Младежки спортен Официален / съдийската работа Описания – за заплати, необходимите умения, и Повече

Posted on

Младежки спортен Официален / съдийската работа Описания - за заплати, необходимите умения, и Повече

Съдийстване спортове на ниво младежки или гимназията осигурява излаз страхотно за тези, които се грижат за схоластични спортове, но не може да има време да се посвети на пълно работно време треньор позиция. Докато работата може да се възнаграждава и дори да осигурят допълнителен доход, отнема специален човек да се отличи в тези позиции. Властите трябва да вземат бързи решения, решаване на конфликти, както и дръжка налягане.

Тъй като все повече учебни спортове се предлагат и повече играчи участват, има ще продължи да бъде необходимост от длъжностни лица. Смята се, че 300,000 души отслужват в Съединените щати. Съдийството също може да се превърне в кариерата, ако успее в нивото на младежта и завършилият да се обадите колегиални и професионални игри, или може да бъде от голяма страна блъскане, че поддържа връзката ви със спортен, докато не сте готови да продължи кариерата си на друго място в индустрията.

Младежки спортен Официален / реферирам Задължения и отговорности

Като част от редовните задължения и задачи си ден, на младежки спортен официалния / арбитър може да изпълнява някои или всички от следните:

 • Съдийстват и контрол игри, събития и конкурси в самоуверен, по подходящ начин.
 • Уверете се, всички участници да разберат и спазват правилата на играта и да се оцени санкции, когато е необходимо.
 • Направете игра повиквания с доверие и познаване на правилата класа.
 • Следете стартиращи събитие пъти, и да започне или спре играта, колкото е необходимо.
 • Уверете се, че отборите имат подходящо оборудване и инспектират и двамата играчи и съоръжения за каквито и да било въпроси.

Спортен официални действа като посредник на всевъзможни между играчите по време на спорове, както и на техните знания и справедливо прилагане на правилата на играта запазва геймплей работи гладко. Служителят, който игра действа като безпристрастен трета страна, за да се установят всякакви искове или спорове относно нарушения.

Властите също така поддържа и актуализира игра записи, включително, но не само, инциденти и произшествия с доклади, времеви карти, както и всички комуникации, направени с координатора за отдих.

Младежки спортен Официален / съдийската Заплата

Длъжностни лица обикновено работят като независими изпълнители. Pay варира в зависимост от спорта и нивото но често се дава на база на-игра, в диапазона от $ 40 до $ 150 на игра. Pay също може да отиде за плейофите игри, възможности, които обикновено се възлагат на високопоставени държавни служители.

Бюрото на труда и статистика на САЩ предвижда заплатите оценки за съдии, съдии, както и други спортни длъжностни лица, както следва:

 • Медиана годишна заплата:  $ 27 020 ($ 12,99 / час)
 • Топ 10% годишна заплата:  Повече от $ 59 240 ($ 28,48 / час)
 • Bottom 10% годишна заплата:  По-малко от $ 18 220 ($ 8.76 / час)

Източник: САЩ Бюрото за трудова статистика , 2018

Важно : Работна като арбитър, въз основа на договор, често означава, че ще трябва за покриване на пътните разходи до и от игри, разходи за оборудване, всяка организация такси и други разходи, свързани с работата. Обърнете се към специалист за това дали можете да приспадне тези разходи в данъчната ви декларация за доходи, данъци.

Образование, обучение и сертификация

В младежките спортове официалния / арбитър позиция включва пълноценен образование и изисквания за обучение, както следва:

 • Образование : Обикновено кандидатите посещават учебните занятия, предлагани от гимназията асоциация или сдружение на длъжностни лица, за да се започне с обучение. Нови служители обикновено работят игри по-ниско ниво, може би средно училище или първокурсници игри, за разлика от университет, тъй като те работят пътя си нагоре и да придобият опит. Някои гимназията служители в крайна сметка започват работа колеж игри.
 • Опит : Не всеки официален изигра спорта те работят, но те се поставят в усилията да се разберат правилата и как да ги прилага в рамките на потока на играта. Арбитрите и други длъжностни лица трябва да имат широки познания на спорта и на правилата на играта, за да изпълни успешно своята работа.
 • Регистрация : арбитрите трябва обикновено се регистрират в държавната или местната агенция, която ръководи атлетично програмата.

Младежки Спортни Официални / реферирам умения и компетенции

В допълнение към образованието и други изисквания, кандидатите, които притежават следните умения могат да бъдат в състояние да изпълняват по-успешно в работата:

 • Добрата визия : съдии и други длъжностни лица трябва да могат да виждат нарушения и нарушения точно по време на игра.
 • Междуличностни и комуникативни умения : съдии и други длъжностни лица трябва да съобщят на правилата ясно в неконфликтен начин и уреждане на спорове между играчите.
 • За вземане на решение способност : Длъжностни лица често трябва да вземат бързи решения за нарушения и други разговори.
 • Твърд характер : Поддържане на силен характер и неоспорима почтеност.
 • Работа в екип : Властите работа с други хора, за да се стигне до взаимно решение на решения, както и да допринесе за развитието и образователен опит на членовете на екипа.

Job Outlook

Според Бюрото за трудова статистика, перспективите за работа растеж за съдии, съдии, както и други спортни служители 2016-2026 САЩ е на средно ниво, в резултат на повишеното спортове записване, но компенсира от намаляването на средствата за спортни програми.

Очаква се заетостта да нарасне с около 8%, което е малко по-висок ръст от средния размер на 7% за всички професии между 2016 г. и 2026.

Работна среда

Арбитрите и други длъжностни лица могат да прекарат известно време в офис среда, но прекарват по-голямата част от времето си в полето за игра с играчите. В някои случаи може да се наложи да спринт, стойка или бутам за продължителни периоди по време на игра.

Поради нарушение решения, работата може да включва стресови взаимодействия между служителя и играчи, треньори, или родителите.

Работен график

Много съдии и други длъжностни лица работят нередовно, често на непълно работно време. Те може да се наложи да работят нощно време, събота и неделя, както и в някои случаи и празници.

Как да се свърши

ОЦЕНКА НА РАБОТАТА

Националната асоциация на спортни лица подсказва, като се има предвид тези фактори, преди да стане официален:

 • Спортни длъжностни лица са поставени в силно натоварени ситуации. Те трябва да запазят самообладание, дори и ако другите около тях губят перспектива и контрол.
 • Това отнема време ангажимент да стане високопоставен служител. Налице е по-голямо участие от четене книга с правила. Топ служители да присъстват на заседанията, да сте в течение промени в спорта, и да присъстват на клиники, за да се подобри.
 • През цялото това време, длъжностни лица са в състояние да се забавляват да си вършат работата, по-уверени, че те са поставени в момента, за да даде най-доброто им усилия.

ПРИЛОЖИ

Поглед към работа ресурси за търсене като Indeed.com, Monster.com и Glassdoor.com за достъпно младежки официални позиции. Посетете уебсайтовете на училища, паркове, както и други организации, които да се прилагат за свободни работни места. Играйте до всякаква полезна преживяване, което ви отличава, като други преживявания, работещи с младежи или владеене на други езици. Проверка на Националната асоциация на спортни лица за допълнителни обяви за работа.

TARGET допълнителни възможности

Ако започнете като официален младежта и обичам ролята, целта ви може да стане да се покачва през различните нива, докато стигнете до професионално ниво. Заплатите на това ниво са доходоносни. Например, Мейджър лийг бейзбол арбитрите работа в йонизирана среда с заплатите, започващи от $ 120 000 на година и достигащи при $ 350 000 на година. Съобщава се, заплатите в НБА на длъжностните лица варират от $ 200,00 до $ 500 000 на година.

Има няколко от наличните всяка година тези позиции. Докато работата е бляскав и висок профил, изискванията за пътуване и дълги часове представляват различен начин на живот, отколкото съдийстване в посочената зона.

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *