Най-добрите Видове летище работни места, които плащат добре

Posted on

Най-добрите Видове летище работни места, които плащат добре

Ако сте очаровани от въздушния транспорт, се ползват за обслужване на клиенти в рамките на забързан среда, както и на живо в по-голям град, тогава може да искате да се помисли работни места, които ще ви дадат възможност да работи на летището места. Не само може да работи за авиокомпанията осигури доход стабилна, но много от тези работни места дори предоставят безплатно или с отстъпка самолетните билети за служителите. 

Преглед на някои от най-добрите работни места на разположение функциониране на дадено летище, работни задължения, заплата, перспективи за работа, както и най-добрите начини за намиране на работа и да се наемат.

Продажба на билети / Gate Agent

Продажба на билети и порта средства служат като “лицето” на авиокомпаниите, за които работят, подпомагащи клиенти самолетни резервации си и помага за разрешаване на нарастващите проблеми с информация за полета и багаж. Те да провери идентификацията на пътници, въпрос на бордните карти, проверка на багаж, както и да насочи клиентите към контролно-пропускателни пунктове за сигурност и порти за заминаващи полети. На билети средства трябва да могат да се кандидатират за дълги участъци и тежки лифт чанти и други проверени предмети. 

 • Заплата: Според Бюрото за трудова статистика (BLS), агенти спечелили средно заплата от $ 17.90 / час. май 2018 г. първите 10% спечелил $ 31,14 / час. или повече, докато долната 10% спечелил $ 11,23 / час. или по-малко.

Представител за обслужване на клиенти

представители за обслужване на клиенти за летища или авиокомпании, отговаря на исканията за специална помощ от страна на пътниците, да помогне на пътниците да следят за изгубени багажи, и да предоставят информация за услугите на летището и с участващите авиокомпании. Те могат да бъдат възложени за обслужване на клиенти или бюра или на авиокомпания кол-центрове. се изискват решаване на проблеми и финес при справянето с недоволни пътници в тази роля.

 • Заплата : представители за обслужване на клиенти, спечелени средно заплата от $ 16.23 / час. май 2018, в съответствие с БКД. Най-ниската от 10% реализира печалба от около $ 10,65 / час., А най-високата 10% спечелил $ 26,69 / час. или по.
 • Job Outlook: Според БКД, заетостта на представители за обслужване на клиенти се очаква да нарасне с 5% 2016-2026, за по-бързо от средното за всички професии.

Стюардеса

Стюардесите поздравяват пътниците, тъй като те се качат полети, ги насочи към местата си, и контролира поставянето на ръчния предмети. След общуването с наземния състав, за да се увери, че всички пътници са се качили, те преглежда протоколите за безопасност и се уверете, че пътниците се съобразяват с регулациите на авиокомпаниите. Те също така спокойни нервни или проблемни пътници, решаване на конфликти по време на полети, и служат храни и напитки. Се изисква гъвкавост в тази роля, тъй като стюардеси често са необходими за работата на променливите графици и могат да бъдат причислени към овърнайт полети.

Да станеш стюардеса може да бъде чудесен вариант за кариера енергични, ориентирани към услуги на клиенти физически лица, които не искат да следват висше образование. Обикновено само се изисква диплома за средно образование; авиокомпаниите специализирано обучение, което води до сертифициране от Федералната авиационна администрация (FAA).

 • Заплата: Средният годишен работна заплата за стюардеси е 56 000 $ май 2018 г. Най-ниската от 10% спечелил около $ 28 950, а най-високата 10% спечелил $ 80 870 или повече.
 • Job Outlook: Според БКД, заетостта на стюардеси се очаква да нарасне с 10% 2016-2026, по-бърз от средния за всички професии.

Самолет и авиационна техника и Mechanic Техник

Самолет механика ремонт и извършва планирана поддръжка на самолети. Те се диагностицира механични или електрически проблеми, да се идентифицират и да се замени дефектните части, контролни листове за безопасност преглед, проблеми на документи, както и записи актуализация поддръжка. Авиационна техници тестват електронни инструменти, използвайки верига тестери, осцилоскопи, волтметри, тълкуването на данните за летателни изпитания, те придобиват за диагностициране на неизправности и проблеми с производителността. Те също така се съберат компоненти, като например електрически контрол и разклонителни кутии и инсталиране на софтуер.

 • Заплата : Средният годишна работна заплата през механика въздухоплавателни средства и сервизни техници е 63 060 $ май 2018 г. Най-ниската от 10% реализира печалба от около $ 36 760, а най-високата 10% спечелил $ 97 820 или повече. Средният годишен работна заплата за авионика техници беше малко по-висок: 64 140 $ май 2018 г. Най-ниската от 10% спечелил около $ 39 940, а най-високата 10% спечелил $ 94 710 или повече.
 • Job Outlook: BLS се посочва, че общата заетост на въздухоплавателни средства и авиационно оборудване оборудване механика и техници се очаква да нарасне с 5% 2016-2026, за по-бързо от средното за всички професии.

Въздушен контрол

Ръководители на полети задръжте високо специализирани позиции и трябва да попълнят обширна техническо обучение, за да се проследи точно активност във въздуха и диктуват маршрути, за да се гарантира сигурността на превоза на авиокомпанията. Те контролират земята трафик на летищата, както и да следи за излитане и кацане на самолети. Ръководителите на полети комуникират с пилоти за метеорологични и стабилността на въздуха условия за своите маршрути. Те използват радари, компютри или визуални референции да наблюдава и ръководи движението на самолетите в небето и земята трафик на летищата. Ръководителите на полети трябва да работят добре под напрежение и да мислят бързо да възникнат проблеми.

 • Заплата: Средният годишен работна заплата за ръководители на полети е 124 540 $ май 2018 г. Най-ниската от 10% спечелил около $ 68 090, а най-високата 10% спечелил $ 178 650 или повече.
 • Job Outlook: Според БКД, заетостта на ръководителите на полети се очаква да нарасне с 3% 2016-2026, по-бавно от средното за всички професии.

Специалист летище операции

Района на работа специалисти гарантират безопасното излитане и кацане на търговски и военни самолети. Техните ежедневни задачи е да поддържа връзка между контрола на въздушното движение и на персонала по поддръжката, като се използва летище за кацане и навигационни средства за изпращане на въздухоплавателни средства. Те също така прилагат процедури за безопасност, самолетни и монитор и поддържане на летателни записи.

 • Заплата: Средното почасово заплащане за района на работа специалисти е $ 25,10 май 2018 г. Най-ниската от 10% спечелил $ 13,35 / час, а най-високата от 10% средно около $ 44,10 / час..

Транспорт служител по сигурността

Според Администрацията за сигурност на транспорта, служители на сигурността на транспорта провеждат сигурност проверка на пътници, багаж, товари и на летищата, за да се предотвратят всякакви смъртоносни или опасни предмети, които се транспортират от качването му в самолета. 

служители на сигурността на транспорта са умели с оборудване за сигурност на операционната като рентгенови машини и модерна технология за изображения при скрининг контролно-пропускателни пунктове. Те трябва да притежават добри комуникационни умения, както и умения за работа с пътници от различни среди.

 • Заплата : Според БКД, пресяващи транспорт сигурност спечелили средно почасово заплащане от $ 20.13 / час. Май 2018 г. Най-ниската от 10% реализира печалба от около $ 16,66 / час., а най-високата 10% спечелил около $ 23,65 / час.

Авиокомпания обработка на товари Супервайзор 

Авиокомпания товарни надзорни работа контролират летището земята екипаж в товарене, разтоварване, обезопасяване и провеждането на товарни самолети и багаж. Те трябва да имат добри познания по логика и математическо изчисление, тъй като те са необходими, за да се определи “центъра на тежестта на самолета и да координира безопасното съхраняване на товари. Те могат също да бъдат призовани да служат на екипажите на самолетите, дръжка на товари по време на полет, както и кратки пътници на аварийни и спасителни процедури. 

 • Заплата: Самолетни товаро-разтоварителни надзорни спечелили средно почасово заплащане от $ 23.37 / час. през май 2018 г. Най-ниската от 10% реализира печалба от около $ 16,00 / час. Най-високата 10% спечелил $ 41,09 или повече.

пилот

Авиокомпания и търговски пилоти излитат, летят и земя самолети или хеликоптери следните конкретни насоки на Федералната авиационна администрация. Техните отговорности включват оценка на състояние на въздухоплавателното средство преди и след всеки полет, определяне на своите баланси и тегло граници, и се увери, че неговите нива на горивото са адекватни. Пилотите също непрекъснато проверяват и да отговорят на променящите се климатични условия и да общуват полетните планове и разработки за контрол на въздушното движение.

 • Заплата: Средният годишен работна заплата за пилоти, copilots, и бордни инженери е 140 340 $ май 2018 г. Най-ниската от 10% спечелил по-малко от $ 65 690, а най-високата 10% спечелили повече от $ 208 000. Средният годишен работна заплата за търговски пилоти е 82 240 $ май 2018 г. Най-ниската от 10% спечелил около $ 44 660, а най-високата 10% спечелили повече от $ 160 480.
 • Job Outlook: Като цяло заетостта на самолетни и търговски пилоти се очаква да нарасне с 4% 2016-2026, по-бавно от средното за всички професии.

Сервизни работници хранителни

работници на храна работят ресторантите и хранителни отстъпки на летището. Те готвят и да се подготвят елементи от менюто, борсови рафтове, изчакайте на клиенти или да получават поръчки, автобусни маси, почистете помещенията на ресторант и кухня, работи регистри, и приема плащания. 

 • Заплата: Средното почасово заплащане за храни и напитки, обслужващи работници и сродни беше $ 10.45 / час. през май 2018 г. Най-ниската от 10% спечелил по-малко от $ 8.34 / час., а най-високата 10% спечелили повече от $ 14.26 / час.
 • Job Outlook: Като цяло заетостта на храни и напитки, обслужващи работници и сродни се очаква да нарасне с 14% 2016-2026, по-бърз от средния за всички професии. 

Продажби на дребно работници

Голямо разнообразие от обекти, дрехи и подаръци магазини никнат на много летища като големи имена на търговците на дребно се опитват да привлекат вниманието и дейността на пътници с време в ръцете си. Дребно работници продажби на акции рафтове и павилиони, организират дисплеи, препоръки грим продукти на клиенти, както и продажби процес. 

 • Заплата: Средното почасово заплащане за търговците на дребно е $ 11,63 / час. Май 2018 г. Най-ниската от 10% спечелил по-малко от $ 8.85 / час., а най-високата 10% спечелили повече от $ 19.96 / час.
 • Job Outlook: Като цяло заетостта на работниците за продажбите на дребно се очаква да нарасне с 2% 2016-2026, по-бавно от средното за всички професии.

Инвалидни колички и хора Превозвачите Movers

Летища наемат персонал, който да помогне на пътниците с увреждания се движат около летището и достъп самолети. оператори за инвалидни колички отговарят покровители и ги транспортират до и от летище порти. Хора хамали работят преносителите на транспортни отделни лица или малки групи от пътници. 

 • Заплата: Понякога по-нататък летище пътнически асистенти, превозвачите средно около $ 11,00 / час. според Glassdoor.com, но може да печели значително повече в съвети, особено ако те се ангажират клиентите си. 

Къде да намерите обяви за работа

Airlines рекламират своите работни места в различни места. За да намерите възможности за кариера, посетете раздела за заетост на самолетни и летищни уебсайтове, за да откриете актуални обяви. Можете също да търсите за ключови думи като “авиолинии” или “летище” за най-добрите сайтове за работа като Indeed.com. За някои работни места, като тези с Администрацията по сигурност на транспорта (TSA), можете да кандидатствате директно на сайта на наемане. 

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *