Різниця між Радою роботи і Search Engine

Posted on

 Різниця між Радою роботи і Search Engine


Це може ввести в оману, щоб сказати різницю між роботою радою та пошуковою системою роботи, але це розумно знати, де оголошення про роботу ви знайдете на сайті як. Як правило, в супровідному листі, ви будете говорити, як ви знайшли те, що роботу. Простіше кажучи, робота плата є веб-сайтом, який відправляє завдання поставляються роботодавцями, в той час як пошук роботи двигун нишпорити в Інтернеті і агрегатної роботу перерахування з робочих рад і сайтів роботодавця.

Робота плати

З робочими радами, компанії конкретно вказані своїми відкритими позиціями і часто приймають роботу додатка безпосередньо через плату робітників. Роботодавці, як правило, платять збір на дошці завдання, щоб перерахувати їх роботи на сайті – по суті, на сайті склади резюме і продає роботодавці доступ до них.

Монстр, найбільша і найбільш відома робота дошка, загальна дошка з проводками по широкому спектру галузей. В насправді  пропонує більш широкий спектр робіт , включаючи контрактні позиції, робота на дому можливості, літні робочі місця, і волонтерської роботи. CareerBuilder  в більшій мірі орієнтована на людей зі ступенем бакалавра.

Інші більш спеціалізовані дошки зосередитися на конкретній галузі. Dice , наприклад, є провідним місцем для високотехнологічних робочих місць. Кар’єра Банк  і  eFinancial Кар’єра  зосередитися на фінанси і банківська справа. Різноманітність Вакансії  робота повідомлень ЗМІ на телебаченні, радіо та виробництві. TalentZoo  охоплює рекламу і маркетинг.

Дуже ніша-орієнтованої роботи зосередитися на вузькоспеціалізованих кар’єри: інженер вишка буде шукати роботу за  Rigzone.com ; якщо ви фахівець в області обробки природної мови,  NLPPeople.com  є місцем роботи для вас.

Інші дошки ніші задоволення сегмента ринку праці як робочі місця початкового рівня, літні робочі місце або інтернатура.

Пошукові системи

Дійсно і  SimplyHired  є двома з найбільш популярних пошукових систем роботи, і вони збирають мільйони лістингів на свої платформах. ( На насправді це і робота пошукової системи і роботу дошки.)  LinkUp  пошук через веб – сайти малих, середніх і великих роботодавців , без урахування внеску від робочих рад.

Ніша пошуку роботи двигунів, як  Green Bank Job  або  JobsOnTheMenu , збирати робочі з різних промисловості або кар’єри конкретних сайтів.

Плати проти Пошуковики

Ви знайдете широкий вибір оголошень про роботу на пошуку роботи двигунів, оскільки вони містять списки з декількох джерел. Тим не менш, ви можете також переглядати списки дублюючих і переконайтеся, що робота вакансія і раніше доступна.

Крім того, орієнтація на широкий пошук роботи може бути ускладнене. Якщо ви шукаєте велику компанію, ви можете отримати сотні або навіть тисячі результатів. Додавання параметрів, таких як місце розташування може допомогти звузити результати.

Якщо ви знайшли можливість через роботу ради, ви повинні зареєструватися на цьому сайті, а деякі навіть вимагають плату, щоб приєднатися. Ви також можете мати справу з великою кількістю спаму і реклами.

всеохоплююча стратегія

Крім того , майте на увазі , що далеко не всі найми трапляються через роботу дошки. У статті на PBS , роботодавці повідомили , що тільки 1,3 відсотка від їх наймає прийшли Монстра і 1,2 відсотка через CareerBuilder.

Щоб максимізувати пошук роботи, використовувати обидві дошку завдань і пошук роботи двигуни поряд з різними сайтами, тому що ні один сайт не шукає всі оголошення про роботу.

Крім того, не обмежує пошук роботи в інтернет-джерела. Переважна більшість наймає прийти через мережу. Принаймні 60 відсотків усіх робочих місць можна знайти цей шлях, і деякі джерела наводять ще більш високі статистичні дані.

Для того, щоб максимально збільшити ваші шанси знайти роботу, ви будете любити і отримати роботу на посаду, створити стратегію мульти-зубець, включаючи ніші і загальні роботу пошукових системи і робітничі ради і мережі.

Перш за все, не тримати пошук роботи під капелюхом (навіть якщо поточна ситуація на ринку праці означає, що ви повинні бути дискретними в соціальних медіа і на роботі). Розкажіть всім, що Ви знаєте, що ви шукаєте. Розклад кави дата з контактами ви ще не бачили в той час, і носити візитні картки в разі, якщо ви біжите в зв’язку з соціально-хто міг би мати перевагу.

Налаштування інформаційних інтерв’ю з людьми, які мають робочі місця, які ви хочете, і запитати їх, як вони є, де вони сьогодні.

Пам’ятайте: мета не просто отримати роботу. Це, щоб знайти роботу, яка задовольняє, на роботодавця, що це гарне культурної потрібні, і що платить відповідно на роль і для ваших навичок і досвіду. Щоб це сталося, необхідно, щоб скористатися кожним ресурсом в вашому розпорядженні – не тільки вакансії дошки і пошукові системи.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *