Поради про те, як Tender Вашої Відставки

Posted on

Поради про те, як Tender Вашої Відставки

Що означає фраза  проведення торгів ваша відставка  означає? Для тендера вашої відставки є формальним способом сказати своєму босові , що ви залишаєте свою роботу , щоб проводити нову можливість. Це акт повідомлення свого роботодавця , що ви Переоформлення з роботи і переходу на нові зусилля.

Коли ви піти у відставку, то це означає, що ви той, хто вирішив припинити відносини з роботодавцем. У разі відставки, як правило, добровільний відхід від роботи з боку працівника, на відміну від стрільби, звільнення чи іншого припинення роботодавцем ініційована.

Однак, в деяких випадках, компанія буде пропонувати працівнику можливість піти у відставку, замість того, щоб бути звільнені або того, звільненими у справі.

Що таке Тендерне Ваша Відставку?

Коли тендер вашої відставки, ви, як правило, дають письмове або усне повідомлення, що ви у відставку. Це стандартна практика для забезпечення вашого роботодавця з повідомленням не менше двох тижнів, коли це можливо, так що у них є час, щоб знайти свою заміну. У разі відставки лист офіційного листа про те, що ви залишаєте своє поточне становище і вказавши, коли ваш останній день буде.

Як Ніжна відставка

Якщо ви граціозно тендера вашої відставки, він відкриє двері до гладкому, дружному прощання від вашого роботодавця. Все зроблено правильно, ви будете залишити роботу в хороших відносинах з роботодавцем.

Є безліч різних способів, до участі в тендері вашої відставки, в залежності від обставин. Ви можете піти в особі (ввічливий спосіб зробити це, якщо ви не працюєте віддалено), зробити телефонний дзвінок, щоб кинути палити або відправити повідомлення по електронній пошті до вашого боса кажучи ви завершення вашої роботи організації. Самий формальний спосіб піти у відставку, щоб надати своєму роботодавцю з формальної відставки лист, що містить ваш заголовок, відділ, і офіційної дати їду.

Перед тим, як кинути курити, зверніться до політики в галузі зайнятості у вашій організації для керівництва по оформленню вашої відставки. У більшості випадків, ви повинні дати повідомлення, принаймні два тижні для підтримки позицій і принаймні місяць для професійних ролей. Якщо ви охоплені трудовий договір, перевірте деталі і дрібний шрифт на те, що вам потрібно зробити, щоб закінчити його, залишаючись сумісним. Ви можете бути зобов’язані залишатися протягом певного періоду часу, в залежності від виду робіт або контрактних деталей.

Іноді ви не можете бути в змозі дати повну два тижні – чи навіть будь-який – повідомлення.

Документ Ваше Відліт

Коли ви піти у відставку, він вважається найкращою практики для документування ваших намірів у письмовій формі, так що формальна письмова запис. Тримайте його простим і коротким. Зверніть увагу, ваш призначений останній день роботи і висловити подяку за ті можливості, ви мали на той час як у вашій нинішній ролі, в разі необхідності.

Додаткова інформація про те, чому ви вирішили залишити не є необхідним для письма, і це може бути більш доцільним, щоб обговорити ваші причини особисто з керівником або людських ресурсів відділу.

Розглянемо приклад заяву про звільнення 

Ось приклад листа, який ви можете використовувати для натхнення – це лист буде роздруковано. Для листів по електронній пошті, видалити всю інформацію перед «Дорогий Одержувача.»

Ваше ім’я
Вашу адресу
Ваше місто, штат Поштовий індекс
Ваш номер телефону
Ваш E – mail

Дата

Повне ім’я одержувача Letter
Назва
організації
Адреса
Місто, область Поштовий індекс

Шановний пані Террі:

Я пишу, щоб повідомити, що я йду від своєї позиції в якості арт-директора на ABC Productions. Мій останній день буде 19 квітня, через два тижні з сьогоднішнього дня.

Я вдячний за той час я був в компанії ABC – Я так багато дізнався про ведучих команди і як збалансувати творчий потенціал з урахуванням потреб клієнтів. Я не буду, звичайно, не забуду наші безсонні ночі отримувати проект ABC компаній через фінішну пряму. Ваша підтримка була неоціненна з цим проектом, і багато інших протягом багатьох років.

Будь ласка, дайте мені знати, як я можу допомогти полегшити цей перехідний період, від провідного пошуку для моєї заміни на надання замітки про поточні проекти.

Я бажаю вам і всім в компанії ABC все найкраще.

З повагою,

Підписати ім’я на паперовому носії 

Ваше ім’я типізованих

План плавного переходу

Він знаходиться в доброму смаку, щоб записати ваш менеджер і майбутню заміну статусу кожні з ваших поточних проектів. Залежно від відносин з вашим роботодавцем, ви можете запропонувати допомогу в пошуку та / або навчання людини, який успадкує вашу роботу. Доцільно також, щоб зустрітися з вашим відділом людських ресурсів для створення виїзних інтерв’ю. Це дасть можливість розглядати документи про стан зайнятості та зрозуміти наслідки для вашої вигоди (наприклад, медичне страхування, 401k статусу і наділення графіки, залишковий оплачувану відпустку (РТО) і хворе часом і т.д.) посеред вашого переходу.

Уникайте спокуси вибухових робіт роботодавця або публічно критикувати співробітників і компанії політики. Майбутні роботодавці можуть робити запити про ваш перебування в організаціях і співробітників можуть скласти відповідні заходи, якщо ви критично або вліво на поганих умовах.

Що Про допомогу з безробіття Коли ви піти у відставку?

Співробітники, звільнитися з роботи, часто не мають права на отримання допомоги по безробіттю, хоча працівники відставні під тиском або з ворожою робочого середовища може мати право. Перевірте з вашою державною службою зайнятості і зверніться до консультанта зайнятості, якщо у вас є питання про наслідки відставки.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *