Къде да започнем като писател на свободна практика

Posted on

Къде да започнем като писател на свободна практика

Писането е универсална професия, и на свободна практика може да бъде изгоден начин за професионален писател, за да печелят пари от дома. Въпреки това, начинаещи, трябва да отделите време да се натрупа опит и да изгради своя марка. Ако са само началото като писател на свободна практика, да идентифицират своите области на компетентност и да са готови с написването на проби, преди да започнете търсенето си за клиенти и работа.

По-долу са някои добри места за талантливия писател, за да получите практика, изграждане на някаква достоверност, и се натрупват орган на работа, за да покаже на по-селективни издатели. Също така, тези обекти могат да помогнат писатели изгради социално медийно присъствие, което е от съществено значение за изграждането на вида на следващата, която ще ви помогне да изградите, поддържа и развива успешна кариера писане на свободна практика в дългосрочен план.

Clickworker

Worldwide краудсорсинг компания Clickworker наема независими изпълнители за писане на работни места, както и за въвеждане на данни, превод, изследвания и други микро работни места. Фирмата плаща на база на парче. Регистрация и квалифицирани оценки са необходими преди работници, наречени клик работници от дружеството, могат да приемат задачи за плащане.

OneSpace.com

OneSpace оферти микро работни места като цяло писане, както и подробни задания за писане на свободна практика. Писатели трябва да премине серия от оценки и изграждане на доверие оценка за достъп до всеки вид работа. Работата е подадена, писателят получава обратна връзка, както и плащането е извършено към PayPal на следващия ден след работа е одобрен.

Можете да посетите OneSpace на свободна практика възможности за работа  , за да разберете кои задачи възбудят интереса ви.

HubPages

HubPages сметките си като “водещ онлайн публикуване на екосистемата.” Писатели се регистрират и да публикуват работата си, за да им център. Приходите от Adsense и филиали се разделя с HubPages.

Не е печалба гаранция. По-скоро, приходите Ви зависят от способността на сайта си за привличане на зрители. Успешните писатели добавите прясно съдържание към сайтовете си редовно, а дори и да отнеме няколко месеца, преди да започнете да виждате изплащания.

Докато Hubpages може да отнеме повече усилия, за да се постигне значителен пари, това е и един от най-добрите места, за да напишете каквото и съдържание угодно вас. Човек никога не знае кой още има си едни и същи интереси, и можете да научите много за генериране на приходи от реклама, работа с ключови думи, и начини да се пишат за продукти, които могат да генерират филиал доходи.

Listverse

Listverse плаща писатели $ 100 за оригинални 1500 дума странни статии в списък форма. Писатели избират своите теми и връзки за доставка на надеждни източници за факт проверка.

Listverse външен вид за нестандартни списъци, като например “10 Необичайни сватбени традиции от цял ​​свят.” Плащането се извършва чрез PayPal изключително.

TextBroker

Писатели се избере член теми от предоставения басейн на въпроси, които обхващат широка гама от категории, включително финанси, технологии, красота, хранене, мода и градинарство.

Всеки писател ще представи образец на писмено искане да бъдат поставени в една група писмено от нивото на уменията, с обратна връзка от редактор, за да усъвършенствате уменията си.

След успешното завършване на 10 членове на определено ниво, можете да поискате да се премести към следващото, по-доходоносна ниво. След вашите статии са одобрени и приети от клиента, плащането се извършва всяка седмица, за да PayPal.

сценарист

Сценарист свободна практика шатрите задачи директно на клиентите. Те могат да пишат във всяка индустрия, където те имат познания и опит. Въпреки, че всяка работа има минимална цена, писатели могат да зададат своите цени.

Гарантирано плащането се извършва на пет дни, след като работата е приет. Ако работата е отхвърлена, писатели могат да се класират за частично плащане.

Verblio

С около 1300 клиенти в 40 различни индустрии, Verblio предложения на свободна практика възможност да пишат и продават 300-3,000 думи на съдържание за абонати на базата на тяхната компетентност. Писатели се плаща за работата, която се продава.

Нови свободна практика работят на малки проекти, които могат да се увеличат до по-дълги проекти. Продажба на качествено съдържание и да печелите пет-звездни прегледи ще ви възнагради с по-дълги проекти, които можеш да пишеш за любимите си клиенти всеки месец.

Konsus

Писатели с Konsus работят директно с ръководител на проекта, който обработва всички комуникации с клиента. Това оставя писатели колебайте да ни пишете, вместо да прекарват време в търсене на работа.

Длъжностите от мястото на постоянен поток от проекти, от които да избирате. Плащането е гарантирана с времето, дори ако клиентът плаща със закъснение или изобщо не.

Дзен съдържание

Дзен оферти съдържание писане на работни места за описание на продуктите, често задавани въпроси обява копие, listicles, слайдшоута, статии, блогове и ръководства за купуване. Писатели работят в отрасли, с които те са запознати, и всяка част от свършена работа се оценява за качество.

Компанията приветства нови преводачи на свободна практика и обещания, за да им помогне да растат в своите умения. Най-добри практики са на разположение на писателите в редовните уебинари.

Skyword

Сценаристи на Skyword откриване на сметка и доставят съдържание проби в техните области на компетентност, както и списък на профили в социални мрежи. Когато портфолиото си е пълна, те са избрали да пишат блогове, медийни публикации и тематични статии в своите области на компетентност.

Достъп до добри платени членове се определя от силата на портфейла, така че се уверете, че вашето портфолио показва най-добра работа при кандидатстването си. Сайтът плаща два пъти месечно чрез PayPal за одобрен работа.

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *