Научете повече за стажове General Electric (GE)

Posted on

Get Info на възможностите, предоставени им за студенти и докторанти

General Electric стажантска програма


През 1892 г. Едисон General Electric Company (създадена през 1890 г. от Томас Алва Едисон) и основния си конкурент, на Thomson-Хюстън компания, слива и призова новата организация на General Electric Company (GE). Комбинирането на динамото и други електрически устройства, включително с нажежаема електрическа лампа, че Томас Едисон на масата на преговорите и доминиращата електрически иновации компанията, Thomson-Хюстън, която става по-силна чрез поредица от сливания. Тези две дружества са успели да обединят своите индивидуални патенти и технологии, за да бъде в състояние да предостави пълна електрически инсталации.

Всички, живеещи в североизточната част могат да посетят Музея на иновации и наука в Schenectady, Ню Йорк, която поддържа архив на историческа информация GE и фотография в своята зала на електрически история.

Стажове и кооперации

Внедряване в GE предоставя възможности за студентите да поемат някои от най-трудните предизвикателства, като работи с най-добрите хора и технологии в индустрията. GE се гордее с намирането на решения на пазарите на енергия, здраве и дом, транспорт, и финансите. GE предлага стажантски и Кооп възможности по целия свят дава възможност на учениците да получат реалния свят опит в работата в Северна Америка или участие в ценен опит в чужбина. GE е бил избран от Форбс като # 7 от топ-добрите места за стажант за 2012 година.

Ако се интересувате да научите повече за вземане на GE работа на пълно работно време, като стажант ще получите конкурентна заплата и да се превърне в ценен член на екипа на GE. Стажанти и кооперации също могат да печелят същите ползи, които са на разположение на служителите на пълно работно време на GE, като натрупаната ваканция време и възможности за работа в мрежа с мениджъри и други стажанти по време на посещението на информационни сесии, изложения за кариери, социални събития и развлекателни дейности. Квалификации за позиции варират според страната.

Стаж & Co-Op позиции могат да бъдат намерени на следните места

 • Африка
 • Бразилия
 • Китай
 • Европа
 • Мексико
 • Близкия Изток
 • Великобритания
 • Съединени щати

Специални програми

GE предлага редица различни видове програми за студенти , които искат да придобият опит в работата за популярна и утвърдена фирма.

програми Налични

 • Опитният Лидерство програмата Commercial (ECLP)
  Този стаж е премиер възможност за развитие за бъдещи продажби и маркетинг лидери.
 • Програма за финансово управление (FMP)
  програма за финансово управление е интензивна двегодишна програма входно ниво с четири ротационни задачи, включително и финансово планиране, отчитане операции анализ, одит и прогнозиране и често е първата стъпка към кариера успешното управление на най-GE , Програмата FMP помага последните завършили колеж, за да продължат да развиват техния лидерство и аналитични умения чрез обучение в класна стая и фирмени задачи, които ще помогнат за увеличаване на знанията и уменията си, работещи в индустрията.
 • Човешки ресурси Лидерската програма (HRLP)
  GE се фокусира върху развитието на силни професионалисти HR да работят в тяхната изключително разнообразни работна среда. GE смята, че обучението е от ключово значение за развитието на силни лидери в ролята на специалистите по човешки ресурси в рамките на една разнообразна глобална компания като GE.
 • Информационни технологии Лидерската програма (ITLP)
  Тази програма е лидер в развитието на техническия лидерство на GE. ИТ специалисти ще получат шанс да растат техните лидерски умения, усет за бизнес и технически умения, докато изграждане на кариера, която предлага неограничен потенциал за бъдещ растеж. Информационни технологии (IT) е от решаващо значение за бъдещето на GE. С близо 10 000 IT специалисти в около 50 страни, GE IT представлява голяма площ от фокус и инвестиции в цялата компания и е от съществено значение за поддържането на тяхното силно лидерство, конкурентоспособността и успеха в индустрията.

Бизнес стажове в чужбина

Африка Стажантска програма
GE в момента набира високо ниво колеж / студенти за работа в администрацията и подкрепа във функцията за управление на бизнеса на следните места: Нигерия, Гана, Ангола, Южна Африка, Замбия и Кения.

Стаж в Инженерно технически проверки / Електрически
студенти, които искат да станат част от организация и лидер в областта на технологиите и иновациите ще искат да научат повече за тази възможност за инженерни или докторанти. Този стаж е за срок 6 месеца и тези студенти, които са успешни ще имат възможност да участват в избора на програма Едисон Инженеринг развитие (EEDP) ще се проведе през май.

квалификационна

 • GE търси студенти, завършили през май в магистърска степен Завършилите в една или повече от следните дисциплини: електронно инженерство, електротехника, управляваща техника или еквивалентен на тези градуса.
 • GE търси кандидати, които притежават добри познания по английски език, страст към технологиите, отборен играч, ориентиран към процесите, любопитни, гъвкаво и отворено съзнание.

Местоположение:  Firenze, Италия

Програма за финансово управление (FMP) Стаж:

GE Global растеж и операции – GE Германия

FMP Стаж на GE е първата стъпка, че кандидатите трябва да вземат участие в престижния FMP програма на GE. Студентите, които успешно завършват програмата, ще се считат за редовни завършил позиция.

FMP е интензивна две години лидерство програма влизането на ниво, което включва четири ротационни задачи. Участниците ще прекарат 6 до 12 месеца изграждане на знания и умения в конкретни области, като например финансово планиране и анализ (FP & A), КОНТРОЛ или финанси на веригата за доставки.

квалификационна

 • Кандидатите трябва да имат най-високо академични постижения в областта на финансите, счетоводството, бизнес, икономика, математика, или инженерство за предпочитане.
 • А демонстрира интерес и компетентност в финансов.
 • Трябва да бъде самостоятелно и мотивира.
 • Трябва да има способността да се ръководи и работи за постигане на крайната цел и притежава силни умения за управление на времето.
 • Способността да се прокарат несгодите по време на работа директно с широка група от хора в разнообразна среда.
 • Трябва да има отлична комуникация, междуличностни и влияещи умения.
 • Трябва да бъде гъвкава, адаптивна и географски мобилен телефон.
 • Владее английски език (писмено и говоримо) и други езици са плюс.
 • Кандидат трябва да има неограничен разрешение за работа в Европа.

местоположение

Франкфурт

При кандидатстване за стажове, не забравяйте да проверите пет лесни начини за подобряване на мотивационно писмо и 5-те начина за подобряване на автобиография, преди да изпрати в документите си.

5 стъпки за подобряване на автобиография

 1. Организирайте информацията си
 2. Подчертайте вашите квалификации
 3. Използвайте куршум точки за показване на важна информация
 4. Включване само съответната информация и да премахне всяко елементарно
 5. Уверете се, че вашето резюме е без грешки

5 стъпки за подобряване на мотивационно писмо

 1. Адрес мотивационното си писмо на точния човек
 2. Уловете вниманието на читателя
 3. Направи мотивационното си писмо открояват
 4. Уверете се, че мотивационното си писмо е без грешки
 5. Попитайте за интервю в края на писмото си

Като следвате тези десет стъпки, ще бъде добре за вашия начин за получаване на себе си забелязах, от страна на работодателите, с надеждата да се поканени на събеседване. Единствената цел на автобиография и мотивационно писмо е да кацне на интервю, така че усилието, необходимо за подобряване на вашите документи е добре си струва усилията.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *