Най-високо входно ниво за работа в информационните технологии

Posted on

Най-високо входно ниво за работа в информационните технологии

Информационни технологии (IT) е сектор, с изобилие от възможности за завършилите тек да печелят значителни приходи и развият доброто професионално развитие. Кои са най-добрите работни места за кандидати влизането на ниво готови да пуснат в действие своите ИТ кариера?

Има много възможности за работа, които предлагат двете високи доходи и по-силна перспектива заетостта.

Забележка : Някои позиции изискват четиригодишен колеж степен. За други, а двегодишно обучение, стаж или на свободна практика, опит, или сертифициране може да ви е наел.

TEKsystems анкетираните 250 мениджъри наемане и ги попита какви роли влизането на ниво в рамките на отрасъла, предоставени най-добрите възможности за последните завършили колеж. Следните оферти за работа са най-често, препоръчани от наемането на мениджъри.

Топ 7 входно ниво ИТ Работа

1. Заявления за разработчици

Приложения на разработчиците да създават софтуер или приложения за компютри и мобилни устройства, за да даде възможност на потребителите да обработват информация ефективно. Те анализират нуждите на потребителите и да се включат на обратна информация от тестове, за да се промени приложения.

Заплата:  Според Бюрото за трудова статистика (BLS), разработчиците на приложения спечелили средно годишна заплата от 103 620 $ май 2018 г. Най-ниската от 10% от софтуерните разработчици спечелил $ 61 660, а най-високата 10% спечелили повече от $ 166 960.

Обзор на заетостта:  The БКД изчислява, че възможности за разработчиците на приложения ще нарасне с 26% 2018-2028, много по-бързо, отколкото при други професии.

2. Специалист техническа поддръжка

Технически специалисти по поддръжката решаване на проблемите, които крайните потребители и клиенти имат по време на работа на компютърни системи и софтуер. Те се обучават на потребителите да използват компютърен софтуер, хардуер и системи и да предоставят актуална информация за доработка на системата. Технически специалисти по поддръжката поддържат мрежи и интернет системи, отстраняване на проблеми, и да направят необходимите ремонти.

Заплата:  Според Бюрото за трудова статистика (BLS), специалисти по техническа поддръжка за компютърни мрежи спечелили средно годишна заплата от $ 62 770, а специалисти по техническа поддръжка за потребителите спечелили $ 50 980 Май 2018.

Обзор на заетостта:  The БКД изчислява, че възможности за специалисти техническа поддръжка ще нараснат с 10% 2018-2028, по-бързо, отколкото при други професии.

3. Бизнес / Системи анализатор

Бизнес / системи анализатори консултират с мениджъри и персонал, за да се прецени необходимост дадена организация за ИТ системи. Те оценяват нововъзникващите технологии и преглед на възможности за оптимизиране на обработката на информацията. Бизнес / системи анализатори препоръчват нови системи и контролират тяхното изпълнение.

Заплата:  Според Бюрото за трудова статистика (BLS), бизнес / системи анализатори спечелили средно годишна заплата от 88 740 $ май 2018 г. Най-ниската от 10% спечелил $ 54 360, а най-високата 10% спечелили повече от $ 142 220.

Обзор на заетостта:  The БКД изчислява, че възможностите за бизнес / системи анализатори ще нарасне с 9% 2018-2028, по-бързо от средното за други професии.

4. Web Developer

Уеб разработчиците общуват с потребителите за управление и крайните да определи нуждите си от уеб-базирани технологии. Те създават сайтове с едно око към бързина, функционалност, външен вид и значение за организационни задачи. Уеб разработчиците да си сътрудничат с други ИТ персонал, за да се интегрират в други приложения, уеб сайтове; те също така да разгледа и разреши уебсайт потребителски проблеми.

Заплата:  Според Бюрото за трудова статистика (BLS), уеб разработчици спечелили средно годишна заплата от 69 430 $ май 2018 г. Най-ниската от 10% спечелил $ 37 930, а най-високата 10% спечелили повече от $ 124 480.

Обзор на заетостта:  The БКД изчислява, че възможности за уеб разработчици ще нарасне с 13% 2018-2028, много по-бързо, отколкото при други професии.

5. Мрежа / System Administrator

Network / системни администратори препоръчват, инсталират и поддържат локални мрежи, интранет и организационни комуникационните системи. Те решаване на проблеми в мрежата и да предприемат мерки за оптимизиране на работата на мрежата. Network / системни администратори и оценка на заплахите за системи и изработване на протоколи за сигурност.

Заплата:  Според Бюрото за трудова статистика (BLS), мрежа / системни администратори спечелили средно годишна заплата от 82 050 $ май 2018 г. Най-ниската от 10% спечелил $ 50 990, а най-високата 10% спечелили повече от $ 130 720.

Обзор на заетостта:  The БКД изчислява, че възможности за мрежа / системните администратори ще нарасне с 5% 2018-2028, за толкова бързо, колкото други професии.

6. Администратор на база данни

Администраторите на бази данни наблюдава изпълнението и поддръжката на софтуер, за да се организира записи и данни, необходими на служителите да изпълняват своите задължения. Те променят бази данни, за да отрази нуждите на потребителите, тъй като те се появяват. Администраторите на бази данни се гарантира сигурността на организационните бази данни от заплахи.

Заплата:  Според Бюрото за трудова статистика (BLS), администратори на бази данни, получени средно годишна заплата от 90 070 $ май 2018 г. Най-ниската от 10% спечелил $ 50 340, а най-високата 10% спечелили повече от $ 138 320.

Обзор на заетостта:  The БКД изчислява, че възможностите за администратори на бази данни ще нарасне с 9% 2018-2028, по-бързо, отколкото при други професии.

7. Системи инженер

Системните инженери са отговорни за създаване или промяна на компютърни системи за своите клиенти или работодатели въз основа на техните спецификации, и те работят интензивно с хардуерни инженери, софтуерни инженери, системни администратори, хардуерни техници, програмисти, и персонал за разработване на продукти. В допълнение към разработването на компютърни системи, системни инженери могат също така да персонализирате компютърни системи, които са закупени от доставчици.

Заплата:  Според ПейСкейл, системни инженери печелят средно годишна заплата от $ 77 875. Най-ниската от 10% спечелил $ 57 000, а най-високата 10% спечелили повече от $ 122 000.

Входно ниво ИТ работни места за кандидати, които имат степени асоциираното

Завършилите двугодишни градуса често ще бъдат насочени от страна на работодателите за технически позиции, където те осигуряват подкрепа за ИТ професионалисти. Общи заглавия за тези позиции включват “мрежа техник”, “подкрепа техник”, “хелп деск сътрудник”, “уеб разработчик” и “ИТ операции специалист.”

Смята се, че е “покажи ми” поле, така че притежателите associate’s градуса с свободна практика или стаж опит резюме или портфейл покажем, и / или сертификати ще се смята от някои работодатели за софтуер / приложения разработчик, мрежов администратор, както и други професионални роли ,

Как да бъде конкурентна кандидат

Колкото повече опит имате, толкова по-добре шансовете си за да бъдеш кандидат-конкурентоспособни. ИТ уменията, които сте придобили също така ще повиши вашата кандидатура, така че не се колебайте да се прилага, ако отговарят на изискванията, посочени за съответната позиция.

Ако нямате много квалификации, помислете за един от най-лесно работа надомна компютърни работни места, които не изискват много опит.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *