни работници са самостоятелно заети, а други работят за строителен предприемач или компания. Повечето строителни работници изискват кратко обучение на работното място, въпреки че някои строителни работници участват в програми за обучение, които предлагат техническа инструкция.

Някои работници печелят сертификати в специални умения, като например бетон довършителни да се научат да изпълняват по-специализирана работа, която може да ги спечелят повече пари.

Средна Строителство Laborer Заплата: $ 16,080 / час

Представител за обслужване на клиенти

представители за обслужване на клиенти взаимодействат с клиентите на организацията, отговаряйки на въпроси за продуктите на организацията и услуги и поръчки боравене с клиенти, връщане, и жалби.

Те могат да си взаимодействат с клиенти в лице или по телефона или по интернет. Представители могат да работят в почти всяка индустрия, вариращи от търговията на дребно до финансиране за осигуряване.

Много повторения работят на непълно работно време, и може да работи сутрин, вечер или късни нощни смени. Тези работни места са много подходящи за хора, които се нуждаят от гъвкав работен график.

Средно за обслужване на клиенти представител Заплата: $ 15.81 / час

Доставка на услугите шофьор на камион

шофьори на камиони за доставка на услуги вдигнат, транспорт, и се отказват стоки в рамките на една малка географска област, като например окръг или град. Някои шофьори, известни като шофьори на камиони леки, донесат стоки от разпределителен център на различни места за доставка.

Някои шофьори също служат като работници на продажбите; те препоръчват продукти на своите клиенти, тъй като те правят доставки. Шофьорите се нуждаят от шофьорска книжка и обикновено получават кратко обучение по време на работа.

Доставка на услугите шофьор на камион Средна заплата: $ 14.06 / час

Шофьор на автобус

Автобусни шофьори превозват хората до места като училище, на работа, както и специални събития. Някои (като шофьори на автобуси, транзитни и училище шофьори на автобуси) шофиране редовни маршрути, докато други транспортни клиенти случват чартърни пътувания.

заплащане и график за водача варира в зависимост от конкретната работа. Транзитни шофьори на автобуси могат да печелят до $ 18.46 / час, но те могат да се налага да работят през уикенда или вечерни смени.

Училище шофьори на автобуси, печелят средно по $ 14,93 / час, но те работят само, когато училището е в сесия.

Средна Шофьор на автобус Заплата: $ 15.87 / час

Phlebotomist

Phlebotomists събират кръвни проби от пациенти. Те са част от по-големи лабораторни медицински екипи в болници, лекарски кабинети и диагностични лаборатории. Phlebotomists трябва да имат диплома за средно образование или GED

Някои държави изискват phlebotomists имат държавен лиценз или сертификат, както добре. Има и редица други длъжности в лаборатория отбор, но phlebotomist позиции, по-специално, в момента са в голямо търсене.

Средна Phlebotomist Заплата: $ 16.19 / час

Assembler

Монтажници и фабриканти конструират различни продукти, вариращи от двигатели за самолети до играчки. Те могат също да бъдат отговорни за тестване на качеството на готовата продукция. Монтажници обикновено работят в производствени предприятия.

Повечето позиции монтажен изискват диплома за средно образование и опит на работното място. Въпреки това, някои от по-специализирани длъжности изискват по-неформалното образование чрез технически училища; тези позиции са склонни да плащат повече пари. Така например, на самолети за сглобяване (които изискват технически познания) могат да печелят средно по 26,64 $ / час.

Средна Assembler и Fabricator Заплата: $ 15.31 / час

Медицински асистент

Медицински асистенти изпълняват различни клинични и административни задължения в офиса за здравето на практикуващите. Задачите могат да варират от помогнете с прегледи на пациентите до назначения график на пациентите.

Медицински асистенти обикновено трябва да имат диплома за средно образование и обучение на работното място, но няма необходимия лиценз или сертификат. Подобно phlebotomist позиции, медицински асистенти позиции в момента са във възход.

Среден медицински асистент Заплата: $ 15.61 / час

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *