Полезни съвети и консултации за намиране на почасова работа, които

Posted on

Полезни съвети и консултации за намиране на почасова работа, които


28-те милиона американци, които в момента работят на непълно работно време са тийнейджъри, студенти, майки, пенсионери, както и много други. Докато непълно работно време не често идват с ползите от работа на пълно работно време, те не предлагат гъвкави графици. А работа на непълно работно време може да бъде един чудесен начин да се работи, докато все още има време да се грижат за семействата си, да ходят на училище, да се насладите пенсиониране, или дори да работи на две места.

Интересува се от намиране на работа на непълно работно време? Следвайте тези съвети за кацане на работа на непълно работно време, който е точно за вас.

Industries, които предлагат работа на непълен работен

Почти всяка индустрия наема работници на непълно работно време в някои капацитет. Можете да намерите и на непълно работно време, вариращи от входно ниво на ръководни длъжности.

Въпреки това, някои индустрии, които са добре познати за предлагане на работа на непълно работно време са на дребно, доставка, здравеопазване, образование, обслужване на клиенти, и гостоприемство. Имайте предвид, че заплатите за работа на непълно работно време се различават по отрасли и работни места. Вижте тези добре платени работни места на непълно работно време, за да се получи усещане за някои от най-печелившите позиции.

Най-добрите сайтове за намиране на непълен работен ден

Като цяло най-добър сайт на непълно работно време на работа:  Forbes.com препоръчва FlexJobs.com като най-добрата и най-полезни съвета за работа на непълно работно време, като се отбелязва, че таксата за $ 14.95 на месец струва. Сайтът проверява дали се всички обяви са законни, както и те се изброят на голям брой професионални работни места. FlexJobs се похвали с над 50 категории с набор от опции за графика, от непълно работно време, за да телекомуникационна за пълен работен ден, но и гъвкава. Сайтът също така има редица работа надомна работа обяви.

Най-добър сайт за работа възможности за работа надомна: Ratracerebellion.com екрани своите обяви и да ги организира в ежедневен безплатен бюлетин. Намирането на качествени възможности за работа надомна онлайн може да бъде трудно, но този сайт гадаете дали има или няма пост е легитимно.

Работа обхващат широк кръг от индустрии и видове, включително и за обслужване на клиенти, техническа, административна и писане. Докато по-голямата част от работата плаща под $ 20 на час, някои по-високо платени опции съществуват.

Най-добър сайт на работни места за приключенски, търсещи работа: Coolworks.com се обръща към младите хора, така и за възрастни хора с техните сезонни и на непълно работно време в хладни места, а сайтът разполага страница на работни места, наречен “По-стари и по-смели” за пенсионерите .

От работа готвач в Брайс каньон на морски преходи в Аляска, тези на непълно работно време и краткотрайни работи и може да ви отведе в страната. Категорията включва административни, опазване, на околната среда, земеделие, храни и напитки, Екскурзоводство и др.

Съвети за намиране на непълно работно време на работа

В допълнение към проверка най-добрите онлайн сайтове за търсене на работа, се въоръжете с познания. Ето някои съвети, които да ви помогнат ас на търсене на работа и се приземи на работа на непълно работно време, което искате:

Помислете си график. Преди дори се започне търсене на работа, помислете си график. Каква работа график искаш? Някои непълно работно време са работа на смени, което означава, че трябва да бъде в състояние да работи на различни часа. Това може да е идеален за вас, ако имате гъвкав график. Все пак, ако може да работи само в определени часове на деня (или определени дни от седмицата), имайте това предвид, когато търсят работа. Повечето обяви за работа ще ви дадат представа за вида на график ще трябва, така че се прилага само за неща, които отговарят на вашия начин на живот.

Express наличност. Когато кандидатствате за работа, не забравяйте да изразите своята гъвкавост при работа си материали и по време на интервю. Вие искате да покажете, че сте готови да работят каквото и часа са необходими, особено ако работите за промяна на работни места. Макар че не искате да лъже (не казвам, че можете да работите нощи, ако не може, например), опитайте се да се подчертае вашата способност да се работи, когато са необходими.

Покажи ангажимент. Много непълно работно време виждат много от оборота. Служителите са склонни да напуснат бързо, или защото те са студенти се завръщат в клас, или защото те намерят работа на пълен работен ден. Опитайте се да се подчертае, във вашите материали за работа и интервю, че сте ангажиран с позиция. Работодателите ще оценят кандидат, който е развълнуван от тази работа и не планира да напусне веднага.

Покажи, не казвай. В автобиография и мотивационно писмо, избягвайте клиширани фрази като “автоматичен стартер” и “работи добре с другите.” Вместо да се каже на работодателя кой си, да им покажем. Например, ако искате да покажете, че сте работи добре с другите, да даде пример в мотивационното си писмо на един успешен проект отбор сте работили. Също така, когато е възможно, използвайте номера да демонстрира вашия успех. Ако искате да покажете вашата работа с предишен опит на пари, може да се каже, в автобиографията си, че “Сайтът старши клас бюджет от над $ 10 хиляди.” Този вид информация ще впечатли наемане мениджър, и да се покаже кой си като служител.

Отнасяйте процеса като търсене на работа на пълен работен ден. Имайте предвид, че кандидатствате за работа на непълно работно време, е почти същият като кандидатства за работа на пълен работен ден. Вие все още като цяло ще трябва да изпратите автобиография и мотивационно писмо (въпреки че някои места ще питат само за кандидатстване за работа и може би на автобиография, особено ако се прилага в човек).

Можете също така да вземе интервю сериозно. Не забравяйте да проучите компанията и да се подготвят отговори на често срещани въпроси за интервю по-рано (както и отговори на тези общи задочни въпроси за интервю за работа). Облечи в подходящо облекло интервю, както и – бизнес професионален е типично, въпреки че можете да носите бизнес случайни за по-неформална работна среда. С подходящите дрехи, работодателят ще оценят, че приемате този процес на сериозно. Тя ще му или й покаже колко искате работата.

Помислете за временна заетост. Ако имате проблеми с намирането на работа на непълно работно време, помислете за временна заетост. Можете да търсите в сайтове за работа или да работят с агенция температура, за да намерите краткосрочни позиции. Някои от тези работни места може да продължи дни, седмици или дори месеци, а понякога можете да се обърнете позиция температура в постоянен. Някои от тях са на пълен работен ден, но други са на непълно работно време.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *