Плюси і мінуси роботи для уряду

Posted on

Плюси і мінуси роботи для уряду

Коли ви думаєте про владу, то, що з’являється у вашій голові? Для багатьох, зображення президента Сполучених Штатів, Капітолійський пагорб і Меморіал Лінкольна може прийти на розум. Це незабутні образи американського уряду, але вони не повністю відображають функції день у день, як бізнес Народу буде зроблено. Для типового державного службовця, більш загальні зображення будуть всередині кабінка, задня сміттєвоза, або в’язниця графства.

Деякі завдання піддаються робота уряду: співробітники поліції, пожежники, соціальні працівники, тощо. Інші, такі як бухгалтери, програмісти і фахівці в області людських ресурсів, існує як в приватному і державних секторах. Отже, як ви вибираєте працювати в приватному або державному секторі? Як і будь-яке рішення, є плюси і мінуси, які слід враховувати.

доводи

Кращі аспекти урядової роботи включають в себе:

  • Стійкість: В відміну від приватного сектора , де компанії можуть вийти з бізнесу, уряд ніколи не виходить з бізнесу. Агентства або відділення можуть закрити або трансформуватися в нові форми, але завжди будуть державними завданнями. Співробітники завжди будуть необхідні для виконання завдань тільки уряд робить, і додаткові співробітники завжди будуть необхідні , щоб підтримати їх.
  • Гнучкість: У переважній більшості позицій, працівники можуть легко підтримувати здорову роботу залишок життя. Крім того, дистанційні та альтернативні графіки робіт є загальними в державних органах. Для роботи , які вимагають працівників проводити більшу частину свого бізнесу поза офісом, урядові організації розпочали надання обладнання для сприяння мобільної робочої сили.
  • Переваги: державні допомоги майже завжди перевищують приватні вигоди сектора пакети. Співробітники часто мають грандіозні плани в галузі охорони здоров’я з більш низькою вартістю і сприятливими пенсійними планами. У тривалих спадів, державних і вигоди приватного сектора пакетів як ще гірше. Тим НЕ менше, державні допомоги залишаються краще.
  • Вільне час: відпустки час нарахування щедрі, і менеджери , як правило, разрешающими в утвердженні часу відпустки. Спостерігаються федеральні свята. Державні і місцеві органи влади іноді мають свої додаткові свята.

мінуси

Найгірші аспекти урядової роботи включають в себе:

  • Повільне зростання заробітної плати: Вартість життя будуть коректування уповноважених державних службовців рідко йти в ногу з інфляцією, і заслуги підйомів приведені лише невеликий відсоток від кращих виконавців. Для великого збільшення заробітної плати, державні службовці повинні конкурувати на вакантні посади з більш високою заробітною платою. Зберігаючи ту ж роботу в тій же організації , НЕ представляється можливим , якщо ви хочете , щоб отримати один з найвищих зарплат.
  • Capped заробляє потенціалу: Державні керівники платять набагато менше , ніж їх колеги з приватного сектора. Для того, щоб потрапити в більші виплати зарплати, уряд високого рівня співробітників перейти до приватного сектору.
  • Низький рівень управління: Бюрократія не тільки розбудувати громадян. Він також нищить державні службовці хочуть отримати речі зроблено швидко. Очікувати всі основні і багато незначні рішення , щоб пройти через який – то формальний процес затвердження.

Незалежно від того, що ви хочете зробити, швидше за все, ви можете зробити це для уряду. Вам просто потрібно, щоб переконатися, що ви готові миритися з негативними аспектами в обмін на позитивні.

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *