Най-добри сайтове Търсачка за работа

Posted on

Най-добри сайтове Търсачка за работа


Работа търсачки сайтове, които включват обяви за работа от всички краища на интернет. Докато работа дъски включват само работни места, пряко посочени от страна на работодателите, за търсене на работа двигатели включват обяви за работа от интернет страниците на дружествата, други съвети за работа и др. Ето защо, за търсене на работа двигатели обикновено изброяват повече работни места, отколкото работа дъски.

С помощта на търсачката работа може да ви спести много време, тъй като не е нужно да търсите за работни места на няколко уебсайта. Има много търсене на работа двигатели там и може да бъде трудно да се знае кои от тях са най-добрите. Ето информация за най-добрите търсачки за работа, както и съвети за това как да ги използвате.

Най-добри сайтове Търсачка за работа

Google за работа
в Google за работа е търсене на работа на двигателя, задвижвани от Google. Той съставя обяви от много различни източници, включително други търсачки работа. Потребителите трябва само да въведете работа в техния лентата за търсене в Google. След това Google генерира списък с работни места. Потребителите могат да стесните търсенето им по вид на работа, местоположение, вид фирма, дата е публикувал и повече критерии. Потребителите могат да спестят обяви за работа, споделяне на работни места, включете сигнали по имейл и да кандидатстват за работни места директно на Google.

Indeed.com
Всъщност включва милиони обяви за работа от хиляди уебсайтове, включително фирмени страниците за работа, работа дъски, вестникарски обяви, сдружения и блогове. Търсещите работа могат също така да търсят развитието на заетостта и заплатите, прочетете и да участват в дискусионни форуми, да качват на автобиография, научни дружества и задаване на работа сигнали. Всъщност има и приложение за търсене на работа, можете да изтеглите в телефона си.

LinkUp.com
LinkUp е работа, търсачка, която търси и обяви за работа мнения от интернет страниците на дружествата. Обявите за работа са от малки, средни и големи компании, и се актуализират, когато интернет страницата на дружеството се актуализира. Тъй като работните места идват директно от интернет страниците на дружествата, няма дублиращите се. Подобно на много други двигатели за търсене на работа, можете да получавате известия по имейл за работни места на интереси.

SimplyHired.com
SimplyHired търси хиляди дъски за работа, обяви и фирмени сайтове. Разширени опции за търсене включват вида на работа, вида на компанията, ключова дума, място и дата на работа беше публикуван. Сайтът също така има информация за пазара на труда в различни градове, така че можете да получите представа кои фирми са наемане и какви работни места са на разположение. SimplyHired също има информация за средните заплати за различни работни места, базирани на длъжност и местоположение.

US.jobs
US.jobs изброява хиляди работни места директно от фирмата уебсайтове и банки държавни работни места. Сайтът се управлява от Националната трудова борса, която е партньорство между DirectEmployers и Националната асоциация на държавните агенции на работната сила (NASWA). Отвъд типични опции за търсене на работа, US.jobs разполага с информация за търсене на работа за ветерани, както и за професионално развитие ресурси като автобиография помощ, калкулатор заплата и информация за кариера събития.

ZipRecruiter
ZipRecruiter ви позволява да търсите милиони работни места. Можете да търсите по налагащите видове работа, длъжности и фирми. Когато създадете безплатен акаунт можете да настроите работа сигнали и качване на автобиографията си, за да се прилагат лесно.

Adzuna
Adzuna е работа на търсачката, която включва милиони обяви за работа. В допълнение към работните места, можете да видите данни за заплати и информация за фирми, които наемат. В ValueMyResume Инструментът позволява на търсещите работа да се оцени това, което те са на стойност.

JobisJob
JobisJob събира обяви за работа от няколко дъски за работа. Потребителите могат да намерят връзки на фирми чрез своите социални опции за търсене. Ако се регистрирате за безплатно членство, можете да запишете вашите филтри за работа и обяви за работа, както и. Можете също така да получавате известия по имейл за работни места. JobisJob има безплатно мобилно приложение, както добре.

JobLift.com
JobLift осигурява обяви за работа от над 4000 дъски партньор за работа. Потребителите могат да търсят бързо и лесно с помощта на длъжност, ключова дума или местоположение. Разширени опции за търсене включват ниво опит, дата е публикувал и компания. Можете също така да се регистрирате за сигнали по имейл за нови обяви за работа.

Най-добър ниши Търсене на работа сайтове
сайтове за търсене на работа ниша включват работни места, базирани на специализирани критерии като тип позиция, област кариера, или индустрия. Например, има специализирани сайтове за здравни работни места, инженерни работни места, работни места за студенти, държавни работни места и др. Ето списък на някои от най-добрите сайтове ниша за работа.

Съвети за използване на търсачки Търсене на работа

Намерете любимата си. Търсене търсачките работа наведнъж може да бъде непоносимо. След извършване на някои от най-добрите търсещи машини работа, изберете една или две от любимите си. Може би ще се съсредоточи върху ниша работа на търсачката или такъв, който има полезна опция за разширено търсене. Ограничаването на броя на двигатели за търсене на работа, който използвате, ще ви предпази от получаване претоварени.

Използвайте разширеното търсене. Повечето търсачки работа имат опция за разширено търсене на работа, което е един чудесен начин да ограничите много малки обяви. Обща Опцията за търсене обикновено Ви позволява да включвате само ключова дума или фраза и местоположение. С опцията за разширено търсене, можете допълнително да ограничите търсенето, като компания, индустрия, заплата, и тип на работа (стаж, работа на непълно работно време и т.н.).

Използване на опцията за разширено търсене е полезен начин да се уверите, погледнете само за работни места, които са подходящи.

Създай профил. Ако си намеря работа търсачка, която наистина харесвам, помислете имате регистриран профил. Обикновено, регистрацията е безплатна. Повечето търсачки работа позволяват да качвате на автобиография и мотивационно писмо, когато се регистрирате, за да се прилагат за работни места по-лесно. Обикновено, можете също да създавате отметки за работа или поискайте редовно имейли (понякога известни като работа сигнали или за търсене на работа агенти) с най-новите обяви за работа, които отговарят на вашите изисквания.

Използвайте приложението. Повечето търсачки работа също имат приложение можете да изтеглите в телефона си. Ако сте активно търсене на работа, изтеглите приложението, така че да можете бързо да проверите за обяви за работа в движение. Много приложения, които изпращате работа сигнали по електронна поща или по телефона си, както добре.

Внимавай за няколко малки обяви. Един недостатък на търсачките на работа е, че, тъй като има толкова много обяви от няколко места, повтарящи се обяви са често срещани. Бъдете внимателни, за да се избегне повторение обяви, както и с изтекъл срок на обяви за работа.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *