Намиране на работа във вашия район

Posted on

Намиране на работа във вашия район

Търся да си намерят работа, която е в определен географски район? Може би сте се движат някъде ново, или търсите работа в близост до дома си. Намиране на работа във вашия район заема множество стратегии включително и използването на работни места сайтове за търсене, които се фокусират върху заетостта на местно равнище, проучване на местните съвети на общността, посещение на изложения за кариери във вашия град, и проверка с местния асоциация възпитаници или техния уебсайт.

Чрез използване на множество стратегии, вие сте по-вероятно да си намерят работа, която е точно за вас и е в региона, в който искам да бъда в. Четете за по-подробни съвети за това къде да търсите, за да си намерят работа в компании във вашия район.

Съвети за намиране на работа във вашия район

Най-добрият начин да си намерят работа във вашия град или град е да се използват няколко стратегии наведнъж. Прочетете по-долу за списък с техники, за да използвате, за да си намерят работа във вашия район. Въпреки че не може да използва всички тези стратегии, изберете тези, които са точно за вас.

  • Вижте Търсене на работа Двигатели: Докато за търсене на работа двигатели ще изброим работни места почти навсякъде, можете да направите търсене за работни места само във вашия район. Опитайте се да използвате вашия любим онлайн търсене на работа на двигателя или функция за работа на борда на “Разширено търсене”, за да се уточни, пощенски код и / или радиуса мили, която сте готови да се помисли. Можете да опитате голямо търсене на работа на двигателя като Indeed.com, или да проверите ниша сайт работа, която отговаря на вашите специфични индустрия.
  • Посетете Местните работа Сайтове за търсене: Има сайтове, които са специално насочени към местния пазар на труда. Сайтове като Craigslist, Geebo и Jobing, акцент върху работните места, изброени за конкретни географски местоположения. Проверете ги, за да намерите обяви, че може да не бъдат публикувани на националните съвети за работа.
  • Вижте фирма сайтове: Ако знаете какво компания искате да работят за, разгледайте интернет страницата на дружеството, за да се види дали те имат някакви работни места обяви във вашия район. По-големите фирми са склонни да се даде възможност на потребителите да търсят отвори по географско местоположение.
    Можете също така да проверите дъски за работа, които се фокусира върху конкретни компании. Например, LinkUp търси работни места, които са публикувани на интернет страниците на дружествата. Използвате опцията за разширено търсене, за да си намерят работа, като компания, или да намерят работни места в рамките на определено място.
  • Опитайте Общността табла: Ако Nextdoor.com все още не е на разположение във вашия квартал, най-вероятно идва скоро. Сайтът има много квартали на линия, което позволява на тази виртуална общност борда на съседите да общуват с други хора в близост до тях. Докато основната му цел е споделяне на полезна информация, като “Може ли да ми препоръчате добър ключар?” Ще намерите и местните жители, които търсят служители за техния бизнес.
  • Проверете държавни ресурси: Най-членки имат свои собствени банки за работа, телефон и уеб директории и други ресурси, специално за местните лица, търсещи работа. В още по-местно ниво, можете да проверите вашия местен търговска камара уебсайт, който обикновено мнения местни обяви за работа.
  • Посетете кариерата Изложения: Вижте кариерните изложения във вашия район. Панаири за работни места са чудесен начин да се направи едно гише кариера пазаруване в едно събитие. Обикновено компаниите, на справедлива са базирани близо до справедливата мястото на работа, така че със сигурност ще намерите местни работни места.
  • Присъединете се към Асоциация на завършилите: Свържете отново с възпитаници на университета си чрез техния уебсайт. Тези организации могат да предоставят значителни ресурси за заетост, класове, и работни срещи, както и позициите, публикувани от местните работодатели. Алумни асоциации не просто пазят висшисти, свързани с тяхното училище; те също са чудесен източник за създаване на контакти и професионално развитие и може да бъде домакин на местни събития, ако сте в голяма градска зона. Можете също така да се провери офис кариерните услуги вашия университет. Повечето от тях са готови да помогнат на студентите да си намерят работа, дори и след дипломирането си.
  • Мрежа: Networking е страхотен начин да се намери почти всяка работа. Говорете с връзки (включително приятели, семейство и професионални контакти), които имат най-компании, представляващи интерес. По-специално, говори с контактите във вашия район, които биха могли да знаят за други отвори близо до вас.

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *