Нещата да не включва в интервю благодарствено писмо

Posted on

Нещата да не включва в интервю благодарствено писмо

Изпращане на благодаря ти пишат или бележка след интервю за работа може да ви помогне да се избира за второ интервю или дори предложение за работа. От друга страна, писане нещо погрешно може да направи един работодател се замисли за да се движим напред.

Дръжте го Положително

Качеството на вашия проследяване комуникация след интервю ще се отрази на оценката на работодателя на вашата кандидатура. Изпращане на благодарствена бележка въпроси, но той трябва да бъде добър не само на един бърз “благодаря за интервюто за” имейл съобщение.

Важно е да се подчертае, колко добре пристъпите за работа с вашата подготовка, както и вашата силна мотивация за работа в това положение с този работодател. Също така, вие ще искате да се избегне да каже нищо, че ще повдигне някакви съмнения относно отношението си към хората, мотивация, или квалификация.

10 неща, които да не включват в благодарствено писмо за интервю

Тези съвети за това какво не трябва да включите във вашия проследяване писмо може да ви помогне да се избегне изпращането погрешно послание към работодателите.

  1. Не включва само Отчет за Поскъпването:  Уверете се, че също така потвърждават си силен интерес към работата и накратко обясни защо позицията е отлична форма.
  2. Комуникацията ви Проби от Вашите Умения за писане и внимание към детайла: Не забравяйте да се проверят внимателно и се коригира всеки правописа или граматически грешки, и се уверете, че имате правилния длъжност, адрес, и име. Това е възможност да се проследи със силно положително впечатление, така че не се направи още една малка грешка.
  3. Не споменавайте Заплата Range в писмото си:  Изчакайте, докато се направи предложение за договаряне на заплатите, тъй като си ливъридж ще бъде най-големият, след като работодателят е решил, че вие сте предпочитан кандидат.
  4. Не правете никакви извинения или се извиня за всичко, което се е случило по време на интервюто:  Вие сте по-добре да не привлича вниманието към тези въпроси. Подчертайте положителни качества, които могат да се противопоставят на някакви притеснения, които излязоха по време на среща. Изключение ще бъде, ако мислите, че интервюто е било толкова лошо, че сте навън на раздора.
  5. Не се споменават никакви аспекти на позиция, която да доведе до Въпрос пригодността на работа:  Изчакайте, докато офертата е удължен за да получат допълнителни разяснения за компоненти на ролята, която те засяга. Не давайте на работодателя никакви причини да се съмняват дали сте добър мач преди финализиране техния подбор. Изключение от това указание може да бъде, когато знаеш, че не искате тази работа, но вие като от компанията. В този случай, може да се спомене колко впечатлен, че си с организацията и попита дали може да има друга позиция, която е по-подходяща.
  6. Не съдържа точно един и същ език в писма, ако сте ги пращах Отделно към различни интервюиращи:  Помислете за нещо, всеки човек сподели, което е полезно или финал интереса си. Друг подход е да се препотвърди активи, които ще ви помогнат да се справи приоритети, че лицето е споменал. Анкетьорите ще бъдат впечатлени, ако отделите време, за да персонализирате вашите комуникации.
  7. Не правете Необоснована или преувеличени изявления като “работата е перфектен мач за миналото ми.”: Не забравяйте да включите изявление в подкрепа на вашите коментари Например, може да се каже: “Аз съм много развълнуван от възможността за приземяване. за връзки с обществеността сътрудник работа, тъй като тя ще ми даде възможност да се прилага силен моето писане, организиране на събития, както и връзки с медиите умения. “
  8. Да не се поемат прекалено агресивен подход от Споменаването ще зовеш да проверите състоянието на Вашата кандидатура: Вие със сигурност може да направи последваща покана към края на времевия прозорец, че работодателят е посочил за решението си. Ти просто не е нужно да споменавам това в писмото си.
  9. Да не се включва Позоваването освен ако не сте попитали:  Не е необходимо да се включат препратки към вашия проследяване кореспонденция. Когато работодателят иска списък с данните, те ще ви помоля за един.
  10. Да не се включва въпроси, свързани с възстановяване на разходи за Вашите интервюиране Разходи:  Последващи действия комуникация трябва да бъдат изпратени възможно най-скоро след интервюто. Вашето писмо трябва да се фокусира изключително върху интереса ви към работата и колко добре се вписва. Всяка друга информация може да отвлече вниманието от вашето съобщение. Изпрати отделна бележка по-късно, за да се справят с всички проблеми, възстановяване.

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *