Сбогом Писмо сбогуване с колеги

Posted on

Сбогом Писмо сбогуване с колеги


Когато си тръгваш си работа, отделете време да се изпрати писмо за сбогом на колегите ви са работили с. Това е добра идея, по много причини. Винаги е добре да напусне работа в добри отношения.

Хората, които са работили с са важна част от вашата мрежа и могат да бъдат полезни контакти, за да имат в бъдеще. Например, те могат да бъдат в състояние да ви помогне с вашата кариера по някакъв начин, като ви предоставя препратка, Ви предлагаме някои работа води ако търсите, или въвеждане на някой друг може да искате да работят в мрежа с.

Наред с всички тези причини да се сбогува е просто учтив нещо да направя.

Съвет : Независимо от причина за напускане, това е важно да се остави на един вид и професионална бележка.

Съвети за Писане на Сбогом Писмо

Преглед на съвета за това как да се напише писмо за сбогом, какво да се включват в него, това, което не се казва и кога да го изпратите. Също така, да преразгледа примери можете да използвате като отправна точка за собствените си писма и имейли.

Изпрати го, преди да си тръгне. Изпратете съобщение или писмо един или два дни, преди да си тръгне. Вие искате да защитите себе си и колегите си даде достатъчно време да се сбогуваме. Въпреки това, не се изпраща писмото си, докато не завършите-голямата част от работата ви задачи. Това ще ви позволи да се съсредоточи върху сбогува по време на последния ден или часове.

Персонализирайте Вашето писмо. Помислете за шивашки всяка буква на отделния човек, а не изпращането на масови съобщения. Адрес на всеки човек от nameand, ако е възможно, да включва един анекдот или друга лична съобщение отразяване на времето си заедно.

Забележка: Само изпрати писма до хората, които са работили с. Особено, ако работите в голяма компания, вие не искате да изпратите съобщение до всички (освен ако не е работил с всички от тях).

Кажи Благодаря.  Това писмо е вашият шанс да изразя благодарност за всяка помощ или менторство условие. Можете също така да изразя колко много бе удоволствие да работя с колегите си.

Включете информация за контакт. Предоставяне на информация за това, как вашите колеги да стигнете след като си тръгне. Включване на имейл адрес (не-служебен имейл адрес) и / или телефонен номер. Можете също така да включите вашия профил адрес LinkedIn.

Бъдете позитивни. Отново, целта на писмото е да останете във връзка с бивши колегите си; вие не искате да оставите лошо впечатление.

Дръжте го кратко. Напиши не повече от няколко точки. Заедно с Благодарим му, включително информация за контакт, може да искате да спомена плановете ви за бъдещето. Въпреки това, след това, да го кратко и до точката.

Свържете на LinkedIn. Ако не сте го направили, се свържете със своите колеги на LinkedIn. Това ще ви помогне да поддържате връзка, след като напуснете.

Използвайте писмо проба.  Можете да използвате прощално писмо или имейл съобщение, за да ви помогне да напишете своето собствено сбогом бележка към колегите си. Все пак, не забравяйте да промените детайлите на съобщението, за да се поберат вашия конкретен случай.

Примерен Писмо Сбогом

Скъпи Джон,

Исках да отделите малко време, за да Ви уведомим, че аз си тръгвам ми позиция на ABC Corporation. Аз ще се започне нова позиция в XYZ Company през следващия месец.

Приятно ми беше на моя мандат тук, а аз да им е имал възможността да работя с вас. Благодаря ви за подкрепата, ръководството, както и насърчаването на които сте ми посочили по време на престоя ми в ABC Corporation.

Въпреки, че ще ми липсва моите колеги и на компанията, аз очаквам с нетърпение това ново предизвикателство и да започне нов етап от кариерата си.

Моля, поддържайте връзка: Мисля, можете да намерите на личния ми имейл адрес (samantha83@gmail2.com), на LinkedIn (linkedin.com/samanthasterling) или на мобилния ми телефон (555-555-2222).

Благодаря отново за всичко. Желая ти всичко най-добро.

Искрено Ваш,

Саманта

Изпращане на е-мейл Сбогом Писмо

Тя често е добра идея, за да изпратите писмо по електронната поща. Това ще позволи на вашите колеги, за да получавате съобщението бързо. Това също ще помогне лесно да приспособите всяко съобщение да се поберат на индивидуалния получател.

Съвет : Когато ви изпратим послание на сбогуване по електронна поща, да включва вашето име и причината, която пишете в темата на съобщението, за да помогне да се гарантира, че вашият имейл получава отвори.

Това са примери за това какво може да се напише:

  • Относно:  FirstName Фамилия – поддържане на връзка
  • Относно:  FirstName Фамилия Актуализация
  • Относно:  FirstName – Moving On
  • Относно:  FirstName Актуализация
  • Тема: Новини от FirstName LastName

Примерен Сбогом Email Съобщение

Относно:  Тайрън Garrett – Актуализация

Уважаеми Линда

Пиша за да ви уведомим, че аз съм пенсионира в края на месеца.

Аз съм толкова удоволствие да работя тук през последните десет години. Благодарна съм за това, че имах възможността да работят заедно с вас. Никога няма да забравя добрината и професионализъм, когато работихме върху колективните проекти заедно.

Жена ми и аз ще се премести в Сиатъл през три месеца; Въпреки това, аз се надявам да поддържат връзка. Можете да се свържете с мен на моя имейл адрес (tgarrett@email.com) или на моя мобилен телефон, 555-555-5555.

Благодаря ви отново за страхотна десет години. Желая ти всичко най-добро и се надявам да поддържате връзка.

На Ваше разположение,

Тайрън

Най-добрият начин да се премине от една работа

Отделете време, за да се сбогуваме: Независимо от причината да се движат на, да кажем сбогом на всички хора, които са ви подкрепиха по време на работа.

Споделете вашата информация за контакти: Включване на вашата лична информация за контакт в цялата кореспонденция, да ви изпрати да направи лесно за получателя, за да поддържате връзка.

Дръжте го Кратък: Вашите прощални писма не трябва да бъде дълъг. Няколко точки е достатъчно.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *