Нова работа Обявяване Писмо до Клиенти

Posted on

 Нова работа Обявяване Писмо до Клиенти


Оставянето на вашата работа при запазване на вашите клиенти ще изисква голяма буква и дори по-добре времето. Писане на писмото съобщение за новата си позиция, е несъмнено едно вълнуващо начинание. Ако се надявате да донесе на клиентите си заедно, се фокусира върху съдържанието на писмото си, оптималното време, и проследяване. Прочетете, за да разберете как да заковат и трите.

Помислете как вашият работодател е Обявяване новините

Вашият нов работодател може да пожелае да Ви съобщим вълнуващата новина в раздел местния вестник на “влиятелни”, на своя уебсайт, в бюлетин или на социалните медии. Ако сте в една индустрия, която разчита на клиентски референции, тогава вие ще искате да пренесете своите клиенти с вас. Така че, не ги blindsiding като обяви новината преди да могат да го чуя от друг източник.

Попитайте вашия нов работодател предварително, ако възнамеряват да популяризират новините. Ако отговорът е да, да разберете кога и как ще се случи. Ако го предхожда си планираната дата за обявяване, помолете ги да държи на разстояние, докато не са информирани клиентите си. Да речем, че не искат да рискуват тези бизнес отношения. Ако им долната линия е заложено на карта, нов компанията най-вероятно ще представя това желание.

Ваши колеги могат да бъдат най-голямата заплаха за поддържане на нещата в тайна. За да се избегнат някой неволно да разбере, информира клиентите си в рамките на 24 часа след предизвестие. Писмото ти би трябвало вече да е готов да отида.

Да не се актуализира LinkedIn, докато не са започнали. В действителност, кажи само най-доверените членовете на вашето семейство и приятели, за да се избегне криза за връзки с обществеността. Вие не искате 500 Facebook потребители започват да осъзнават новините, всички, защото чичо Бил не може да дешифрира между актуализиране на състоянието и лично съобщение.

Създаване на Timeline за обявяването

За да се осигури плавен преход и гениален заминаване, синхронизирайте стратегия съобщение с това на двете си бивши и нови работодатели. Вашата стратегия за излизане трябва да помисли три неща. Вашето писмо трябва да включва тези три позиции до минимум.

  1. Информирайте клиентите си в рамките на 24 часа след като е уведомила
  2. Кажи клиенти датата си ефективно
  3. Оферта благодарност за партньорството

Използвайте официално печат буква или натиснете съобщение за нотификации от бизнеса. Използвайте социалните медии, LinkedIn, и неформално имейл, за да уведоми приятели, близки и други необходими партии не са пряко обвързани с вашите бизнес дейности.

Напишете Ефективно Писмо до клиентите Ви

Бъдете професионалист, позитивен и щедър в писмото си, благодари на бившия си работодател и настоящи клиенти за ролята, която са играли в успеха си. След това изрази оптимизъм за вълнуващо бъдеще в магазин. И накрая, уведомите клиентите си, когато официално ще започне да се гарантира, че могат адекватно да се подготвите за промяната.

Вашите клиенти ще трябва да знаят какво да очакват. Какво, ако не друго, ще се промени по отношение на правене на бизнес с теб? Или, ако не са настанени с бившия си работодател, който ще поеме своя профил?

Пример за СЪОБЩЕНИЕ Letter нова работа

По-долу е пример за нова работа обявяване писмо, че маркетинговият мениджър може да изпраща на клиентите си.

Тема: Нова позиция Обявяване

Уважаеми Contact Name,

Развълнуван съм да съобщя, че се присъединих към NEWMarketing и ще започне на 7 август Толкова съм благодарен за шест прекрасни години в OLDMarketing и за неразделна ролята сте играли в моя успех. Аз ви каня да се присъедините към мен в тази вълнуваща нова глава да продължим взаимно изгодно партньорство. Ще се насладите на същата ангажираност и отдаденост от мен, с допълнителна подкрепа от топ агенция със стотици успешни кампании, които се превърнаха марки на техните клиенти в домакинството имена.

Убеден съм, че тази промяна ще ми позволи по-голяма автономия и време, за да ви служи във всичките си маркетингови усилия и цели. Все пак, ако решите да останете с NEWMarketing, Лора Marks ще бъде вашият нов агент се започна 7 юли.

Моля, не се колебайте да се обърнете, ако имате въпроси и да знаят, че аз ще направя всичко възможно, за да има плавен преход.

Искрено Ваш,

Джон Стюарт

john@newmarketing.com
Park Street 123
Никопол, USA
(800) 123-4567

Организирайте последваща среща

Сега, когато сте съобщи новината на своите клиенти, че е време за проследяване среща – по телефона или лице в лице -да активирате предварително и стратегия след заминаването за плавен преход. Ако те все още не са решили как ще се процедира по отношение на партньорството си, да изготви продажби терена за срещата.

Напишете подробен списък с всички начини, по които сте помогнали да направи компанията успех. От печелившите кампаниите, които ръководиха и приходите, които донесоха на клиентите с отлични постижения ви обезпечени, се уверете, че всеки принос е там. Трябва да убеди клиентите си, че са от решаващо значение за техния успех. Така че, да направи тези умения и качества, които ви отличават от останалата част на опаковката.

Ако решат да останат с бившия си компания, не го приемайте лично, като удобство може да бъде причината за това. Не забравяйте, че нищо не е ограничен. Те могат да поискат да ви наели отново в бъдеще. Така че, гарантира приятен заминаване, която завършва с нещо положително.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *