Основни факти за кариерата Продажби Работа

Posted on

Основни факти за кариерата Продажби Работа

Как са вашите правомощия на убеждаване? Ако сте отговорили с “отличен”, а след това работата по продажбите може да бъде точно за вас. Както един търговец, вие ще трябва да накараш хората, корпорации, или организации, за да купуват стоки или услуги от фирмата, която представлявате. Можете да зададете вашите забележителности на работа в различни сектори на икономиката, включително производство, търговия на дребно, информационни технологии, селско стопанство, фармация, здравни грижи, финансови услуги, транспорт, гостоприемство и професионално обслужване.

Продажби професионалисти могат да разгласявам много различни продукти. Сред стоките и услугите, които продават, са дрехи, коли, акции и облигации, лекарства, медицинско оборудване, застраховка, компютърни технологии, електроника, селскостопански машини, рекламно място или време, животновъдни, ваканции и агенции за недвижими имоти. Лице продажби обикновено се специализира в един отрасъл или вид продукт.

Основни факти за Продажби Работа

 • От 2016 г. Бюрото на САЩ за трудова статистика (BLS) изчислява над 14,5 милиона души са работили в продажбите и свързаните с тях професии. Тази цифра не включва самостоятелно заетите лица.
 • Перспективите за работа за тази област е добра. пет процента ръст на BLS Очаква работа в тази област между 2014 и 2024, което е почти толкова бързо, колкото средната за всички професии. Това ще доведе до около 778 000 нови работни места за продажби.
 • работници на продажбите и заетите в съответните професии спечелили средно годишна заплата от 26 590 $ май 2016 г. Годишната работна заплата за всички професии е $ 37 040, което прави печалба в тази област е малко по-ниска, отколкото в други.
 • компенсация на индивида често включва основна заплата плюс комисионна, която обикновено се изчислява като процент от продажбите, човек сам си прави.

Е Продажбите на работа точно за вас?

А кариера в продажбите, както всяка друга професия, не е добър избор за всички. Тя може да е или може да не е точно за вас. Преди да продължим напред, трябва да се определи дали имате какво е необходимо, за да успее в тази област. Както бе споменато по-рано, за да успее в продажбите, трябва да сте убедителни. Отлични комуникационни умения са от съществено значение. Трябва да сте добър слушател, както и да имат възможност да общуват и устно. Примерни междуличностни умения ще ви позволи да се свържете с други хора.

Също така има нужда А ангажимент да работи усилено и много търпение. Това понякога отнема много усилия, за да извършите продажба, и може да се наложи да се търпеливо изчака, докато клиентът прави своя ум. Отхвърлянето е обща, така че трябва да е дебелокож, както добре.

Продажби Кариери

Какви са вашите възможности, ако искате да преследва кариера в продажбите? Няколко професионални титли попадат под чадъра на продажбите. Те включват работа в множество операционни системи, включително магазини и офиси. Хората, които работят в тези настройки се казва, че в вътре продажби. Някои хора, които са заети в работата на продажбите се срещат с клиенти в техните домове или фирми с предварителна заявка. Други отиват от врата до врата, което прави внезапни посещения на потенциални клиенти. Това се нарича извън продажбите.

 • Рекламни консултанти
 • Застрахователен агент
 • Агенти по недвижими имоти и брокери
 • дребно Продавач
 • инженер продажби
 • Ценни книжа, стоки, както и агент по продажбите за финансови услуги
 • Туристически агент
 • Търговия на едро и производство Търговски представител

Как да изберете добър Продажби Работа

С толкова много индустрии и продукти, от които да избирате, как може да се реши какво да се продава?

Има няколко критерия, по които трябва да се търси при при избора на работни места за продажби. Трябва да се отчете възможността за доходите, проявения интерес към продукта, който продавате, и сигурността на работното място при вземането на решение.

Докато приходите не са в пряка връзка с удовлетворението от работата, ще, разбира се, е необходимо да си изкарват прехраната. Работа продават ценни книжа и стоки; други инвестиционни инструменти; финансови услуги; и смоли, синтетичен каучук, и изкуствени синтетични влакна и нишки производство оферта най-добър потенциал за печалба съгласно БКД.

Като каза, че, ако имате малък интерес към тези продукти, това ще се отрази на вашата мотивация. По-малко мотивация ще доведе до по-малко продажби, които на свой ред ще, причина да имате по-ниски доходи, ако компенсацията си, включва комисионна или да загубят работата си, ако вашият работодател не е доволен от представянето си. Колкото и важно е да си изкарват прехраната, вие също трябва да се мисли за проявения интерес към продукта, който продавате.

На последно място, трябва да знаете, вие ще бъдете в състояние да си намерят работа.

Ако се интересувате от определена индустрия или тип продукт, но има и няколко работни места, трябва да се търси друга област, в която на работа. Обикновено, по-високо от търсенето на продукта, по-голямата сигурност на работа на работниците, които го продават. Най-сигурните работни места са в здравеопазването и информационните технологии промишленост.

Образованието и обучението

Вашата подготовка за работа на продажбите зависи от продукта, който продавате. Може да се наложи не повече от диплома за средно образование, за да продаде някои продукти, но ако търсите работа Хокинг научни или технически продукти, например, работодателите ще наемат само кандидатите за работа, които имат висше образование. Да продават застраховки, вие също ще се нуждаят от степен. Бакалавърска степен не е задължително за рекламна дейност на търговските представители, но печели един значително ще подобри шансовете си за намиране на работа.

Може да се наложи професионален лиценз, в зависимост от продукта, който искате да продадете. Например, хората, които продават инвестиционни инструменти, финансови продукти, както и застраховка трябва да бъдат лицензирани.

Как да получите Продажби Работа

Независимо дали търсите позиция влизането на ниво или по-добра работа, отколкото сегашния ви, има специфични продажбите работни места, които биха могли да имат само позицията, за която търси Можете да използвате общи сайтове за заетост като Indeed.com. Работодателите публикувате отвори директно в действителност, а сайтът също събира обяви за работа от други сайтове за търсене на работа, професионални организации, както и интернет страниците на дружествата. Освен това, можете да качите вашата автобиография и работодателите ще могат да ви намерят, когато те търсят някой с вашите квалификации.

Вашата професионална мрежа е отличен ресурс за изучаване на възможностите за заетост. Разширете вашата мрежа чрез използване на онлайн сайт за работа в мрежа. Най-добре познат от тях е LinkedIn. Вие ще бъдете в състояние да се свържете с други продажби професионалисти или членове на вашата мрежа, които знаят хората, които работят в тази област.

Когато работодателят е Обмисляте ли за дадена позиция, ще трябва да си я осигурят от превъзхождащи на интервю за работа. Мениджърът продажби няма да поиска въпроса за продажбите си умения. Той или тя ще искате да знаете за вашите силни и слаби страни. Чрез отговорите ви, ще трябва да демонстрира способността си да изпълнят и мисля, че на краката си.

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *