Различни начини да печелят пари от дома

Posted on

Различни начини да печелят пари от дома

Причините, които хората искат да правят пари от дома са уникални като им особености. Някои просто искат да вземат малко повече пари, за да допълнят доходите си. Други са наистина търсят начин на живот промени, за да се опрости баланс работа-живот или елиминира загубата на време в пътуване.

Като се има предвид обхвата на умения и опит, хора има, най-добрият начин да се печелят пари от дома варира бясно. Следващият списък от 17 различни начини, за да донесе пари от уюта на вашия дом има по нещо за всеки.

Един от тях е трябва да е точно за вас!

1. Директни продажби

Това е класически за работа от дома на майка концерт, но това е за много повече хора, отколкото само на майки! Продажба на любимите ви неща може да бъде един чудесен начин да се направят допълнителни пари от дома си, дори и да работите в офис-голямата част от деня. Direct продажби може да се мащабира до собствените си начин на живот, амбиция и таланти. Можете да я запазите случайни и най-вече продаде на приятели и познати. Или, ако наистина стигнем до мрежи онлайн и лично, може да се изгради база от клиенти извън съществуващите си кръгове.

Direct продажби е структуриран като мултилевъл маркетинг. Това означава, че може да се изгради поток от приходи чрез наемане на други продавачи. Просто бъдете внимателни на пирамидални схеми, които работят по същия начин.

2. Търсене Оценка

Търсене оценители са човешките пула на алгоритми търсачките, които се появяват, когато въведете дума за търсене. След много специфични насоки, те осигуряват обратна връзка за да сте сигурни резултати са точни, пълни, актуални и текущи.

За да се превърне в търсене оценител трябва да сте експерт по език и култура. Често Търси оценка са двуезични позиции, но има някои, отваряне на английски език само за оценители за търсене. колеж степен често се изисква.

3. отдаване под наем на стая в дома

Използвайте вашия дом, за да работят от дома си. Ако живеете в район, където има търсене на краткосрочен наем (като в близост до университет или центъра на голям град), може да се окаже в състояние да намери наематели чрез изграждане на мрежа във вашето общество. Въпреки това, с появата на Airbnb и места като това в интернет за пореден път го направи много по-лесно да се правят пари от дома. С помощта на тези сайтове можете да се отдава под наем самостоятелна стая, обща стая или дори целия си дом за една нощ или месец или каквото период от време искате.

4. Карайте колата си

Подобно Airbnb, превръщайки се в ridesharing драйвер за компании като Uber, Lyft или Sidecar е начин да се присъедините към споделения икономика. И въпреки че той не е технически да печелите пари от дома си, тя позволява на един и същ вид гъвкавост и това е начин да използва актив, който вече притежавате (т.е. колата си), за да правят пари. Има неща, които трябва да имате предвид обаче, за управление на други хора, като например дали вашата автомобилна застраховка ще ви покрие и как плащам данъци върху приходите си.

5. Вземете вашия шеф, за да ви Telecommute

За да започнете да печелите пари от дома си, един от най-очевидните места, за да изглеждат е на сегашната си работа. Когато компаниите позволяват телекомуникационна е най-често вирвам за съществуващите служители.

За да включите настоящата си работа в една телекомуникационна един, първото нещо, което трябва да направите е да се разработи предложение за телекомуникационна своя ръководител. Въпреки това, преди да направите това помислете как вашата работа може (или може би не) работи като позиция телекомуникационна.

6. Уеб сайт и тестване App

Компаниите се нуждаят хората с всички различни нива на техническа възможност да тествате своите уебсайтове, приложения и социални медийни предложения. Регистрирайте се с един от тези компании уебсайт използваемост тестване и поемане на бързи работни места за сърфиране в интернет и си играят с нови приложения. Това не е кариера, но това е един лесен начин да се направят допълнителни пари от дома. Единственото нещо, което трябва да имате предвид, е, че това няма да може да бъде стабилно концерт, само от време на време. Научете повече за тестване уебсайт.

7. Call Center Agent

Работа в един виртуален кол център е един добър начин да се започне нова кариера от дома. За разлика от много други индустрии, дом кол център компании наемат нови служители (често без много опит), за да работят от разстояние. Агенти могат да работят в обслужване на клиенти, продажби или техническа поддръжка.

8. чата Agent

Ако говорите по телефона не е практично за вас, все още можете да работите работа за обслужване на клиенти от дома. Много от същите компании, които наемат служители в телефонни централи, също наемат чат агенти. И в допълнение към тези за обслужване на клиенти за чат работни места, има и други онлайн чат работа от дома. Те включват отговори на въпроси, прави проучвания по интернет, модериране в социалните медии и повече.

9. започнете собствен Грижа Начало ден

Ако обичате децата и искате кариера в грижите за децата от дома си, а след това на дневен център у дома може да бъде точно за вас. От дома дневен център за, като всеки бизнес у дома, отнема много работа, изследвания, разходи за учредяване и работа в мрежа, за да го задейства. Всеки щат има различни правила, които биха могли да се нуждаят от физически подобрения на дома си. Научете повече за започване на дома детски.

Друг път да се печелят пари в грижите за децата е просто бавачка за семейства, които познавате. Все пак, това обикновено ще изисква ще домовете на други хора.

Бизнес 10. Грижи за домашните любимци

Има много услуги, които хората ще купуват за своите домашни любимци. Докато по-голямата част от времето, управление на бизнес домашни услуги няма да бъдат директно от вашия дом, те предлагат един и същ вид гъвкавост начин на живот и за домашен бизнес. Някои домашни предприятия включват:

  • Отваряне на хотел за кучета
  • Стани за разхождане на кучета
  • Работа като Треньор на кучета
  • Започнете бизнес Mobile за домашни любимци
  • Къща / Пет заседание

11. Вид От Начало

Ако сте бързо машинописец има много начини да се правят пари от дома, като напишете. Някои трябва опит и обучение, други не го правят. Въвеждане на данни, например, отнема много малко опит; Въпреки това, ако не сте достатъчно бързо, няма да правят никакви пари. Специалност транскрипция работа (като медицинско) може да изисква диплома и опит, за да започнете.

12. стане писател

Искате ли да се направи нещо повече от тип думи, но вместо това се създаде? Помислете за кариера в писмена форма. Има толкова много начини да бъде писател (мисля, блогове, писане фантастика, както и книги за деца), и повечето от тях може да се направи от дома или като telecommuter и на свободна практика. Голямото нещо за писане е да можете да започнете малък с много малко опит. Вие няма да направи много в началото, но като изграждането на вашия портфейл можете да разшири дейността си в по-доходоносни видове писмена форма.

13. вземете Малък Джобс

Ако имате умения, които са в търсенето, винаги можете да вземете временна работа около вашия квартал, изграждане на мрежи в реалния свят, за да намерите реални работни места. Но не спира дотук! Сега има толкова много начини да използват интернет, за да намерите малки работни места. Кратки сайтове задачи предлагат разнообразни начини за намиране на квалифицирани и неквалифицирани работни места както онлайн, така и в реалния свят – пазаруване и извършване на проверки на цените, почистване, ремонти, писане, редактиране, превод, транскрипция, за въвеждане на данни, уеб сайт за тестване за ползваемост, социални медии задачи, проучвания и онлайн проучване.

14. Продажба ръкоделие

Вземете хобито ви обичам и го правя за пари … от дома. Броят на възможните видове занаяти които можете да направите, е безкраен – плетене, бижута, лексикон, керамика, накити, текстил и др. За да се направи тази работа, въпреки, че имате не само за създаване на качествен продукт, но трябва да знаете как да го продава. Можете да отидете по старомодния начин и да вземат своите изделия на занаятчийски изложения и битпазари или използват интернет, за да разшири възможностите. С онлайн опции като Etsy и иБей, вашият потенциален пазар е по целия свят, но това е конкуренцията.

15. Go Shopping

Има няколко начина да се правят пари, докато пазарувате. Можете да вземете кратки задачи, които включват пазаруване, като прави проверки на цените или заснемане в магазините или можете да отидете привидно пазаруване. Мистерия пазаруване определено е реален начин да се правят пари, но трябва да бъдете внимателни, тъй като работните места могат да бъдат Стръв за измами, така че трябва да се знае признаци на мистерия търговски измами. Но има и законни компании, които наемат тайни клиенти.

16. Стани Tutor

Частни уроци може да се направи у дома или онлайн. Наставлението в дома ще се мрежа и преподавателски опит, за да изгради своя бизнес. Онлайн уроци, обаче, може да бъде направено чрез фирми, които се свързват с преподаватели студенти, като същевременно осигуряват необходимата инфраструктура (т.е. услуги, уеб конференции) за намаляване на таксите. Най изисква колеж степен и преподавателски опит, но по някаква тези изисквания могат да бъдат по договаряне.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *