Опции за кариерата за комуникация степен Grads които Помислете

Posted on

Опции за кариерата за комуникация степен Grads които Помислете


Ако сте очаровани от начина, по който би могъл да повлияе, забавлява и информира другите, като създаването на възможно най-доброто съдържание на медиите за публика, а комуникациите голям може да бъде точно за вас. На съобщенията големи кориците много дисциплини, включително   рекламамаркетингвръзки с обществеността , журналистика , излъчванемедии , както и филм .

Умения Communications майор Научете

Комуникации специалности да се научат как да се направи оценка на нуждите и предпочитанията на читателите, зрителите и слушателите. Те имат креативността да разработи иновативни стратегии за предаване на посланията им. Комуникации специалности да се научат да пишат ефективно в много различни начини, включително творчески, убедителни, описателни и журналистически стилове. Те също така упражняват възможността за интегриране на снимки, видео и аудио в съобщенията, които те създават.

Студентите, които големите в комуникациите се научат да планира, организира и изпълнява проекти, програми и събития. Те трябва да бъдат внимателни към детайлите, но в същото време разбираме голямата картина. От комуникационни проекти често са обект на критика и провал, комуникационни специалности да се научат да понасят критични оценки на работата си и да се справят с по-малки от успешни начинания.

Вашият окончателно решение за кариера след голяма толкова разнообразни, колкото комуникации ще бъдат повлияни от вашите индивидуални интереси, умения и ценности, но ето някои обещаващи възможности за вашето внимание.

Кариера Възможности за комуникация Специалности

Преглед на някои от най-добрите възможности за работа за комуникационни специалности, заедно с уменията, които ще трябва да се наемат.

1. Връзки с обществеността Специалисти

Организации от всички типове са загрижени за това как те се възприемат от обществеността. Комуникации специалности са добре позиционирани да се мисли стратегически за това как да се повлияе на общественото мнение чрез медиите. PR специалисти пишат съобщения за пресата, организиране на пресконференции и други събития и убеди медиите, че истории за организацията имат журналистически заслуги.

Някои представители на връзки с обществеността работи за връзки с обществеността, маркетинг и рекламни агенции, които обслужване на списък от различни клиенти. Други работят директно за корпорации, правителствени агенции и организации с нестопанска цел в областта на комуникационните отдели, за да получите правилните послания повече за техния работодател.

Заплата и работа Outlook: Бюрото за трудова статистика (BLS) изчислява, че специалисти по връзки с обществеността спечелиха над $ 59 300 от май 2017 г. Според БКД, заетостта на връзките с обществеността специалист ще се разшири с 9% през 2026: за най-бързо средно за всички професии.

2. Среща / Организатор на събития

Успешни събития изискват убедителна тема и ефективна промоция с цел привличане жизнеспособна група на присъстващите. Комуникации специалности са благоприятно разположени да се направи оценка на интересите на потребителски групи, членове на професионални организации и групи по интереси, както и за опаковане на събития в един привлекателен начин. Те имат ориентацията на детайлност и организационни умения, за да мислят, че по време на процеса и да се вземат предвид всички нужди на водещи и участници.

планиране на събития може да се включи умения говорене пред публика, разработени в комуникационните си изследвания, за да се направят съобщения и представим високоговорители програми. Техните умения за писане ще им помогнат да съставяте съобщения за пресата, пишете описания и биографиите за събитие литература, и да се създаде онлайн съдържание за срещи.

Заплатата и трудовата Outlook: Среща и събития проектанти спечелиха над $ 48 230 от май 2017 г., в зависимост от БКД . BLS проекти ръст на от 11% през 2026 за заетост на среща и събитие проектанти, а по-бързо от средния процент за всички професии.

3. Кандидат-Alumni и офицери за развитие

Alumni офицери оценка на потребностите на различните групи и възпитаници план събития като събирания, тържества, мрежови и социални събития, за да поддържат връзки с бивши възпитаници им Алма матер.

офицери за развитие учат бъдещите донори и представят аспекти на колегията, които отговарят на интересите на конкретни лица.

Способността на комуникационни специалности да се създаде внимателно формулирани и кратки писмени съобщения помага офицер за развитие, за да направят своите терени ефективно. Развитие и възпитаници на офицери и двете трябва да се упражнява много социално финес в техните взаимодействия с възпитаници, родители и други потенциални донори.

Заплата: Всъщност смята , че по-голямата част от бивши и офицери развитие печелят между $ 55 100 и $ 80 000.

4. Media Planner

Медийни проектантите трябва да разберат сърфиране в интернет, гледане, четене и слушане наклонности на потребителите, за да изберете най-добрата комбинация от медии за рекламна кампания.

Комуникации специалности са уникално квалифициран да разгледа начина, демографски групи консумират медиите, така че те могат да предвидят оптимално разполагане на реклами в телевизия / радио програми, уебсайтове и списания и вестници статии.

Медийни проектанти също се включи умения за представяне и писане, разработени чрез комуникационни изследвания, тъй като те разпъват плановете им за рекламни колеги и ръководители.

Заплата: PayScale изчислява, че медийните плановици печелят средно по 48 830 $.

5. мениджър за социалните медии

В социалните медии е всичко за общуване с хора на интереси. Не е изненада, че комуникационните специалности, които са обучени да анализират моделите на общуване, са добре квалифицирани, за да помогне на организациите да се възползват техните марки в социалните медии.

Социалните медии мениджъри трябва да са добри писатели, за да пишете съобщения за тяхната организация, която ще се хареса на посетителите в медии като Facebook, LinkedIn и Twitter. Те също така трябва да има убедителни способности и умения за представяне на шатрите плановете си за персонала и да убеди колегите и клиентите си да допринесе признания и друго съдържание онлайн.

Заплата и работа Outlook: PayScale изчислява, че средната заплата за мениджъри в социалните медии е 49 290 $.

6. Човешки ресурси Специалист

специалисти човешки ресурси са отговорни за комуникацията-интензивно функциите в рамките на организации, включително набиране на персонал, ориентиране на нови служители, разработване на програми за обучение, предаване на политиките по отношение на персонала, обучението на служителите за обезщетения, както и създаване на бюлетини на служителите.

персонала HR използват уменията говорене пред публика, да правите презентации настоящи / потенциални служители и умения за писане, за да създадете ръководства на служителите, композира уеб съдържание и произвежда набиране литература. Те използват вербални комуникативни умения култивирани от съобщенията основни за служителите съвет / съветва и да интервюират кандидати за работа.

Заплата и работа Outlook: The БКД изчислява , че средната заплата на специалист по човешки ресурси от май 2017 г. е 60 350 $. В БКД Очаква се, че работните места в областта ще нарасне със 7% през 2026, за толкова бързо, колкото средно за всички професии.

7. Бизнес Репортер

Разпространението на финансови и бизнес медии откри възможности за комуникации специалности с интерес към бизнеса и финансите. Бизнес репортери докоснете журналистически умения за писане за покриване на развитието в рамките на бизнеса, промишлеността и икономиката като цяло за уеб сайтове, телевизионни станции, вестници и списания. Те трябва да могат да предадат информацията за фирмата си език, разбираем от широката общественост.

За да се покрият истории, бизнес репортери използват междуличностни умения, разработени от специалността на комуникациите да се култивира взаимоотношения с бизнес вътрешни. Те трябва да имат убедителен способността да убеди редактори за жизнеспособността на техните идеи за статии.

Заплата: PayScale смята , че бизнес репортери печелят средно по 45 500 $.

8. възпитател здраве

Здраве преподавателите оценяват проблемите и нуждите на целевата група, свързани със здравето и на програмите, за да отговори на тези въпроси. Ключов компонент на тяхната работа е да се разбере отношението и възприятията на своите избиратели относно здравословни проблеми. Те трябва да се развиват и настоящи работни срещи и семинари, насочени към аудиторията си. Здраве преподаватели произвеждат уеб съдържание и литература, която ще се хареса на избирателите си.

Организационни и събития умения за планиране са от съществено значение при организирането и насърчаването на здравето панаири и други програми. Вербална комуникация умения са от решаващо значение, когато съветва студенти, служители, или на широката общественост в сесии един-на-един.

Заплата и работа Outlook: The БКД оценява , че здравните педагози спечелиха над $ 53 940 от май 2017 г. Джобс за здравето преподаватели и местни здравни работници са очаква да нарасне с 16% през 2026, много по-бързо от средното за всички професии.

9. Бранд мениджър

бранд мениджъри контролират позиционирането на продукти и услуги в рамките на съзнанието на обществото. Те анализират реакциите на потребителите към своите продукти в зависимост от фактори като цена, опит на потребителите, опаковки, и достъпност. бранд мениджъри наблюдават развитието на комуникационните-интензивни кампании, включващи реклама, промоция, връзки с обществеността и за повишаване на продажбите.

бранд мениджърите трябва да имат междуличностни и комуникативни умения, за да предизвика съдействието на други продажби, маркетинг и рекламни партньори. Необходима е критично око на специалност комуникации за оценка на реклами, реклами и други маркетингови копие.

Заплата: Според ПейСкейл, бранд мениджъри печелят средно по 69 770 $.

Представител 10. Продажбите

Повечето комуникационни специалности няма да се мисли за продажбите като евентуален кариера, когато влязат в колеж. Въпреки това, те ще се научат много умения, докато учи комуникации, които могат да доведат до успешен и доходен кариера в продажбите.

Комуникации специалности се учат да се направи оценка на предпочитанията на публиката само като продавач трябва да бъде в състояние да предвидят нуждите на своите клиенти. Гласни, писмени и по-широки комуникационни умения на усвоили чрез специалността ще снабди  продавачът  да разработи и предложи оптимален терена за различни видове потребители или бизнес.

Заплата и работа Outlook: Компенсация в областта варира значително от областта на продажбите фокус. Например, БКД Изчислено е, че на едро / производствени продавачи спечелиха над $ 69 770 от май 2017 г., търговците на ценни книжа, спечелени $ 63 780, а търговците на дребно, спечелени само 23 370 $. В БКД оценява , че възможностите за заетост за продажби на едро и търговците на ценни книжа ще се сблъскат с среден ръст през 2026 на 5-6%.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *