Най-добър Сертификат програми, които водят до високо платени работни места

Posted on

Най-добър Сертификат програми, които водят до високо платени работни места

Много програми степен да допринесат за увеличаване на шансовете си за намиране на високо платена работа. Въпреки това, много от тези програми са скъпи и може да отнеме години, за да завърши.

Алтернатива на програма степен е програма, сертификат. програми за сертификат са краткосрочни програми за обучение, които често отнемат по-малко време, за да завърши, отколкото степен,

Забележка: Можете да спечелите някои сертификати в най-кратко време няколко months.They също са склонни да струва по-малко пари, отколкото програма степен.

Програми за сертификат може да ви помогне да развият уменията и опита, необходими за дадена job.1 Има сертификати за работни места в различни сектори на икономиката, включително  здравеопазванеадминистрация , както и  информационните технологии  (ИТ).

Тези програми могат да бъдат полезни за хора, които тепърва започват кариерите си, както и за хора, които вече имат дългогодишен опит и искат да повиши уменията си или търсят  промяна в кариерата си на средата на живот . Намерете правилната програма за вас, и вие ще бъдете по пътя си към по-успешна кариера.

Защо да се сертифицирате?

Има много ползи за завършване на програма за сертификат. Ако се започне търсене на работа, попълване на сертификат програма ще даде тласък на вашите умения и способности, и ще ви накара да  се открояват на пазара на труда .

Дори ако вече имате кариера, вие все още може да се възползва от попълването на програма сертификат, за да усъвършенствате определено умение. Например, редица  ИТ програми за сертификат  помагат на хората развият умения и бази от знания, които са необходими за влизане в ИТ индустрията. Има и сертификати в управлението, като сертификати за управление на проекти.

Имайте предвид обаче, че сертификатите не са същите като професионален лицензи и certification.2 Лицензите са необходими за конкретни работни места, като например обучение и козметология. Сертификати показват, че едно лице е придобило умения в определена област. Например, има счетоводни удостоверения, които могат да помогнат на счетоводител да се придвижите нагоре в кариерата си. Тези сертификати обикновено включват явяване на изпит. Понякога можете да вземете сертификат програма да ви помогне да се подготвите за разрешаването или сертифициране.

Как да намерим програмата точно за вас

Използвайте CareerOneStop Сертифициране визьор:  Търсене за сертифициране Finder  от Certification име, организация, промишленост, или Професия за генериране на списък на сертификати, с информация за сертифицираща организация, как да се сертифицират и изпит подробности.

Помолете Вашите контакти:  Ако се интересувате от започване на определена кариера, попитайте хората в тази област какви степени и сертификати хора в тази област обикновено имат. Създаване на  информационни интервюта  да попитам тези контакти да препоръча какво сертификати могат да ви помогнат в кариерата си. Ако някой от контактите си е завършил програма сертификат, получавате отзиви както от училището и програмата.

Говорете с Вашия Текущ Възложител:  Ако търсите програма за сертификат да помогне за увеличаване на кариерата си, говорете с Вашия работодател. Той или тя може да има някои предложения за сертификати, които биха могли да засилят автобиографията си и дори да доведе до повишение. Също така, проверете дали или не на фирмата си предлага да плати (или частично възстановяване) и програма за сертификат, ако това е свързано с настоящата си работа.

Проверете местните училища:  Повечето програми за сертификат се издава от училище (макар че някои от тях са издадени от компании и други организации). След като знаете какъв сертификат, който искате, проверете в местните колежи, колежи, както и професионално-технически училища, за да видите какви програми, които предлагат. В състояние и общински колежи често имат най-скъпите програми за сертификат.

Намерете акредитирана училище:  Уверете се, че сте избрали училището е акредитиран от американското министерство на образованието или на Съвета за висше образование . За идеална цел училища не винаги са акредитирани, и те понякога нямат строги учени и / или полезни услуги за професионално развитие. Просто, защото в училище генерира много реклами (в печатни, онлайн, или на билбордове), не означава, че това е правилното училище за вас.

Намерете програма, която работи с вашия график:  Погледнете в това, което всяка програма разходи, howlong, което отнема приключването на програмата, и това, което предлага на програмата (например, по време на работа на обучение, курсове, изпити). Изберете програма, която съответства на Вашия график. Например, ако искате да продължи да работи на пълен работен ден, докато преследва програмата, се уверете, график на програмата е гъвкава.

Ако това е прекалено хубаво, за да е истина, то вероятно е:  Ако намерите програма сертификат, който изглежда твърде лесно, твърде евтин, или твърде бързо, за да завърши, тя най-вероятно е така. Направи някои изследвания, за да се уверете, че програмата е акредитирана.

Говорете с възпитаниците:  Друг начин да се избегне лошите сертификат програми е да се говори с възпитаници. Повечето училища трябва да са готови да ви свържем с възпитаници, които могат да отговорят на въпросите ви за програмата. Попитайте тези възпитаници какво програмата беше като, и независимо от това дали са им помогнали да се осигури работа.

Консултирайте се с Служители от вашата професионална асоциация или съюз:  Попитайте за сертифициране във вашата област, които ще подобрят вашата възможност да се продаде и се интересуват от програми, предлагани или одобрени от yourassociation.

10 високо платена работа, която изисква (или Препоръчайте) сертификат

Те са добре платени работни места, които изискват сертификат или за които съответните програми за сертификат. За повечето от тези позиции, удостоверение може да помогне на някой в ​​началото на кариерата си получите добра първа работа.

 1. Уеб разработчик

Уеб програмистите  да създават и изработка на уебсайт. Те създават облика на сайта и се справя на сайта производителност, скорост и капацитет. Уеб разработчиците могат да работят за компютърни системи дизайн фирми, или за маркетингови фирми или отдели, или са  самонаети . Докато някои уеб разработчици имат асоцииран степен по уеб дизайн, а други имат сертификат в уеб програмиране, вместо.

Заплата и обзор на заетостта: Според  Бюрото за трудова статистика , уеб разработчици печелят средния доход на $ 69 430 на година и ще видите много по-по-бързо от средния растеж на заетостта от 13% през 2028.

 1. Строителен инспектор

Строителство  и строителни инспектори проверяват строителни обекти и сгради, за да се уверите, че структурите отговарят на всички необходими правилници и наредби. Много строителството и строителните инспектори имат сертификат от местен или колеж, въпреки че другите имат степен двугодишен сътрудник вместо.

Заплата и обзор на заетостта: Според  Бюрото за трудова статистика , строителство и строителни инспектори печелят средния доход на $ 59 700 на година и ще видите по-бързо от средния ръст на работни места от 7% през 2028.

 1. Архитектурно и гражданско съставителя

Архитектурна и гражданското товарен кон създава чертежи на структурните характеристики на сградите, или създава карти на проекти в гражданското строителство (включително благоустройството, мостове и пътища). Повечето съставителите са обучение по компютърно проектиране и изготвяне (CADD), инженеринг, механично рисуване и други дизайнерски и инженерни умения. Това обучение може да бъде от програма сертификат, програма за две години, или дори програма от четири години.

Заплата и обзор на заетостта: Според  Бюрото за трудова статистика , чертожници печелят средния доход на $ 55 550 на година и ще видите малък или никакъв растеж на заетостта през 2028.

 1. Индустриално инженерство Техник

Индустриални техници помагат индустриални инженери с преразглеждане на методите на работа на производствени предприятия и други промишлени обекти. Те помагат преразгледа методите на действие, оформление оборудване, както и повече, за да направи фабрика по-гладкото протичане. Повечето индустриални техници имат или степен асоциирано или сертификат от професионално-техническо училище.

Заплата и обзор на заетостта: Според  Бюрото за трудова статистика , промишлени техници печелят средния доход на $ 55 460 на година и ще видите малък или никакъв растеж на заетостта през 2028.

 1. Pipefitter и водопроводчик

Водопроводчици, pipefitters  инсталирате и ремонт на тръби на офиси, домове, фабрики и други сгради. Много водопроводчици се учат от работата си чрез програма за издаване на сертификат и / или четири до пет години стаж. Някои държави изискват също така и водопроводчици pipefitters бъдат лицензирани.

Заплата и обзор на заетостта: Според  Бюрото за трудова статистика , pipefitters и водопроводчици печелят средния доход на $ 53 920 на година и ще видите много по-по-бързо от средния растеж на заетостта от 14% през 2028.

 1. Съдебен репортер

А  и съдебни секретари  транскрибира, дума по дума, различни съдебни процедури, като показания и изпитания. Повечето съдебни репортери работят в съдилища или законодателната власт. Много съдебни репортери имат поне след средното сертификат в съда докладване от колежа една общност или технически институт.

Заплата и обзор на заетостта: Според Бюрото за трудова статистика, съдебни репортери печелят средния доход на $ 57 150 на година и ще видите по-бързо от средния ръст на работни места от 7% през 2028.

 1. Тежкотоварни превозни средства и мобилно оборудване Механик

механика тежкотоварни превозни средства и мобилно оборудване (известни също като сервизни техници) инспектира и ремонтни превозни средства и машини, използвани за транспорт (включително железопътен транспорт), селско стопанство, строителство, и др. Все повече и повече, работодатели искат да наемат механика, които са завършили една до две години програма за сертификат в дизеловите системи или тежка техника механика, тъй като някои от най-новите машини е много сложно.

Заплата и обзор на заетостта: Тежки превозни средства и на мобилното оборудване механика печелят средния доход на $ 50 320 на година и ще видят, ръстът на работните места от 4% през 2028 – за най-бързо средно.

 1. Ламарина Worker

Конструира ламарина работниците и / или инсталирания продукти, направени от тънка ламарина. Тази работа може да включва измерване и маркиране размери на листа, пробиване на отвори в покривалата провеждане на големи листове, или заваряване, болтове, нитове и запояване листове. Много ламарина работници се учат от работата си чрез програма за сертификат от техническо училище стаж или.

Заплата и обзор на заетостта: Според  Бюрото за трудова статистика , ламаринени работници печелят средния доход на $ 48 460 на година и ще видите по-бързо от средния ръст на работни места от 8% през 2028.

 1. Отопление, Климатик, и хладилна Mechanic и Installer

 Тези механика и монтажници, известни още като  HVACR техници , работа на отопление, охлаждане, вентилация и хладилни системи в домовете, офиси и други сгради. HVACR техници обикновено завършват степен или програма, сертификат от търговията или техническо училище или колеж общност. Тези програми могат да траят от шест месеца до една година.

Заплата и обзор на заетостта: Според Бюрото за трудова статистика, HVACR техници печелят средния доход на $ 47 610 на година и ще видите много по-по-бързо от средния растеж на заетостта от 13% през 2028.

 1. Хирургично технолог

Хирургически технолози  помагат в операционни зали в болниците. Те помагат подготвят работни помещения, да организира оборудване, стерилизира пациенти, както и да помогне на лекарите по време на операции. Те често завършат програма сертификат в хирургична технология, която може да продължи от няколко месеца до две години.

Заплата и обзор на заетостта:  Хирургически технолози  печелят средно по $ 47 300 и се виждат по-бързо от средния ръст на работни места от 9% през 2028.

Повече работни места можете да получите със сертификат

 Обслужване на клиента

 • Дентален асистент
 • Диагностичните медицински Sonographer
 • Център за спешна медицинска Техник
 • болница Transcriptionist
 • Лицензиран Практически и професионално сестра
 • Медицински асистент
 • Медицински и клинична лаборатория Техник
 • Медицински Кодер
 • Медицински Transcriptionist
 • Аптека Техник
 • радиологични технолог
 • ветеринарен асистент

Промишлени Джобс

 • Автомобили Mechanic
 • Се контролира от компютър металообработваща машина Оператор
 • машинисти
 • Телекомуникационно оборудване Installer и сервизен
 • Инструменти и матрици Makers
 • Заварчик Заварчик и Монтьор

Други Работа

 • Специалист Компютърна поддръжка
 • козметик
 • пожарникар
 • Фитнес треньор и инструктор
 • фризьор
 • маникюрист
 • Масажист
 • Мрежа и компютърни системи Администратор
 • педикюристка
 • чиновник поръчки
 • Агент по недвижими имоти

Още опции за образование и обучение

Има и други  високо платени работни места, които не изискват четири години степен . За някои от тези опции за кариера, професионално обучение или две години степен може да се квалифицира можете да започнете.

Чиракуване  са едни от най-добрите алтернативи за разглеждане, тъй като те съчетават обучение с платени и резултат в идентификационните данни или сертификат при завършване.

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *