Продажбите на кариерата: Изграждане на Resume за покупко-продажба Джобс

Posted on

Продажбите на кариерата: Изграждане на Resume за покупко-продажба Джобс

Повечето хора имат актуална автобиография, че списъците им цели, опит, образование и привидно задължителни “препратките обзаведени при поискване” Лозунгът. С толкова много ловци на работни места като се използва общ възобнови формат, които наемат мениджъри са принудени да било филтър чрез потоп от подадените автобиографии или поглед за един, който се откроява.

Един или много?

Търсещите работа , които активно търсят позиция за продажби и които планират да изпращате множество копия на резюмето им най-вероятно ще се използва един автобиография. Това полирани и професионална автобиография трябва да предоставя обща информация, която се подчертава, търсещи работа умения, опит и образование, които ще се харесат на генералният мениджър наемане. С други думи, автобиографии изпрати до няколко фирми са ванилия. Те не са насочени за конкретна позиция или към конкретна фирма.

Общи автобиографии се подават с намерение за получаване на възможно най-много интервюта , като е възможно от толкова много фирми, като е възможно.

Търсещите работа, които заемат по-целенасочен подход ще бъде от голяма полза като автобиография шаблон, който е персонализиран за всяка компания резюмето се представя. Всяка автобиография има свое “аромат” и не е предназначен да се обжалва пред главния мениджър наемане, но до конкретна наемане мениджър.

Това целенасочен подход често е това, което прави една автобиография се открояват от тълпата.

Персонализиране на Resume

Освен ако не планирате да изпраща копие от автобиографията на всеки бизнес, който може или не може да има отвори за продажби професионалисти, вашите резултати ще подобри драстично, ако изпратите персонализиран автобиография на отделни работодатели. За да направите това, вие трябва да започнете автобиографията си пиша с научни изследвания. Например, ако научат, че ABC Продажбите Enterprises има отвор за изпълнителен профил и  изследователските си показва, че ABC е от вида на дружеството, за които бихте се наслаждавате на работата, първата ви стъпка изследвания ще бъде да разберете какво точно сметка представител за ABC ще се продават, на които те продават и където те продават.

След като имате солидна разбиране за това какво прави сметка изпълнителен работа за ABC е, че е време да се създадат свой автобиография. Вашата цел трябва да бъде да се насочите цялото съдържание на автобиографията си към това, което наемането мениджър за ABC ще се търсят в автобиографията си.

Например, ако си образование се вписва добре с това, което един ABC търговски представител най-вероятно ще има, не забравяйте да се подчертае вашето образование. Ако, обаче, продажбите си опит не съвпада много добре, трябва да се творчески и хвърля светлина върху начина на уменията, които сте научили по време на продажбите си опит съвпадат добре с позиция по продажби на ABC.

Всичко, което ще ви постави в автобиографията си нужди, за да има смисъл и да е свързано с позицията, за която кандидатствате. Изграждане възобнови продажбите по този начин прави крайния резултат, автобиографията си, мощен инструмент за продажби. Нека си  за търсене на работа конкуренция представят своите BOILERPLATE автобиографии и да ви накара да се открояват от тълпата.

Подаване на своя персонализирана Resume

След като вашето резюме е персонализиран, най-вероятно ще искате да сте сигурни, че като попадне в правилните ръце. Докато вие може просто да следват всяка автобиография подаване насоки, които една компания дава, това ще кацне само автобиографията си в купчината други получените автобиографии. По-добрият подход е да се предам автобиографията си за наемане мениджър. Ако това не е възможно, се обади на компанията и да разберете името на наемане мениджър, най-добрият начин да се свържете с нея и я пощенски адрес.

На следващо място, се направят някои изследвания, използвайки вашата мрежа и сайтове като LinkedIn , за да научите повече за отдаване под наем мениджър. Това може да ви даде допълнителна информация, която ви вдъхновява да променят автобиографията си за пореден път или може да ви даде идеи за това как да се създадат свой мотивационно писмо, за да привлече вниманието на наемане на мениджъра. Колкото повече персонализирани можете да направите целия процес, толкова по-добре.

След като знаете кой ще бъде четене автобиографията си, как най-добре да се получи автобиографията си в ръце и да знае колкото се може повече информация за решението машина, изпратете Вашето персонализирани автобиография директно към този човек. След като приключи, преминете към следващата си възможност за работа и повторете целия процес отново.

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *