Нова Обявяване на работа: имейл съобщение и Писмо Примери

Posted on

Нова Обявяване на работа: имейл съобщение и Писмо Примери

развълнуван от новата работа ти току що наета за и искате да го обявим за всички, които познавате ли сте? Можете също така да имат професионална отговорност да предупредят членовете и / или клиенти на екипа си за този нарастващ ход, така че те ще имат време да се адаптира. Тук е най-добрият начин да споделят новината.

Времето е от решаващо значение

На първо място, не се споменава новата си работа, докато Вашето предложение за работа, се потвърждава, че имате дата за начало, че сте подписали пунктираната линия на вашия договор за наемане, и това е свършен факт. Това не е добра идея да обявим нищо, докато не сте абсолютно сигурни, че това ще се случи. Работодателите са известни, за да приберете предложения за работа, или нещо друго може да се случи, когато работното място няма да се получи.

Какво да пиша

Това, което казвате във Вашето писмо или имейл съобщение, зависи от това кой пишете на. Може да се каже на колегите си колко ще се радват на работа с тях и колко ще ми липсват, макар и да сме развълнувани с новия си позиция.

Вашите съобщения до клиенти и бизнес контакти трябва да бъдат кратки и включват основите – фактът, че се движите по и къде може да бъде постигнато. Когато казвам на връзките си, говорим колко доволни сте да се започне новата си работа. Ако някой от вашите контакти помогна с търсенето на работа, това е добър момент да им благодаря за тяхната помощ.

Във всички случаи се запази тона на вашето съобщение положителен дори и да си тръгваш, защото на проблеми в работата или в компанията. Няма смисъл в отглеждането на нещо негативно отношение заминаването си.

Като цяло, писмото трябва да включва тези факти:

  • Ти остави сегашната си работа
  • Когато напускате
  • Какво ново вашата позиция ще бъде
  • Когато започнете нова работа
  • Колко ще се радваме на новия си роля
  • Как да останете във връзка (дял имейл, телефон, LinkedIn, социалните медии информация)

По-долу ще бъде специфична за човека, с когото пишете на адрес:

  • Благодарение на възможността за извършване на старата работа
  • Вие няма да пропуснете лицето
  • Благодаря за помощта в осигуряването на новата работа
  • Как си преход ще се отрази на отношенията клиент

Предоставяне на обявяването

E-mail или съобщение LinkedIn двете са подходящи за обявяване позиция или кариера промяна на. Все пак, ако искате да направите по-официално съобщение, помислете за изпращане на писмо, бележка или карта с новия си данни за контакт.

Това е добра идея да се обсъди как трябва да кажете на клиентите си ток на компанията си с мениджъра си, преди да изпратите съобщение, за да се уверите, че сте на една и съща страница. Тя също така ще изключва всякакви въпроси за конфиденциалност, ако сте подписали споразумение. Ако подписа споразумение за неразкриване на информация (NDA), които включват клауза, че клиентските списъци са поверителни и имуществото на работодателя си, а след това бихте могли да си отворят себе си за съдебни действия трябва да се опитате да се свържете с настоящ или бивш клиент, за да ги информира на промяната ви кариера.

Нова работа примерни известия Email Съобщение

Относно: Преместване On – Вашето име

Щастлив съм да обявя, че аз ще се присъедини към отдела за връзки с обществеността на националните медийни услуги на 3-ти месец януари. Мисля да ставам позицията ми в Западна членки маркетинг като на 16 декември.

Благодарен съм за четирите години, прекарани в работа за Западна членки, и тази нова позиция ще ми позволи да се съсредоточи върху социалните медии маркетинг, което е моята област на експертиза.

Най-тъжното ще е колко ще ми липсвате като клиент. Все пак, това е успокояващо да знаем, че моят колега, Бари Андерсън, ще поеме своите профили, и така ще бъде в добри ръце.

Благодаря ви много за мен доверие относно маркетинговите си нужди и ако мога да си бъде от полза за вас в бъдеще, моля да ме уведомите.

На Ваше разположение,

Вашето име
Вашият Телефон
Вашият имейл адрес

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *