Начини за преодоляване на мотивационно писмо

Posted on

 Начини за преодоляване на мотивационно писмо


В обръщение на мотивационно писмо може да бъде трудно, ако се отговори на работа вписване и или нямат име на лице за контакт или не знаете пола на наемане на мениджъра.

На първо място, опитайте се да разберете името и пола на лицето за контакт. Някои работодатели ще си помислят лошо от кандидат, който не отделите време, за да научите името на наемане на мениджъра.

Все пак, ако се направят някои изследвания и все още не сте сигурни за кого се обръщате писмото си, че е по-добре да бъдат безопасни и да използват общ поздрав. То също е приемливо да започне писмо без поздрав.

Варианти за мотивационно писмо

Когато не сте сигурни към кого да се обърнат вашите мотивационни писма, вие имате няколко възможности. Първата е да разберете името на човека, с когото се свързвате. Ако името не е включена в изброяването на работа, може да потърсите заглавието на наемане мениджър на интернет страницата на дружеството.

Ако не можете да откриете името на лицето за контакт на фирмата, трябва или да оставим поздрава от мотивационното си писмо и да започне с първия параграф на писмото си, или да използвате общ поздрав.

Начини за преодоляване на мотивационно писмо Без Лице за контакти

Съществува голямо разнообразие от общо мотивационно писмо поздравите можете да използвате, за да адресирате писмото си. Тези общо мотивационно писмо поздравите вас не се изисква да се знае името на наемане мениджър.

В проучване на над 2000 компании, Садълбак колеж установили, че работодателите предпочитат следните поздравите:

  • Мили отдаване под наем мениджър (40%)
  • Уважаеми господине / госпожо (27%)
  • За да послужи където е необходимо (17%)
  • Уважаеми директор на човешките ресурси (6%)
  • Оставете празно (8%)

Да се ​​има предвид, че термини като “Да послужи където е необходимо” да ви се сторят дата, така че най-добрите варианти могат да бъдат или да използвате “Скъпи отдаване под наем мениджър” или да не включва поздрав на всички. Просто започнете с първия параграф на Вашето писмо.

Начини за преодоляване на мотивационно писмо за Non-Пол-конкретно име

Ако все пак има име, но не сте сигурни за пола на лицето, една от опциите е да се включат както и първото име и фамилията на вашия поздрав, без каквато и да е заглавие, което показва, пол:

  • Уважаеми Сидни Doe
  • Уважаеми Тейлър Смит

С тези видове пола двусмислени имена, LinkedIn може да бъде полезен ресурс. Тъй като много хора включват снимка с техния профил, просто търсене на името на лицето и компания в рамките на LinkedIn може потенциално да се появи снимка на контакта.

Отново можете да разгледате интернет страницата на дружеството или се обадете на административен сътрудник на компанията, за да получите повече информация, както добре.

Какво заглавие да се използва

Дори ако знаете името и пола на човека, на когото пишете, обмислете внимателно какво заглавие ще използвате във вашия поздрав. Например, ако лицето е лекар или има докторска степен, може да искате да адресирате писмото си до “Д-р Фамилия “, а не” г-жа Фамилия “или” г-н Фамилия “. Други заглавия може да бъде” Проф “,” Откровение “, или” Sgt. “, Между другото.

Съвет : Когато изпраща писмо до жена работодател, да използва титлата “мис”, ако не знаете със сигурност, че тя предпочита друго заглавие (като “Мис” или “г-жа”).

“Г-жа” е общо заглавие, което не е израз на семейно положение, така че работи за всяко женско работодател.

Как да форматирате поздрав

След като сте избрали един поздрав, следвайте го с двоеточие или запетая, интервал, и след това да започне първия параграф на Вашето писмо. Например:

Уважаеми отдаване под наем мениджър:

Първа точка от писмото.

Как да се Адрес на е-мейл Cover Letter

Мениджърите по подбор получават много писма всеки ден. Направете го лесно за тях да се сканира електронната си поща и нагоре, като включва ясна сюжетната линия и подпис с информация за контакт. Важно е да се разгледа писмото на имейл капак правилно, включително и името на лицето, отдаване под наем за длъжността, ако имате контакт, за да се гарантира, че вашето писмо получава забелязах.

Темата на имейл съобщение

Никога не оставяйте празно сюжетната линия. Налице е добър шанс, че ако наемат мениджър ще получи имейл, без сюжетната линия, те ще го изтриете, без дори да си прави труда да го отворите. Вместо това, напиши ясно предмет показва, вашите намерения.

Списък работата, за която кандидатствате в сюжетната линия на имейл съобщение, така че работодателят знае каква работа ще се интересуват, както добре. Те могат да бъдат наемане на няколко позиции, и вие ще искате да се определи позицията, която Ви интересува лесно.

Посрещане на лице за контакт

Съществува голямо разнообразие от мотивационно писмо поздравите можете да използвате, за справяне с вашия имейл съобщение. Ако имате лице за контакт на фирмата, адрес на писмото на г-жа или г-н Фамилия. Ако не са дадени лице за контакт, проверете дали не може да се определи името на получателя имейл.

Ако не можете да намерите на лице за контакт на фирмата, трябва или да оставим поздрава от мотивационното си писмо и да започне с първия параграф на писмото Ви или използването на обща поздрав.

Тяло на Email мотивационно писмо

Тялото на мотивационното си писмо позволява работодателят знае каква позиция, за която кандидатствате, и защо работодателят трябва да изберете за интервю. Това е мястото, където ще се продават като кандидат. Преглед на обява за работа и да включва примери за вашите качества, близки до тези, които те търсят.

Важно : Когато сте изпращане на имейли мотивационно писмо за това, важно е да следвате инструкциите на работодателя за това как да изпратите мотивационно писмо и автобиография.

Уверете се, че вашите мотивационни писма за електронна поща са добре написани и всякакви други документи, които изпращате.

заключение

Ако сте прикачили автобиографията си, говорим за това, като част от вашето заключение. После завърши мотивационното си писмо с благодарност към работодателя за вас като се има предвид за съответната позиция. Включете информация за начина, по който ще следи. Включване на затваряне, а след това се изброят вашето име и имейл подпис.

Подпис

Вашият имейл подпис трябва да включва вашето име, пълен адрес, телефонен номер, имейл адрес и LinkedIn профил URL (ако имате такава), така че е лесно за наемане на мениджърите да се свържете.

Извадка:

FirstName Фамилия
Адресът,
Град, Пощенски код
Електронна поща
Телефон
LinkedIn

Още съвети Мотивационно писмо

Прегледайте Мотивационно писмо проби: Трудно е да се пишат мотивационни писма от нулата. За да направи живота по-лесен – и да се уверите, че не забравите някои от тези досадни правила за форматиране на – начало прегледайте мотивационно писмо проби. Изпращането на версия имейл вместо това? Вижте няколко примера за електронна поща мотивационни писма, за да започнете.

Персонализиране на мотивационното си писмо: Защо персонализирате вашето мотивационно писмо всеки път, когато кандидатствате за работа? Защото дори и подобни длъжности имат различни изисквания. Целта на мотивационно писмо е да покаже, отдаване под наем мениджър, че сте най-добрият кандидат за тази конкретна работа. Персонализиране на мотивационното си писмо ще ви помогне да се подчертае, уменията и опита си и как те се вписват с изискванията на длъжността.

За проверка на правописа за имената: И накрая, преди да изпратите мотивационно писмо, бъдете абсолютно сигурни, че можете да сте изписали името на наемане на мениджъра правилно. Това е вид на малка грешка, която може да ви струва на интервю за работа.

Внимателно Проверят Вашето писмо: Независимо дали сте изпращане на имейл или качване или поставяне на печат мотивационно писмо, че е важно да се уверите, че вашето мотивационно писмо и автобиография са написани, както и всеки друг бизнес кореспонденция. Ако можете, имам приятел Проверят, преди да натиснете бутона за изпращане, за да вземете правописни грешки или граматични грешки.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *