Най-добрите платени работни места от 2019

Posted on

Най-добрите платени работни места от 2019

Най-добре платени работни места включват позиции в здравеопазването, информационните технологии, анализи на данни, консултации, финанси, инженеринг, както и право. Защо работници в тези професии печелят най-много?

Работодателите в страни по целия свят компенсират работници на базата на търсенето и предлагането на труд, които те предоставят, обучението и експертиза, необходими, за да си свършат работата, и стойността, че служителите създават в рамките на предприятия. Свободните работни места в списъка най-високи приходи са позиции в поискване и много от тях се изисква висшето образование (което значително увеличава потенциала си за приходи), и / или специализирано обучение.

Топ 20 на най-добре платените работни места

най-високо платени работни места Glassdoor.com настоящото проучване доклади за работните места, които плащат най-много, средната основното трудово възнаграждение, както и текущия брой на свободни работни места. Прегледайте една рекапитулация от най-добрите работни места в списъка, заедно с информация заплата за Съединените американски щати (Glassdoor най-доходоносната работа в Америка проучване) и Обединеното кралство (PayScale Заплата данни и изследователски център на кариерата), освен ако не е отбелязано друго.

Както можете да видите в таблицата по-долу, САЩ и Великобритания имат различни пазари за работни места и стойност професии в различни сектори.

Най-добре платените работни места в САЩ

Лекарите

$ 195 842

Фармация Мениджъри

$ 146 412

Фармацевтите

$ 127 120

Enterprise Architects

$ 115 944

Корпоративни юридически съветници

$ 115 580

Софтуер Мениджъри развитие

$ 108 879

Лекар асистенти

$ 108 761

Софтуерно инженерство Мениджъри

$ 107 479

сестра Практик

$ 106 962

Най-добре платените работни места във Великобритания

Enterprise Architects

£ 74,394

Корпоративни юридически съветници

£ 70,986

ИТ мениджър на програмата

£ 64,849

Софтуерно инженерство Мениджъри

£ 61,460

Финансово планиране и анализ на мениджъра

£ 60,993

растителни Мениджъри

£ 57,753

архитект на данни

£ 57,317

Solutions Architect

£ 57,031

софтуерен архитект

£ 56,683

За други държави си за приходи мощност варира в зависимост от местоположението.

1. Лекарите  диагностика и лечение на заболявания в болници, спешни социални заведения, групови и индивидуални медицински практики. Лекарите предписват лекарства, хирургични интервенции, да направи консултация със специалист, извършване на медицинските прегледи и образова пациентите и техните семейства.

 • САЩ заплата $ 195 842
 • заплата UK £ 50,845

2. Управителите на аптеки  контролират операциите аптеките за болници, аптеки, здравни застрахователи, както и други медицински асоциации. Те наемат, надзор и обучение на персонала, създаване и контрол протоколи за осигуряване на безопасна и точно дозиране на лекарства, преговаря за ценообразуване и доставка с производители и образова пациентите по отношение на медикаменти.

 • САЩ заплата $ 146 412
 • заплата UK £ 41,418

3. Фармацевтите  интерпретират поръчки на лекарите за лекарства, анализират възможните лекарствени взаимодействия, решаване на проблеми, свързани с застрахователно покритие, да отпускат лекарства в съответствие със стандартите, влак и контролират техници, както и обучение на пациентите за употреба, както и странични ефекти на лекарства.

 • САЩ заплата $ 127 120
 • заплата UK £ 34,840

4. предприятието архитекти  оценяват бизнес стратегията на организациите и дизайн или променят информационните технологии и други процеси, за да помогне за постигането на целите си. Те общуват с бизнес мениджъри, както и технически разработчиците да помогне приведе технологии и бизнес процесите.

 • САЩ заплата $ 115 944
 • заплата UK £ 74,394

5. корпоративни адвокати  са адвокати, които работят директно като юристи за бизнеса. Те координират взаимоотношенията с договорените адвокатски кантори, посъветва бизнес лидери на правните последици от бизнес практики, преглед на търговски споразумения и договори, както и следи за спазването на промишлените норми.

 • САЩ заплата $ 115 580
 • заплата UK £ 70,986

Мениджъри развитие 6. Софтуер  разработват софтуерни продукти, които отговарят на спецификациите, генерирани от всяка вътрешна група или от клиентите. Те определят и документират всички етапи в процеса на разработване на продукти на компанията, включително спецификация, прототипи, разработка на софтуер, изисквания за изпитване, ново строителство контрол алгоритъм, както и изготвянето на техническа документация.

 • САЩ заплата $ 108 879
 • заплата UK £ 54,625

7. пациенти Лекар асистенти интервю да вземат медицинска история и да определят симптоми, диагностика на болести и наранявания, да разработят планове за лечение, предписват лекарства, консултирайте се с лекар по отношение на сложни случаи, и насочват пациенти към специалисти.

 • САЩ заплата $ 108 761
 • заплата UK £ 35,000 (Перспективи)

8. разработка на програмно обезпечение мениджъри  работят и подобряване на софтуерни инженерни процеси, включително спринт планиране, обучение и навременна доставка на продукта в сътрудничество с инженерни лидери. Те работят с продукти, дизайн, данни и клиентски екипи за разработване на нови инициативи и за подобряване на съществуващите продукти инженерни процеси. Те успяват инженерни екипи, чрез развитие и обратна връзка сесии.

 • САЩ заплата $ 107 479
 • заплата UK £ 61,460

9. Медицинска сестра практикуващите  оценяват симптомите на пациента, диагностицират заболявания, предписват и администрира лекарства, лечение на леки наранявания, да се консултира с лекари по отношение на сложни случаи и насочват пациенти към други медицински специалисти.

 • САЩ заплата $ 106 962
 • заплата UK £ 36,282 (Перспективи)

10. Софтуер архитекти  изпълняват архитектурен анализ и проектиране на системи и партньор с различни заинтересовани страни от бизнеса и технологични лидери да превод на изискванията на програмата на технически решения и концепцията на системата. Те документират и да общуват дизайни, прогнози и планове за изграждане, за да програмирате заинтересовани страни. Софтуер архитекти проучване, проектиране, изпитване и оценяване на нови технологии и доставчици на решения.

 • САЩ заплата $ 105 329
 • заплата UK £ 56,683

11. Инженерни мениджъри  наемат, обучават и контролират екипи от инженери, координират усилията на екипи по проекти за разработване и изпълнява плановете за процеси и методи на производство за разработване на продукти и ре-инженер. Инженерни мениджъри създават и бюджети за контрол и поведение анализ текуща стойност за идентифициране на нови възможности за ефективност и намаляване на разходите.

 • САЩ заплата $ 105 260
 • заплата UK £ 46,469

12. мениджъри в разработката на приложения  да комуникират с всички нива на екипи за управление и развитие за оценка и приоритизиране на нуждите от персонал за ИТ приложения. Те разработят планове за проекта, е определяне на критичните пътища, етапите на доклад по проекта, както и идентифициране на рисковете и пропуски в проекта в началото на жизнения цикъл на проекта. Мениджъри за разработване на софтуер под наем, влак, и контролират разработчици, и да ги възлагат проекти, подходящи за техните умения.

 • САЩ заплата $ 104 048
 • заплата UK £ 54,854

13. Растителни мениджъри  са отговорни за безопасното производство на продукти в необходимото количество / качество на минимална цена. Те одобряват производствените графици в различните отдели, за да се гарантира, че поръчките на клиентите се изпълняват, и готова продукция запаси и доставки се поддържат на правилното ниво. Те контролират потоците на материали и използване на труда, за да се гарантира производството отговаря на изискванията растителни.

 • САЩ заплата $ 103 892
 • заплата UK £ 57,753

14. Информационните технологии (ИТ) програмни мениджъри  оценяват бизнес изисквания, работа с всички нива на клиенти, вътрешно управление и персонал, както и превод на тези изисквания в областта на алтернативните решения за подобрения на приложения, автоматизация, и / или обработка на ефективност. Те планират, олово, организирате и управлявате множество проекти и програми технологии. Мениджъри на ИТ програма разработят и бюджети контрол на проекти и наблюдават мениджъри на проекти.

 • САЩ заплата $ 102 969
 • заплата UK £ 64,849

15. Решения архитекти  определят изисквания от край до край дизайн за големи проекти, включващи бизнес линии, софтуер / хардуер разработчици и доставчици. Те работят в тясно сътрудничество с бизнес партньори, за да се определят стратегии за технически решения, определят изисквания и разработване на функционални модели, основани на целите на климата и от реалностите на съществуващите системи инфраструктура.

 • САЩ заплата $ 102 160
 • заплата UK £ 57,031

16. мениджъри финансово планиране и анализи  сравняват действителната финансовите резултати на планирани или прогнозните резултати, препоръчват бъдещи действия, и анализ на текущото рентабилността на всички нови предприятия и / или програми, изпълнявани от организацията. Те успяват прегледа, отчитане и подаване на месечни прогнози за приходите и разходите. Те също така се ръководи финансовата планирането и отчитането на определени стопански единици. Планиране и анализ Управителят на финансовата подготвя и коментари бюджетни материали за лидерство и осигурява бюджет съответствие и последователност.

 • САЩ заплата $ 102 155
 • заплата UK £ 60,993

17. Данни архитекти  водят проектиране, изграждане, анализ, програмиране, тестване и интегриране на структурирани и неструктурирани данни за установяване на данни и платформи за анализ за прогнозиране на екипи, управление на бизнеса, както и ключови партньори в базирани в облака среди. Те оглави усилията за развитие на нови крайния потребител инструменти за бизнес разузнаване и уверя, дизайни и дейностите по проекта отговарят на правилата за данни, архитектура, сигурност и указания за качество и стандарти.

 • САЩ заплата $ 101 900
 • заплата UK £ 57,317

18. мениджъри стратегия  шофиране стратегически проекти в множество функции от организации и идентифициране на критични проблеми и възможности за подобряване на бизнес. Те се развиват стратегически препоръки и настоящи бизнес казуси в оперативното управление. Мениджъри стратегия събират ключов бизнес разузнаване, което информира стратегически планове, да се следят тенденциите на пазара, за да помогне на компанията да се адаптира към променящите се условия, и да разберат конкурентните практики и пазарно поведение.

 • САЩ заплата $ 101 754
 • заплата UK £ 50,891

19. Системи архитекти  проектиране, изграждане и внедряване на мрежи и инфраструктурни компоненти като бази данни, сървъри, мрежови устройства за съхранение, други компоненти на мрежата и настолни компютри / работни станции. Те инсталиране на хардуер като ключове, сървъри и рутери, бази данни, сървъри, устройства за съхранение, настолни компютри / работни станции, както и инсталиране / деинсталиране на инфраструктурни компоненти.

 • САЩ заплата $ 100 984
 • заплата UK £ 50,562

20. Скръм майстори  водят екипи за действие, чрез сложен процес на развитие и повишаване на нови или съществуващи продукти. Те изследвания и се идентифицират жизнеспособните пазари, технологии и възможности на продукта. Скръм майстори успяват дейности, възможност за използване на ресурсите, графици, бюджети, както и да гарантират, междуфирмени комуникации улесняването продукт по график и в рамките на бюджета.

 • САЩ заплата $ 98 239
 • заплата UK £ 42,907

Забележка:  Данните за заплата, предоставена от Glassdoor включва работни места, за които са получили най-малко 100 доклада за заплати от работодателите по време на година-дълъг период от време.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *