Примерен Препоръка за учител

Posted on

Примерен Препоръка за учител


За мен е чест, когато преподаването колега пита за справка, но знаете ли как да се напише един? Или може би ти си този, кандидатстване за работа, както и че трябва да се обърне към референтна писмо за преподавателска работа. Във всеки случай, не знаят как да се напише писмо справка, и с проба, ще дойде по-удобно. Прочетете, за съвет относно написването на препоръчително писмо за учител, и преглед на пробата, както добре.

Как да използваме Писмо на пробата

Ако пишете писмо за учител, използвайте тази проба, за да ръководи своя собствена писмена форма. Писмо проба може да ви помогне да решите какъв вид съдържание, което трябва да включва в писмото Ви, както и как да го форматирате.

Докато писмо проби са чудесна отправна точка за собствения си писмо, винаги трябва да приспособите писмо да се поберат на конкретно лице, което пишете писмото за, и информацията, той или тя иска от вас да се включат.

Ако сте подали молба за референция за преподавателска позиция от колега или предишния шеф, може да изпрати този референтен писмо проба за писателя, за да помогне собственото си писмо.

Забележка : Не забравяйте да им предоставят ясни инструкции за това каква информация имате нужда от тях да се включат и да им даде резюме или списък на вашите умения и опит, за да им помогне да напише писмото.

Вие не искате да ги просто да копирате и поставите референтна проба писмо.

В действителност, има няколко неща, които мисля за това, кога да питаш някого за референция за преподавателска работа. Преглед на насоки за искане на справка писмо преди да попитате вашите препратки към вас подкрепят.

Съвети за Писане на Писмо за Учител

Следвайте бизнес писмо формат. Използвайте официален бизнес писмо формат, когато пишете писмо от препоръка. Ако времето е от съществено значение, може да се помисли за изпращане на електронна поща препоръка вместо писмо.

Съсредоточете се върху длъжностната характеристика. Посъветвайте се с лицето, за което пишете писмото за копие от командироването на работа или длъжностна характеристика. По този начин можете да се съсредоточите върху изискванията на длъжността, докато пишете. Опитайте се да включите език от длъжностната характеристика в писмото си. Дори ако пишете по-обща препоръка, вие все още може да поиска от лицето, за видовете работни места на преподаване от които се интересуват (т.е. това, което преподавателски позиции, какви видове училища).

Включете конкретни примери. В писмото, дайте примери за начините, по които лицето демонстрираха различни положителни черти в миналото. Ако е възможно, използвайте цифри да се определи количествено техните успехи. Например, “Под ръководството на г-н Смит, десетки държавни тест на нашите ученици се подобрили по биология от 20 процента.”

Останете позитивни. Когато пишете писмо на препоръка, не забравяйте да се посочи, че смятате, че това лице е силен кандидат. Може да се каже нещо като “Аз препоръчвам г-жа Джонсън без резерви”, или “Бих наел мисис Смит отново, ако можех.” Искаш ли да помогне на този кандидат се открояват сред всички други потенциални кандидати.

Споделете вашата информация за контакт. Дайте път на работодателя, за да се свържем с вас, ако имате допълнителни въпроси. Включете вашия имейл адрес, телефонен номер, или и двете. Ако вашето запитване е в бизнеса писмо формат, информация за контакт ще бъде в горната част на писмото. Ако сте му изпратили писмо справка електронна поща, да включва информация за контакт по-долу въведената подпис.

Следвайте указанията за подаване. Попитайте човека, за когото пишете препратката, как да изпратите писмото. Може да се наложи да го изпратите по имейл или да го качите онлайн. Уверете се, че спазвате всички изисквания, особено за това къде да го изпратите и когато, както и формата (например PDF, физическа писмо и т.н.). Уверете се, че имате правилния адрес или имейл адрес.

Примерен Писмо за Учител

Това е препратка писмо пример за учител.

Джон Ву
123 Main Street
Никопол 12345
555-555-5555
john.woo@email.com

1-ви март 20XX

Брус Лий
Мениджър
ABC Consulting Group
123 Бизнес Rd.
Бизнес Сити, Ню Йорк 54321

Господин Лий:

Аз силно препоръчвам Мишел Джонсън като кандидат за позицията на учител олово пети клас в училището. Като директор на училище Сейнт Пол, аз съм имал удоволствието да работи с Мишел за последните пет години. Тя е задвижван, организирана учител, който се развива вдъхновяващи взаимоотношения с учениците си.

Мишел винаги сме се да развиват уменията си като учител. Тя дойде, за да ни учител ученик, с нетърпение предприемането на допълнителни отговорности като съветник на училищния вестник и е бил член на нашата учебна програма комитет. Тя продължи да демонстрира това пътуване през мандата си в нашето училище, дори и да стане ръководител на комисията по учебна програма през миналата година. Мишел обхваща всяка възможност за професионално развитие, което я прави идеална лидер.

Мишел има прекрасен разбирателство с хора от всички възрасти, особено децата. Нейната способност да се свържете с учениците си и таланта си в преподаване на прости понятия, както и по-съвременни теми, двете са наистина превъзходни. Тя също има отлични писмени и устни комуникационни умения с двамата родители и учители.

Мишел изпълнява всички тези задачи с голяма инициатива и с положителна нагласа. Аз препоръчвам Мишел да ви без резерви. Ако имате някакви допълнителни въпроси във връзка с нея фон или квалификация, моля не се колебайте да се свържете с мен.

На Ваше разположение,

Джон Ву (подпис на хартиен носител писмо)

Джон Ву
главен
училище Сейнт Пол

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *