Най-доходоносната работа за Завършилите направо от колежа

Posted on

Най-доходоносната работа за Завършилите направо от колежа

Ако изберете основен които ще позиционират да работите в една от най-високо платени работни места за висшисти, можете да спечелите удобна заплата направо от колежа. Като се има предвид нарастващите разходи за висше образование и отговорността на кредита, че много висшисти са се натрупали, студенти са внимателно обмислят възможността за доходите на техните градуса.

Ако сте студент, заплата е един от факторите, които да обмислите, когато отговаряща на вашите интереси към възможностите за кариера. Изберете един от най-добре плащат специалности и ще бъде позициониран за финансов успех. Важно е също да се обмисли дали отговорностите за работа са годни за вашите интереси и дали прогнозите на дългосрочната работа е обещаващо. Също да се разгледа дългосрочния потенциал, ако търсите за най-добре платени работни места, някои от които може да се нуждаят от допълнително образование и обучение.

Бюрото за трудова статистика (BLS) може да помогне на настоящи и бъдещи студенти да придобият представа за доходи и работни места потенциала на различни популярни варианти на. Много от работните места са технологии, свързани с, но има и други области, които плащат завършилите добре, включително здравеопазване, комуникации, продажби, финанси и управление на входно ниво.

Спечелването на доходи е може би най-голямата причина, поради която повечето хора работят за прехраната си, така че избора на кариера въз основа на потенциалните приходи има своите предимства. Въпреки това, може да има и недостатъци на този подход.

Ползи

 • Възможност да плати дълг студент по-бързо
 • Да бъдеш в състояние да спести пари за основни разходи, толкова по-скоро
 • Придобиване на опит в професията си в търсенето
 • Повече средства за разходи

Недостатъци

 • Потенциал за разходи за продължаващо обучение
 • Да бъдеш в капана на незадоволителен кариера
 • Разрешаването на пари сам да управлява решения за кариера
 • Потенциални да губят таланти по-добре прилагани другаде

Топ 20 на най-високо платени работни места за висшисти

Това са 20-те най-високо платени работни места за хора с висше образование с бакалавърска степен, както на 2018 г. Графиката и списъка по-долу показва средния доход, прогнозираният растеж на работни места, както и кратко описание на изискванията за работа. Средният годишна заплата за всички професии е $ 38 640, а прогнозираният растеж на работни места за всички професии през десетилетието приключва през 2026 г. е 7%.

 • Софтуерните разработчици са творчески умове зад компютърни програми. Някои разработване на приложения, които позволяват на хората да изпълняват конкретни задачи на компютър или друго устройство. Други се развиват основните системи, които работят устройствата или контролни мрежи.
 • Електроинженери проектиране, разработка, тестване и контролират производството на електрическо оборудване, като електрически двигатели, радарни и навигационни системи, комуникационни системи, както и оборудване за производство на електроенергия. Електроника инженери дизайн и разработване на електронно оборудване, включително излъчване и комуникационни системи, като портативни музикални плейъри и система за глобално позициониране (GPS) устройства.
 • Компютърни системи анализатори учат сегашните компютърни системи и процедури, организации и дизайнерски решения, за да работят по-ефективно и ефикасно. Те допринасят за бизнеса и информационните технологии (ИТ), заедно с разбиране на нуждите и ограниченията на двете.
 • Промишлени инженери да намерят начини за премахване на разточителството в производствените процеси. Те разработят ефективни системи, които интегрират работници, машини, материали, информация и енергия, за да се направи продукт или предоставяне на услуга.
 • Машинни инженери проектира, разработва, изграждане и тестване на механични и термични сензори и устройства, включително инструменти, двигатели и машини. Машинни инженери дизайн мощност за производство на машини-, като електрически генератори, двигатели с вътрешно горене, както и парни и газови турбини-, както и за власт с машини, като например хладилни и климатични системи.
 • Строителни инженери заченат, проектиране, изграждане, надзор, експлоатация, изграждане и поддръжка на инфраструктурни проекти и системи в публичния и частния сектор, включително пътища, сгради, летища, тунели, язовири, мостове, и системи за водоснабдяване и пречистване на отпадни води.
 • Финансовите анализатори дават насоки за фирми и физически лица вземането на инвестиционни решения. Те оценяват работата на акции, облигации и други видове инвестиции. Те работят за банки, пенсионни фондове, взаимни фондове, фирми за ценни книжа, застрахователни компании и други фирми.
 • Анализатори за управление или консултанти по управление предложи начини за подобряване на организационната ефективност. Те съветват мениджърите за това как да се направи по-изгодно организации чрез намаляване на разходите и увеличаване на приходите. Организации наемат консултанти за разработване на стратегии за навлизане на пазара и днес за да бъдат адекватни в него.
 • Мрежови и компютърни системните администратори организират, да инсталират и компютърни системи за подпомагане на организациите, включително локални мрежи (LAN), широки мрежи (WAN мрежи), мрежови сегменти, интранет, както и други данни, комуникационни системи. Администраторите управляват сървъри и настолни компютри и мобилни устройства. Те гарантират, че електронната поща и съхранение на данни мрежи работят правилно.
 • Търговските представители за технически и научни продукти се продават стоки за търговци на едро или на производителите на бизнеса, държавни агенции и други организации. Те се свързват с клиентите, обясняват и популяризират характеристиките на продуктите, които те продават, договарят цени, както и отговори на всички въпроси, че техните клиенти могат да имат за продуктите.
 • Химиците изучават вещества на атомно и молекулно ниво и анализ на начините, по които веществата взаимодействат един с друг. Те използват своите знания за разработване на нови и подобрени продукти, както и за проверка на качеството на произвежданите стоки.
 • Логистици анализират и координират доставките вериги-на организации системи, които се движат продукти от доставчика до потребителя. Те управляват целия жизнен цикъл на даден продукт, който включва придобиването, разпределението и доставката на продукта.
 • Регистрирани медицински сестри осигуряват и координират грижите за пациентите, образова пациентите и обществеността за различни здравни условия, както и да предоставят съвети и емоционална подкрепа на пациентите и на членовете на техните семейства.
 • Счетоводители и одитори подготви и проучи финансови документи. Те гарантират, че финансовите записи са точни и плащането на данъците правилно и навреме. Счетоводители и одитори оценяват финансови операции и да работят, за да се гарантира, че организациите работят ефективно.
 • Кредитни инспектори оценяват, да разреши или да препоръча одобрението на кредит на хора и бизнеси. Работата на кредитните инспектори има доста голям обслужване на клиентите и компоненти за продажби. Кредитни инспектори често отговарят на въпроси и представят на потребителите процеса на кандидатстване.
 • Ценни книжа, стоки, и продавачи на финансови услуги се свързват купувачите и продавачите на финансовите пазари. Те продават ценни книжа на лица, съветва компаниите в търсене на инвеститори, както и извършване на сделки.
 • Маркетингово проучване на анализаторите проучване пазарни условия, за да проучи потенциала на продажбите на продукти или услуги. Те помагат на компаниите да разберат какви продукти искат хората, които ще ги купуват, и на каква цена. Те събират данни и информация с помощта на различни методи, като например интервюта, анкети, фокус групи, проучвания за анализ на пазара, проучвания на общественото мнение, както и преглед на литературата.
 • Специалисти човешки ресурси набират, екран, интервю, и място на работниците. Те често се справят с друга работа на човешките ресурси, като например тези, свързани с отношенията на служителите, компенсации, обезщетения и обучение.
 • Специалисти по връзки с обществеността създаване и поддържане на благоприятен публичен образ на организациите, които те представляват. Те занаят в медиите и разработване на медийни програми социалните за оформяне на общественото мнение за техните организации, както и да се повиши осведомеността за работата си и целите си.
 • Основно, средно училище и гимназията учители подготвят уроци, присъства образователни материали за учениците, оценка на напредъка на учениците, да управлявате поведение в класната стая, и да общуват с родителите за проблеми студентски и напредък.
Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *