Продажбите на кариерата: Топ Комисията в сферата на продажбите Джобс

Posted on

Продажбите на кариерата: Топ Комисията в сферата на продажбите Джобс

Работа в комисия на базата на продажбите на работа може да бъде изгоден начин да изкарват прехраната си, ако имате комуникативни умения, умения за продажби, както и способността да се затвори сделка.

Как комисионна заплащане работа? Работодателите имат много и различни методи за компенсиране на работниците, включително и почасово възнаграждение, заплата, бонуси, премия и, увеличението на цената защита от инфлацията, както и комисионна. системи на Комисията за работниците и служителите компенсация награда за продажбата на продукти директно на потребителите или на други фирми.

Размерът на комисионната спечелил се основава на постигането на критериите за продажби като изпълнение на целите или превишаване на квотите.

Различни видове Комисията

В зависимост от работодателя, Комисията може да се обърне на върха на база заплащане или заплата, изплатена като равенство срещу печалба бъдещата Комисия, или платени като бонус.

 • Прав Комисията е най-чистата форма на комисия, в която работниците получават заплащане единствено въз основа на продажбите те генерират.
 • Равенство срещу бъдещи Комисията осигурява работници с доход, който се приспада от комисия, след като тя е спечелила.
 • Заплата Plus Комисията системи включват създаването на набор заплата за служителите по продажбите и след добавяне на приходи от комисиони на базата на продажбите, произведени.
 • Заплата плюс бонус договорености за компенсации води до създаването на набор заплата, която се допълва от фиксирана сума, когато служителите за постигане на конкретни цели за продажби.

Как Комисията се изчислява

Има много различни структури, които работодателите използват като база за изчисляване на комисионни.

Брутният Продажба комисия В най-простата си форма, комисионна може да се основава на брутния обем на продажбите. Например, продавач на недвижими имоти продава къща и получава 1,5% от продажната цена, като комисионна.

Процент от приходите на Комисията може да се базира на процент от печалбата на даден елемент, който надвишава разходите на работодателя. Например, ако една кола струва на дилъра $ 20 000, автомобил продавач може да донесе 5% от крайната продажна цена при над $ 20,000.

Променливи Комисията системи Променливи комисионни включват различни нива на комисионна на различни нива на продажби или при достигане на конкретни цели. Например, един продавач може да получи 3% комисионна за първите $ 100 000 в продажбите, 5% от продажбите от $ 100,000- $ 200 000, а 7% от всички продажби, надвишаващи 200 000 $.

Територия на продажбите Комисията комисионна територия или групови продажби включва възнаграждава всички продавачи в екип, ако групата отговаря на или надвишава търговски цели в техния регион.

Топ 7 въз основа на комисионна за работа

Това са някои от комисионни на базата на продажбите работни места, с най-висок потенциал печалба въз основа на информация, предоставена от Бюрото за трудова статистика.

 1. Реклама Търговски представител

Реклама търговски представители продават рекламно пространство на онлайн излъчване, и печатни медии платформи за фирми и физически лица. отговорности за работа включват свържете с потенциални клиенти, което прави презентации, както и поддържане на клиентски сметки.

Заплата: Средният годишен работна заплата за рекламни агенти по продажбите е 49 680 $ май 2017 г. Най-ниската от 10% спечелил по-малко от $ 24 320, а най-високата 10% спечелили повече от $ 108 700.

Job Outlook: заетостта на рекламните агенти по продажбите се очаква да спадне с 4% от 2016 г. до 2026 г. Въпреки това, перспективите са много по-добре в цифровия пазар. Все по-голям размер на реклама се очаква да бъде съсредоточена в дигиталните медии, включително онлайн видеореклами, реклами за търсачки и други цифрови реклами, предназначени за смартфони или таблети стил компютри.

 1. Енергийна Брокер

Енергийните брокери купуват или продават енергийни продукти от името на жилищни и търговски клиенти или комунални услуги. Те преговарят и да контролира договори за продажби на енергия за потребителите и предприятията.

Заплата: Средният годишен работна заплата за енергийни брокери е 52 510 $ май 2017.

Job Outlook: заетостта на енергийните брокери се очаква да нарасне с 10-14% 2016-2026, по-бърз от средния за всички професии.

 1. Застрахователен агент по продажбите

Застраховка търговски агенти контакт потенциални клиенти и продажба на един или повече видове застраховки. Отговорности включват обясняващи различните застрахователни полици и помагат на клиентите да избират подходящи планове.

Заплата: Средният годишен работна заплата за застрахователни агенти по продажбите е 49 710 $ май 2017 г. Най-ниската от 10% спечелил по-малко от $ 27 180, а най-високата 10% спечелили повече от $ 125 190.

Job Outlook: работа на застрахователни агенти по продажбите се очаква да нарасне с 10% 2016-2026, по-бърз от средния за всички професии. Ръстът на заетостта трябва да бъде още по-силна за агенти, които продават здравно осигуряване, като този сегмент на застрахователния сектор се очаква да расте по-бързо от други. Работа на застрахователни агенти по продажбите в директни здравни и медицински застраховки превозвачи, се очаква да нарасне с 28% 2016-2026.

 1. Брокери на недвижими имоти и търговски агенти

брокери на недвижими имоти и търговски агенти помагат на клиентите при покупко-продажба и отдаване под наем на жилищни и търговски имоти. Въпреки, че брокери и агенти вършат подобна работа, брокери на недвижими имоти са лицензирани да управлява собствения си бизнес с недвижими имоти.

Заплата: Средният годишен работна заплата за брокери на недвижими имоти е 56 730 $ май 2017 г. Най-ниската от 10% спечелил по-малко от $ 24 160, а най-високата 10% спечелили повече от $ 151 660. Средният годишен работна заплата за продажба на недвижими имоти агенти е 45 990 $ май 2017 г. Най-ниската от 10% спечелил по-малко от $ 23 130, а най-високата 10% спечелили повече от $ 109 490.

Job Outlook: работа на брокерите на недвижими имоти и търговски агенти се очаква да нарасне с 6% от 2016 г. до 2026 г. Това е почти толкова бързо, колкото средната за всички професии. Перспективите за работа са по-благоприятни по време на периоди на икономическа експанзия и ниски лихвени проценти.

 1. инженерите на продажбите

Продажби инженери продават комплексни научни и технологични продукти или услуги на бизнеса. Те трябва да имат широки познания на части и функции на продуктите и трябва да се разбере научните процеси, които правят тези продукти работа.

Заплата: Медиана заплащане за продажби инженери през май 2017 г. е 98 720 $, с топ 10% заплата най-малко $ 162 740, а долната 10% печелят по-малко от $ 56 940. Най-високи средни продажбите са били платени в телекомуникациите, компютърните системи дизайн услуги, както и на едро електроника сегменти на пазара.

Job Outlook : работа на инженери продажби се очаква да нарасне със 7% 2016-2026, за по-бързо от средното за всички професии. Ръстът на заетостта вероятно ще бъде силен за продажбите инженери продават компютърен софтуер и хардуер. Силен ръст на промишлеността, също се очаква в областта на компютърните системи за проектиране и свързаните с това услуги.

 1. Ценни книжа, стоки, услуги и търговски агенти Финансови

Ценни книжа, стоки, услуги и финансови агенти продажби свързват купувачите и продавачите на финансовите пазари. Те продават ценни книжа на лица, консултира компании, които са в търсене на инвеститори, както и да провеждат сделки.

Заплата: Средният годишен работна заплата за ценни книжа, стоки и финансови услуги агенти по продажбите е 63 780 $ май 2017 г. Най-ниската от 10% спечелил по-малко от $ 33 060, а най-високата 10% спечелили повече от $ 208 000.

Job Outlook: заетостта на ценни книжа, стоки, услуги и финансови агенти продажби се очаква да нарасне шест процента от 2016 г. до 2026 г. Това е почти толкова бързо, колкото средната за всички професии.

 1. Търговия на едро и производство Търговски представители

Търговия на едро и производство на търговски представители продават продукти на фирми, държавни агенции и други организации. Специалист по продажбите от контакти клиенти от името на производителя или на търговец на едро, обяснява характеристиките на продуктите, които се продават, договаря цени, както и отговори на всички въпроси, които клиентите имат за стоките.

Заплата: Средното заплащане май 2017 е $ 60 340, като най-добре 10% заплата най-малко $ 120 280, а долната 10% печелят по-малко от $ 27 760. В тази категория, търговски представители, които продават технически и научни продукти спечелили най-високите заплати.

Job Outlook: Като цяло заетостта на търговските представители на едро и производство се очаква да нарасне с 5% от 2016 г. до 2026 г. Това е почти толкова бързо, колкото средната за всички професии.

Какво следва по пътя на продажбите на кариерата

Как можете да пораснеш продажбите си кариера? Следващата стъпка по пътя на кариерата на служителите, които искат да преминете от ролята на продажбите е типично позиция мениджър продажби. Средното възнаграждение през 2017 г. за мениджър по продажбите е $ 121 060. Заетостта за тази роля се очаква да нарасне със 7% между 2016 г. и 2026.

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *