Най-бързо развиващите Работа за полувисше образование

Posted on

Най-бързо развиващите Работа за полувисше образование

Това са най-бързо развиващите професиите, които изискват бакалавърска степен, според САЩ Бюрото за трудова статистика (BLS). В БКД прогнозира, че заетостта в тези десет кариера ще расте по-бързо, между 2014 и 2024, отколкото всички други професии, които изискват същото ниво на образование.

Не избор на професия, която се основава изцяло на своя облик работа . Въпреки появата си на този или друг най-добър списък кариера може да означава, обещаващо бъдеще, има и други неща, за да разгледа. А кариера трябва да бъде един добър мач за вас. Научете всичко, което може за полето за кариера от проучване на това старателно. Прочетете описание на длъжността и провежда информационни интервюта с хора, които работят в областта. Уверете се, че тя ще бъде по- пълноценен кариера .

Вие също трябва да се отбележи, че БКД преоценява прогнозите си на всеки две години и перспективи на професия може да се промени през това време. Освен това, бърз растеж не води непременно до добри перспективи за работа. Някои полета просто не наемат много хора, дори ако те имат висок ръст спрямо същия период на миналата година.

Изследване на операциите Анализаторите

След идентифициране на проблемите на бизнеса са принудени, изследване на операциите анализатори използват усъвършенствани математически и аналитични методи за решаването им. Те помагат на заложените цени, графика за производство и разпределение на ресурсите.

Бюрото за трудова статистика на САЩ прогнозира заетостта в тази област ще се увеличи с 30% между 2014 г. и 2024, когато се очаква да се използват почти 119 000 души. Изследване на операциите анализатори спечелили средната годишна заплата от $ 78 630 през 2015.

Лично Financial Advisors

Лични финансови съветници помагат на хората с инвестиционни решения. Те помагат на своите клиенти да планират за кратки и дългосрочни финансови цели.

В БКД очаква 30% увеличение в заетостта между 2014 г. и 2024 г. Малко над 323 000 ще работят в тази професия според прогнозите. През 2015 г. Финансови консултанти спечелили средно заплата от $ 89 160.

Картографи и Photogrammetrists

Картографите събират географски данни, които те използват, за да създадете карти. Photogrammetrists използват въздушни снимки и сателитни изображения за изграждане на модели на повърхността на земята, което в крайна сметка ще се използва в картата на решения.

Високата степен на растежа на заетостта 29% между 2014 г. и 2024-ще доведе до относително малък брой работни места. До края на този период, това поле ще се използва само по-малко от 16,000 души. Картографи и photogrammetrists спечелили средно годишна заплата от $ 61 880 през 2015.

Преводачите

Писмени и устни преводачи преобразуваме писмено и говоримо на информация от един език на друг. В допълнение към използването на знанията си за двата езика, за да се постигне това, те също трябва да използваме това, което те знаят за свързаните с културата и предмета.

Писмени и устни преводачи се очаква да видим ръст от 29% през 2014 г. до заетост от 2024 г. проекти на БЛС тя ще достигне 78 500. Средният годишна заплата е $ 44 190 през 2015.

Криминалистика Техници

Някои криминалистичните техници събират и каталогизират веществени доказателства от местопрестъплението. Други анализират тези доказателства в лаборатории. Криминалистика техници се наричат ​​също местопрестъплението следователи, криминалистите и съдебните учени.

Тази сравнително малка област се предвижда да се използват само на над 18 000 души през 2024 г., до 27% от 2014 г. средната работна заплата е $ 56 320 през 2015.

биомедицински инженери

Биомедицинските инженери първо да анализират и след това решават проблеми, които имат общо с биологията и медицината. Те проектиране, разработване и оценка на устройства, като например изкуствени органи, протези, както и инструменти. Те също така се създаде процедури, като например медицински информационни системи и управление на здравето и системи за доставка на грижи.

В БКД прогнозира заетостта в тази област ще нарасне с 23% 2014-2024, когато ще достигне малко над 27 хиляди. През 2015 г., биомедицинските инженери печелят средно заплата от $ 86 220.

Злоупотребата с наркотични вещества и разстройство на поведението на съветниците

Злоупотреба с вещества и поведенчески разстройства съветници лечение и подкрепа на хора, които се възстановяват от пристрастявания или които проявяват проблемното поведение. Те се оцени пациенти, а след това се развиват и да им помогне да постигнете целите на лечение.

В БКД прогнозира 22% ръст на работни места между 2014 и 2024, което ще доведе до малко над 116 000 души, заети в областта до края на този период. Медиана годишни приходи са $ 39 980 през 2015.

Атлетик обучители

Атлетик обучаващи се отнасят към хората обикновено спортисти-, които са ранени своите мускули и кости. Тези здравни работници също преподават хора как да се избегнат тези наранявания. Те получават надзор от лекари.

Заетост на спортни инструктори ще нарасне с 21% между 2014 г. и 2024, в съответствие с BLS прогнози. Това, обаче, няма да достигне до много хора, които работят в тази област. До 2024, тя ще се използва само 30 800 души. През 2015 г. средните годишни приходи са $ 44 670.

Компютърни системи за Анализаторите

Компютърни системи анализатори помага на организациите да използват компютърните технологии ефективно. Те могат да намерят технически решения, които помагат на своите работодатели да достигне дългосрочните си цели, тестове и да диагностицирате проблеми в компютърните системи, или да пишете код и разработване на софтуер за техните организации.

21% увеличение в заетостта 2014-2024 ще донесе на работната сила в тази област до 686,300. Компютърни системи анализатори спечелил средната годишна заплата от $ 85 800 през 2015.

Психично здраве и зависимости социални работници

Психично здраве и зависимости социални работници предоставят услуги на физически лица, които злоупотребяват с наркотици или алкохол или имат психични заболявания. Те им помогнат да намерят ресурси в своите общности и болници.

Заетостта ще нарасне до 140 000, след като този ръст полеви опит за работа на 19% от 2014 г. до 2024 г. с психичното здраве, и злоупотребата с наркотични вещества социални работници спечелил средната заплата от $ 42 170 годишно през 2015.

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *