Основен шаблон за писане на автобиография Стаж

Posted on

Основен шаблон за писане на автобиография Стаж

Изграждане на добре обмислената си автобиография, която включва целите си академична подготовка, умения, постижения, опит и дейности, е жизненоважен компонент за успешен стаж за търсене, както и всички бъдещи търсене на работа.

Стажантски автобиографии могат да включват висока информация училище, курсове за, дейности, доброволчески опит и т.н., но от вашия старши година в колежа, най-добре е да има преживявания, които включват съответните данни от колежа като стажове или работа преживявания.

възобнови стаж базира на опита, които обикновено не се намират на автобиографията на заетостта. Въпреки това, след стажа си автобиография е пълна, по-късно, тя може да бъде променена чрез добавяне на актуална информация и съответния опит, и изтриване на старата информация околните колеж дейности, курсови работи, както и колежа и летни стажове, работа и т.н., и след това можете да използвате то за всичките си за търсене на работа.

Последователността в Форматирането е ключът

Следното е пример на типичен хронологичен резюме. Това е често срещан формат, използван за стажове. Форматирането може да се направи по няколко начина, включително и центриране на лична информация, центриране позиции, добавяйки, линии и т.н. Въпреки че няма предпочитан начин за развиване на автобиографията си, ключът е да се представи информацията ви последователно с получерен, съкращавайки и форматиране на всички изпитва по същия начин. Това го прави лесно за работодателя да намерите информацията, бързо и лесно.

Също така, в хронологичен автобиография, избройте образование и опит с най-новите първи. Автобиографии могат да бъдат функционални или комбинация от хронологичен и функционална, но те обикновено се използват за хора с по-задълбочена работа опит.

Примерен Стаж Resume Template

Име, Фамилия
Адресът,
Град, Пощенски код
Е-мейл адрес

Образование
колеж, град, област
завършване Дата (месец / година) Степен
сериозни / незначителни / Концентрация GPA (цяло и / или майор)

Отличия и награди
чест общество, Списък на Дийн, Стипендии

Цел  (по желание)
За получаване на стаж в инвестиционното банкиране индустрия.

съответен опит

Заглавие, организация, Местоположение, Дати

 • Използвайте глаголи за действие, за да обясни на вашите отговорности като се започне с най-новия опит на първо място.
 • Използвайте кратки език за създаване на ефективни действия глаголни изявления подчертават умения и постижения.
 • Редактиране на статии и местоимения и да започне фрази с глаголи за действие.
 • В този раздел може да включва курсови работи и лаборатория опит, както и предишни работни места и стажове.

Заглавие, организация , Местоположение, Дати

 • Съответната секция Experience включва цялата информация, свързана с позицията на която кандидатствате.
 • Това е най-важната част на автобиографията си, защото тя дава информация за всички съответни умения и постижения, които сте развили досега.

Допълнителна Experience

Заглавие, организация , Местоположение, Дати

 • В този раздел може да включва предишния сервитьорка, административен, и по-корпус на работни места, на които сте придобили някои твърди преносими умения, включително организация, комуникация, междуличностни и аналитични умения.
 • Подбирайте за това, което включи в автобиографията си. Не забравяйте да се даде приоритет на информация, свързана с работа или стаж и фокус върху уменията, разработени в резултат на опита. Всички предишни стажове и / или работни места не трябва да бъдат включени във всеки автобиография.

Курс Име, учебен отдел , колеж, Дати

 • В този раздел се използва, за да маркирате съответния схоластичен информация и постижения
 • Идентифициране на целите на курса, включително, проекти, документи и презентации.
 • Споменете индивидуална и екипна постижения.

Co занимания на
клуб членства, спорт, музика, изкуство

Умения
Избройте компютърни програми, чужди езици, както и всички специализирани умения, които притежавате като музика или фотография.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *