Подобряване на вашия спорт кариерата мотивационно писмо

Posted on

Подобряване на вашия спорт кариерата мотивационно писмо

Мотивационното писмо позволява вашата личност, за да блесне, ви дава възможност да се насърчи акценти в автобиографията си и да се въведе себе си, ви позволява да посланието си към отделния работодател и ви дава възможност да опишете защо сте подходящи за работата. Това е мощен инструмент!

Също така е вашият шанс да покажете своите комуникативни умения и вашето ниво на ангажираност и ентусиазъм по отношение на кариерата позицията на отворени спортове. Ето няколко съвета, които да дават мотивационното си писмо тласък:

Персонализирайте мотивационното си писмо

Най предлагаме намаляване автобиографията си на една единствена страница, или най-малкото да го съкрати. Мотивационното писмо ви позволява да предложим особености, които не могат да се покажат в автобиографията си.

Ако сте спечелили всички конференция отличие във футбола и в момента в който го прилагате за футбол треньор позиция, мотивационно писмо ви предлага възможност да се говори за това преживяване. Докато резюмето може да бъде намалена, за да “Достигнати всички конференция отличие във футбола”, мотивационното писмо позволява възможност да се говори за причините, сте били в състояние да изпълни тази чест.

Ако организационният е вашата сила, уверете се, че показва чрез в мотивационното си писмо. Ако това е творчество, нека това умение шоу през по професионален, но стилен мотивационно писмо.

Целева мотивационно писмо за конкретна позиция

В идеалния случай, не трябва да имате, за да много промени в спортната си кариера автобиография, но бъдете готови да направят значителни промени всеки мотивационно писмо. А много различно мотивационно писмо често е необходимо, ако една позиция, което преследва значително се различава от друг, който се опитвате да земя.

Съсредоточете се върху атрибутите, които ще ви помогнат да бъде най-добрият кандидат за позицията. Ако има една реклама или за контакт показва какво квалификациите за заемане на длъжността са, прегледайте тези квалификации и адрес на всеки един. Съсредоточете се върху защо сте подходящ за тази работа, колкото се говори за вашите квалификации.

Ако не отговарят на някое от квалификациите, сега е вашият шанс да се обясни защо работодателят трябва да направи изключение. Да предположим, че те търсят в продължение на пет години опит, но имате само три години. Може да се отбележи, “Докато аз съм треньор само гимназията футбол в продължение на три години, аз и актьор всичките четири години и спечели всички-конферентни почести.”

Разбира се не лъжа или преувеличавам, като не искате да се започне работа по този начин, рискуват да загубят работата по този въпрос в бъдеще, или имат това като притеснение в задната част на ума си.

Връзки с бъдещия си работодател

Ако имате някакви лични връзки с бъдещия си работодател, не забравяйте да спомена тези, в придружителното писмо. Това ще позволи на хората четат мотивационното си писмо за да направи тази асоциация.

Да приемем, че кандидатствате за работа с бейзболен отбор непълнолетен лига, след като завършва колеж. Докато е в гимназията, сте работили с този отбор в концесии. Не си мислете, че всеки веднага ще разпознае името си. Не забравяйте, че позициите се променят, а може би един човек или две в процеса на вземане на решения може да не е наясно с миналото си на услуги.

Може би бившия ти шеф, г-н Смит, чието мнение се зачита, е споменал, че ще се прилагат. Сега, когато говорим за предишните си връзки с клуба, читателят може да си мислят: “О, да, това е най-кандидат г-н Смит ми каза за”. Също така, използвайте LinkedIn да откриете връзки към компанията, в която може да не е наясно.

Постижения

Така че в колежа и първите няколко години не ходят на училище, вие сте прибрана постижения, които работят в отдел атлетично в килийно училище. Вие търсите да преминете към ново предизвикателство и да си кредит, списъкът с постиженията на автобиографията си, е дълъг.

писмо Ви предлага покритие шанс да подчертае някои от постиженията, които най-добре се прилага за конкретната позицията, за която преследва. Ако кандидатствате за спортна информация за работа с, може да се напише: “Аз получили много отличени в училище, но едно, че съм особено горд от е бил почитан от Асоциацията на информационните директорите College Sports през 2005 г. за …”

Поискайте Интервю

След кратко е казал на читателя, поради която ще бъде чудесен избор за работа, бъдете сигурни, за да изразят интереса си в среща с бъдещия си работодател. Това отново показва, ентусиазъм и ще напомня на читателя да прегледате информацията си за контакт.

Мотивационно писмо Проба за Sports работа

Бари Ален
1234 Централна градска
Темпе, AZ 85820
000-123-4567
електронна поща: jjock@email.com
www.linkedin.com/in/jordanjock

24 март 2019

Г-н Джеймс Джаксън, мениджър
на Големия каньон гредите
123 Речен пад Road
Глендейл, Аризона 91020

Уважаеми г-н Джаксън:

Моля, приемете това писмо и автобиография, придружаващ като знак на моята дълбока интерес към позицията на обработваема земя треньор, който е отворен с Гранд Каньон гредите на.

В течение на последните 7 години, аз съм имал привилегията да служи като началник Бейзбол автобуси за Desert View гимназия в Темпе, Аризона. В това си качество, съм обучен над 50 играчи, които са отишли ​​да играе бейзбол в колежа, по-долните дивизии, както и нивото на специалности, постигайки 4 5A държавните първенства, 2 5A държавни подгласници класиране и 6 регионални първенства.

Както е лична награда, както за мен като гражданин треньор високи ученици, ми липсва лятото вълнението на допринасяне за бейзбол програма за долните дивизии. От 2009 г. до 2012 г., тъй като играх Catcher за Глендейл Desert кучета, изхвърляйки бегачи се опитва да открадне втора или трета на 60% от опитите ми. Бих по този начин да бъдат много развълнувани пътува с Големия каньон гредите, както си обработваема земя автобуси, използвайки моите доказани умения за трениране, за да допринесе за успеха на вашия летен сезон 2019 и отвъд нея.

В мен ли ще се намери мотивационно треньор с доживотна страст за бейзбол допълва от възможността да се изведат най-добрите във всеки отделен играч. Умели в идентифицирането на личните силни и предизвикателства в членовете на моя екип, разбирам как да шивач моя треньор стил по начини, които допринасят съществено за повишаване играч, подобряване и успех.

Благодаря ви за времето си в прегледа на това приложение; моля да ме уведомите, ако има някаква допълнителна информация, аз може да осигури. Ще бъда много благодарна за възможността да се срещне с вас за лично интервю, а аз с нетърпение очакваме да чуем мнението на вас скоро.

С Най-Добри Пожелания,

Треньор Barry Allen

Проверят

Освен повторно четене мотивационното писмо себе си, не забравяйте да имате доверен приятел или две прочете писмото. Ако някой в ​​областта ли, че може да се направи преглед на писмото, дори по-добре. Насърчете ги да не само марки правописни грешки, но критикува цялостната си писмо и да предложи някакви идеи, те могат да имат.

Може би ще се съгласите, не съм съгласен, или се постигне някакво решение в средата. Но вие ще се активно мислене за това как най-добре да комуникира вашия опит и квалификация. Не забравяйте, че вие ​​ще се пише различни мотивационни писма за всяка конкретна позиция, така че внимателно проверят всеки път.

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *